Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO LAS PALMAS

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Las Palmas - Löydä täydellinen autosi

  Las Palmas de Gran Canaria, tai yksinkertaiseti Las Palmas, on suurin kaupunki Kanariansaarten Gran Canarialla. Vuosittain tuhannet turistit vierailevat tässä ihastuttavassa kohteessa, ketä vetävät puoleensa lämmin ilmasto ja upea ympäristö. Mutta Las Palmas on paljon muutakin kuin vain vilkkaita rantoja ja aurinkoisia kävelyretkiä meren rannalla. Kaupunki sopii erinomaisesti ulkourheilulle, paikalliseen kulttuuriin tutustumiseen ja rentouttavalle päivälle kylpylässä. Kaupungilla on niin paljon tarjottavaa, että helpoin ja kätevin tapa tutustua kaikkiin nähtävyyksiin on autonvuokraus Las Palmasista.

  Ei ole parempaa kumppania, kenen avulla voit suunnitella tämän lomamatkan, kuin Auto Europe. Haluamme varmistaa sinulle erinomaisen asiakaskokemuksen, joten tarjoamme aina parasta laatua palveluissamme. Teemme myös yhteistyötä paikallisten ja kansainvälisten vuokraamojen kanssa, jotka tarjoavat laajan valikoiman ajoneuvoja jopa yli 24,000 eri kohteessa eri puolilla maailmaa. Jos olet valmis aloittamaan matkasi, käytä hyväksesi useita tarjouksiamme verkossa ja valitse itsellesi sopivin auto autovuokraamolta Las Palmasissa.

  Liikenne Las Palmasissa

  Las Palmasissa on varsin kattava tieverkosto, jonka avulla pääset kaupunkiin helposti. GC-1-moottoritie, joka kulkee kaupungin läpi, yhdistää keskustan lentokentän kanssa. GC-2 tietä pitkin pääset kaupungin pohjoisalueille ja se johtaa Agaeteen. GC-3 kiertää Las Palmasin ulkopuolelta, kun taas GC-4 yhdistää kaupungin useiden saaren keskellä sijaitsevien kohteiden kanssa. Las Palmasin kaupallisilla alueilla on aina odotettavissa ruuhkaa ja tiheää liikennettä ruuhka-aikoina.

  Kääntyminen vasemmalle on harvoin sallittua ja milloin se on sallittu, siitä ilmoitetaan selväsi liikennemerkeillä. On myös erittäin tärkeää noudattaa paikallisia nopeusrajoituksia, sillä useimmat tiet ja moottoritiet Gran Canarialla ovat kapeita ja tuulisia. Tämän lisäksi vältä ajamista ilman paitaa tai rantasandaalit jalassa. Molemmissa tapauksissa tämä on kielletty paikallisen liikennelain mukaan, sekä on vaaraksi onnettomuustilanteissa. Et myöskään saa käyttää mobiililaitteita ajaessa edes handsfree-laitteella. Saarella on lukuisia nopeuskameroita ja -näyttöjä sijoitettuina suurimmille teille, ja jokaisesta saadusta liikennesakosta vuokraamo veloittaa myös käsittelymaksun.

  Saat huomata matkasi aikanat, että ajaminen Las Palmasissa on helppoa, maksullisia teitä ei ole ja kaikki on merkitty erittäin hyvin liikennemerkein. Voi tutustua muihin tämän saaren tärkeisiin liikennesööntöihin Espanjan kuljettajan oppaassa.

  Autonvuokraus ja pysäköinti Las Palmasissa

  Suosittuna turistikohteena Las Palmasissa voi olla varsin haastavaa löytää vapaata pysäköintitilaa. Siksi listasimme sinulle muutamia pysäköintimahdollisuuksia, joita voit harkita matkallasi. Ne sijaitsevat eri puolilla kaupunkia ja ovat selvästi merkitty tavallisella sinisellä parkkimerkillä. Maksuttomat pysäköintipaikat ovat usein merkitty keltaisella värillä. Melko suuret ilmaiset parkkialueet sijaitsevat Alfredo Krauksen auditorion, konserttisalin ja Las Canterasin rannan eteläosan lähellä. Useimmat katupysäköintipaikat ovat maksullisia, joten pidä silmällä parkkimittareita. Muut vaihtoehtoiset parkkialueet ovat myös maksullisia, mutta tavallisesti tarjoavat erittäin edullisia hintoja tuntia kohden. Esimerkiksi Saba Edificios Múltiples -parkkitalossa pysäköinti maksaa 2,55 euroa tunnilta ja maksat ainoastaan pysäköintisi minuuteista. Vielä halvempi on Saba Plaza España, jossa maksat vain 2 euroa tunnissa.

  Las Palmasin lentokenttä

  Las Palmasia palvelee Gran Canarian lentokenttä, joka tunnetaan myös nimellä Las Palmasin lentokenttä. Se sijaitsee noin 11 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, saaren itäosassa. Tämä on itse asiassa Kanariansaarten suurin lentokenttä ja Espanjan viidenneksi suurin, jossa liikennöi yli 10,6 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Lentokentällä on kaksi matkustajaterminaalia ja kaksi rinnakkaista kiitorataa, jotta se voi tehokkaasti palvella jopa 60 lentoyhtiötä ja kasvavaa lentoliikennettä. Matka Helsingistä suoralla lennolla Las Palmasin lentokentälle kestää noin kuusi tuntia. Suoria lentoja lentää Finnair ja Norwegian. Lentokentältä löytyy kaksi pysäköintialuetta.

  Gran Canaria Airport (LPA)
  Osoite: Autopista GC-1, s/n, 35230, Las Palmas, Espanja
  Nettisivut: www.grancanaria-airport.net
  Puhelin: +34 928 57 91 30

  Tekemistä Las Palmasissa

  Las Palmas on täynnä ainutlaatuisia elämyksiä ja mielenkiintoisia paikkoja, jotka ovat muutakin kuin rannat ja ihastuttava keskustasta. Naapurialueet, kuten Arenales, ovat täynnä omaa luonnetta El Obeliscon monumentistä Casa Áfricaan. Triana, jota ympäröivät historialliset jugendtyyliset rakennukset, on toinen erinomainen alue erityisesti shoppailun ystäville. Täältä löydät myös Multicines Monopolin, pienen eurooppalaisen elokuvateatterin, joka vie sinut takaisin 60-luvulle. Toinen tutkimisen arvoinen lähialue on La Isleta, joka on täynnä historiallisia rakennuksia ja upeita näkymiä merelle. Hiekkarantojen ainutlaatuisen ja koskemattoman luonnon, sekä Las Palmasin vaikuttavan kulttuurisen rikkauden lisäksi kaupunki tarjoaa myös verrattoman ruokailukokemuksen. Paikallisen keittiön erilaisten makujen ja mausteiden sekoitus saa veden kielelle pelkästään jo niiden ajattelemisesta! Lue lisää meidän ehdottamista nähtävyyksistä Las Palmasissa!

  • Playa de Las Canteras -hiekkaranta: Laiskojen päivien kuluttaminen Playa de Las Canterasin hiekkarannalla on olennainen osa Las Palmasin kokemusta. Playa de las Canteras on valtava kultainen hiekkaranta, joka sijaitsee suoraan Las Palmas de Gran Canarian sydämessä. Tämä jopa yli kolme kilometriä pitkä ranta on yksi maailman parhaimmista kaupunkirannoista, ei pelkästään sen turvallisen uimaveden vuoksi, vaan myös sen takia, että rannikon rantakatu on täynnä viihdettä. Katuesiintyjistä käsityöläisiin, täällä löytyy paljon tekemistä, koettavaa ja ostettavaa. Koska vesiurheilu, ja varsinkin surffaus on täällä erittäin suosittua, voit ostaa tai vuokrata tarvittavia varusteita suoraan rannan vierestä. Surffauskoulut tarjoavat neuvoja, kursseja ja leirejä kaikentasoisille harrastajille.

  • Santa Catalina: Puerto de la Luz sataman ja Playa de las Canteras rannan välillä löydät vilkkaan Santa Catalinan kaupunginosan. Suurin osa suurista myymälöistä löytyvät täältä, sekä suurimmat tavaratalot, että myös erikoistuneita kauppoja ja tyylikkäitä putiikkeja. Alueen eloisa puistoaukio on täynnä isoja palmuja ja värikkäitä kukkapenkkejä, ja täällä voit saada erinomaisen ruokailu- ja yökerhokokemukseen. Karnevaalit järjestetään täällä joka vuosi helmikuussa, mutta alue on silti vilkas kaikkina vuodenaikoina monien katumarkkinoiden ja pop-up-festivaalien vuoksi. Tältä aukiolta alkaa myös kaupungin turistibussin kiertue.

  • Elder tiedemuseo: Vanhin tieteen ja teknologian museo on erinomainen paikka koko perheelle. Sisällä on näytillä useita interaktiivisia kappaleita ja monimutkaisia koneita. Suurimmalle osalle näyttelyistä löytyy tiedot englanniksi ja espanjaksi, ja monet niistä tarjoavat tekemistä ja oppimateriaalia niin lapsille, kuin myös aikuisille. Bonuksena paikan päällä kaikille vierailijoille on saatavilla ilmainen pääsy tietokoneille. Museo on avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 10.00-20.00. Sisäänpääsy on halpa, mutta erillistä 3D-museota varten peritään pieni lisämaksu, jossa voit kokea matkan Robocoaster-laitteella! 3D-elokuvateatteri ja moderni kasvihuone täydentävät unohtumatonta kokemuksta.

  • Triana: Tämä on yksi vanhimmista kaupunginosista Las Palmasissa, jossa yhdistyvät historiallisesti merkittävät rakennukset erittäin keskiluokkaisella alueella. Trianassa on kieltämättä myös erittäin hintavaluokkainen kauppakatu, joka houkuttelee samanaikaisesti yhdessä pienten ja hienostettujen putiikkien ja kahviloiden kanssa tärkeitä asiakkaita, sekä ikkunashoppailijoita. Tämä katu sen historiallisesti merkittävien rakennusten takia julistettiin kansalliseksi historialliseksi monumentiksi. Käy kävelyllä tällä hienolla alueella, kokeile paikallisia herkkuja, kuten guirlache-jäätelöä ja nauti useiden katuesiintyjien ulkoilmanäytöksistä. Vieraile Pérez Galdósin teatterissa ja koe klassinen solistikonsertti, jazz-konsertti tai näytelmiä.

  • Santa Ana ketadraali: Tämä on yksi Las Palmasin keskeisistä kohteista ja mahdollisesti koko saaren hienoimmista arkitehtuurisista rakennuksista, joka koostuu myöhäisgoottilaisesta, uusklassisesta ja barokkilaisesta tyylistä. Ensimmäiset kivet laitettiin paikoilleen vuonna 1500, vain 22 vuotta kaupungin perustamisen jälkeen, joka valmistui vasta melkein neljä vuosisataa myöhemmin. Sisällä sen pylväiden ja katon muotoilu muistuttaa suuria palmuja. Vain 1,50 eurolla kävijät voivat käyttää katedraalin hissiä ja käydä sen kahdessa tornissa, josta on upeat näkymät kaupunkiin. Katedraalin eteläosassa sijaitsee taidemuseo, josta löytyy merkittäviä maalauksia, mukaan lukien hollantilaisten mestareiden teoksia ja kokoelma espanjalaisia veistoksia.

  • Casa de Colón -museo: Katedraalin jälkeen voit ihailla kiviveistoksia ja massiivisia Colón-museon ovia, joka sijaitsee suoraan katedraalin takana. Tämä vanha, pastellivärinen kartano oli ennen kuvernöörien koti ja väliaikaisesti isännöi Christopher Columbusta vuonna 1492 ennen hänen lähtöä Amerikkaan. Tällä hetkellä tämä loistelias talo toimii museona, joka kertoo tarinan Columbuksen elämästä ja Kanariansaarten valloituksesta. Täältä löytyy 13 pysyvää näyttelytilaa, kirjasto ja tutkimuskeskus, sekä useita tiloja varattu tilapäisiä toimintoja varten, kuten luentoja, seminaareja ja näyttelyitä. Voit tutustua tähän vaikuttavaan rakennukseen vain 4 eurolla päivässä kello 10.00-18.00.

  • Churros, Ron Miel ja vartaat: Päätä vierailusi Las Palmasissa kulinaarisella kokemuksella. Energinen Veguetan alue on täynnä baareja ja ravintoloita, joista löydät aitoa paikallista ruokaa erinomaisilla hinnoilla. Suosittelemme, että kokeilet muutamia tapaksia, tortilloja ja jälkiruuaksi herkullisia churroja, jotka ovat uppopaistettuja pitkiä leivonnaisia kuorrutettu sokerilla. Jos sinulla ei ole aikomusta ajaa loppupäivän aikana, kokeile siinä tapauksessa lasillinen kaupungin suosittua rommia Arehucas, tai kokeile jotakin villimpää, kuten Ron Miel hunajarommia. Las Palmasista on helppo löytää kaikenhintaisia ravintoloita, mutta jos haluat kokea luksusta, suuntaa tyylikkääseen Deliciosa Martaan sisustettu avoimilla kiviseinillä ja tunnelmallisella valaistuksella.

  Autonvuokraus ja päivämatkat Las Palmasissa

  Gran Canaria on ihanan monipuolinen ja tarjoaa tarpeeksi kiehtoakseen sinua vierailusi aikana. Saari on myös täydellisen kokoinen, jonka tutkimiseen tarvitset vain muutaman päivän. Koska täällä on niin monia vaihtoehtoja, päätimme tiivistää suosituksemme muutamaan kiertomatkaan, joiden avulla voit tutustua lähialueisiin. Takaamme, että autonvuokraus Las Palmasista on paras vaihtoehtosi, jos päätät matkustaa näihin kohteisiin ja viipyä siellä jonkin aikaa, nauttia henkeäsalpaavista maisemista ja kulkea täysin omaan tahtiisi!

  Caldera de Bandama

  Valmistaudu upeaan matkaan vaikuttavalle vulkaaniselle kraaterille Caldera de Bandama. Kun poistut Las Palmasista GC-3 tietä pitkin, aja vain 20 minuuttia etelään ja ihastele reheviä viinitarhoja, jotka ympäröivät mutkittelevia teitä. Kun tulet lähemmäksi upeaa Caldera de Bandamaa, etsi suuntamerkkejä, jotka osoittavat autoilijoille tarkoitetun tien ylös. Tämä massiivinen luonnon ihme on halkaisijaltaan noin 1000 metriä ja 200 metriä syvä, ja jopa 570 metriä korkea! Sen korkeimmalla pisteellä on näkötorni, josta kävijät voivat nähdä vilauksen Bandamata ympäröivistä vuorista ja metsistä. Kauniina ja pilvettömänä päivänä saatat nähdä jopa naapurisaaren Fuerteventuran. Jos haluat kokea vieläkin henkeäsalpaavimmat näkymät, kiipeä kraateriin ja tutki pohjalla olevaa 1700-luvula hylättyä maalaistaloa, jota ympäröivät korkeat kraaterin rinteet. Saatat jopa törmätä appelsiini- tai viikunapuihin, jotka ovat piilossa palmu- ja eukalyptuspuiden seassa.

  Golfklubit

  Gran Canarian kokemuksesi ei voi olla täydellinen ilman muutamaa tuntia golfklubilla. Tällä saarella käytössäsi on kahdeksan upeaa huippuluokan golfkenttää, jotka kaikki ovat kauniisti koristeltu ja varustettu alan uusimmalla tekniikalla. Jos sinulla ei ole asianmukaista varustusta mukana, älä huoli, voit vuokrata kaiken tarvittavan kaikilla kahdeksalla kentällä. Yksi Las Palmasia lähimpänä olevista golfkentistä on Real Club de Golf de Las Palmas de Gran Canaria, joka on kuuluista sen näköalasta vulkaaniselle kraaterille ja merelle. Vain 15 minuutin päässä sijaitseva golfkenttä on yksi vanhimmista Espanjassa, joka otettiin käyttöön vuonna 1891, ja tarjoaa useita palveluita, kuten ravintoloita, uima-altaita ja jopa ratsastusta. Vastaanotto on avoinna päivittäin klo 8.00-11.00 ja Las Palmasista se on vain 20 minuutin ajomatkan päässä GC-802 tietä pitkin.

  Las Salinas

  Kaiva valmiiksi esiin uimapuvut ja uimalasit, sillä tämä päivämatka vie sinut sinistäkin sinisemmälle luonnon uima-altaalle! Muodoltaan kuin keskiaikainen veden ympäröimä linnoitus, Las Salinas de Agaete ovat uskomattoman kauniita luonnollisia uima-altaita vulkaanisilla tunneleilla ja kalliomuodostumilla. Ne sijaitsevat Gran Canarian luoteisosassa ja ovat täydellinen kohde koko perheelle. Nouda autosi mistä tahansa autovuokraamosta Las Palmasista ja matkaa tänne noin 35 minuutissa GC-2 tien kautta. Uima-altaat sijaitsevat ikonisen Agaeten kaupungin ja Puerto de las Nievesin sataman lähellä. Lähistöllä on monia pysäköintipaikkoja, ravintoloita ja auringonottoalueita. Satamasta pääset myös nopeasti ja helposti lautalla Teneriffalle.

  Maantieteelliset tiedot ja historia

  Las Palmas de Gran Canaria, tai yksinkertaisesti Las Palmas, on Gran Canarian pääkaupunki, joka sijaitsee saaren koillisosassa. Las Palmasin kaupunki perustettiin vuonna 1478, mutta vasta 1800-luvulla siitä tuli Kanariansaarten pääkaupunki. Täältä löytyy Kanariansaarten puheenjohtajisto, sekä suurin osa saariston oikeus- ja johtopäälliköistä. Sen kuuluisuus johtuu massiivisista turistitulvista ja myös siitä syystä, että se on Kanariansaarten yhteispääkaupunki yhdessä Santa Cruz de Tenerifen kanssa. Las Palmas on myös saariston väkirikkain kaupunki ja yhdeksänneksi suurin kaupunki Espanjassa! Las Palmas on monipuolinen ja moderni, joka sopii sekä kaupunki- että rantalomailijoille.

  Las Palmasin alkuperä on kirjaimellisesti meren alla, sillä Gran Canaria nousi merestä 14 miljoonaa vuotta sitten. Vaikka saarten tulivuori on edelleen aktiivinen, viimeinen purkaus tapahtui Agaeten laaksossa yli 3500 vuotta sitten. Saaren alkuperäiskansa oli Guanches, ketkä tunnetaan myös nimellä Canarii. Valitettavasti suurin osa heidän kulttuurista ja perinnöstä katosi Espanjan valloituksen aikana. Nykyään lukuisat legendat ja tarinat rohkeista Guanchen sotureista siirtyvät sukupolvilta toiselle. Vuonna 1478 eurooppalaiset asettuivat saarelle ja heidän ensimmäinen leiri oli nimeltään Real de las Palmas. Kaupunki kasvoi nopeasti ja hyötyi espanjalaisten Etelä-Amerikan valloituksista ja kaupankäynnistä. Valitettavasti se veti puoleensa myös merirosvoja, ketkä ryöstivät kaupungin miltei raunioihin. Kaupunki oli 1900-luvulle saakka suhteellisen mitätön, kunnes se alkoi kukoistamaan brittien läsnäolon seurauksena. Kaupungin talous kasvoi erilaisten laiva- ja merenkulun yritysten perustamisen jälkeen 1900-luvun alussa ja ensimmäinen turistibuumi saapui 60-luvulla, jonka jälkeen suosio on kasvanut entisestään.

  Kaupungissa vallitsee täydellinen subtrooppinen ilmasto, jossa on lieviä ja lämpimiä lämpötiloja ympäri vuoden. Itse asiassa Gran Canaria on yksi aurinkoisimmista paikoista maan päällä, jossa aurinko paistaa päivittäin keskimäärin kahdeksan tuntia. Las Palmasin keskilämpötila on elokuussa 24°C ja tammikuussa 18°C. Älä kuitenkaan huoli, jos ajattelit vierailla täällä talvella, sillä pystyt silti tuntemaan auringon lämmön ja pilvisen päivän mahdollisuus on vain 5%.

  Matkustaminen Las Palmasissa

  Koska saari sijaitsee keskellä merta, tänne pääsee helpoiten vain lentokoneella, tai pidemmällä makalla laivalla Las Palmas de Gran Canarian satamaan. Voit tietenkin tutkia saarta polkupyörällä tai jalkaisin, mutta autonvuokrauksen lisäksi voit käyttää vain joko linja-autoja tai takseja. Las Palmasista voi matkustaa myös merelle tai lautalla naapurisaarille. Päivittäisiä yhteyksiä liikennöi kolmen tunnin päässä sijaitsevalle Fuerteventuralle tai parin tunnin päässä olevalle Teneriffalle.

  Linja-autot

  Koko Gran Canarian saarta palvelee enimmäkseen siniset paikallisbussien linjat. Gran Canarian lomakohteita ja suurimpia kyliä yhdistää hyvin kattava ja kohtuuhintainen linja-autojen reittiverkosto. Linjan numero 60 kulkee lentokentältä Las Palmasin joka 30 minuutin välein aamusta iltaan alle kolmella eurolla. Guaguas Municipales tarjoaa kaupungin paikallisbussit, jotka ovat väriltään keltaisia. Useimmat linjat kulkevat koko yön, vaikkakin pidemmillä aikaväleillä. Yksi yhdensuuntainen lippu maksaa 1,40 euroa ja sen voi ostaa suoraan linja-autosta. Lisäksi linja-autoasemat ja useat tavaratalot myyvät 10 matkakerran lippuja alle 10:llä eurolla.

  Taksit

  Las Palmasissa on paljon takseja, mutta muista, että niiden matkustamista rajoitetaan vain kaupunkiin, eivätkä ne pysty noutamaan asiakkaita muista kunnista. Gran Canarian lentokentältä liikennöi kaksi virallista yhtiötä: Socomtaxi ja Radio Taxi San Juan. Matka lentokentältä Las Palmasiin maksaa noin 35 euroa. Muista myös, että saatat joutua maksamaan lisämaksuja yötunteina, loma-aikoina ja jos sinulla on suurempia matkatavaroita mukanasi.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Las Palmasin turisti-info