Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO KRAKOVAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Krakovan lentokenttä - Varaa ja säästä

  Unescon mukaan Krakovaa pidetään yhtenä 12 kauneimmista kaupungeista Euroopassa. Kaunis kuninkaiden kaupunki on kiehtova perintö ja on lisäksi keskeisellä alieella täynnä nähtävyyksiä. Se on täydellinen keskus tutustua alueeseen, parhaiten tietenkin omalla autolla autonvuokrauksella Krakovan lentokentältä! Voit tehdä matkoja Karpaateille ja kauniiseen vuoristokohteeseen Zakopaneen, tai jopa käydä Wieliczkan suolakaivoksella. Auto Europe vuokraa autoja Krakovassa lentokentällä ja lukuisissa kaupunkitoimistoissa! Kumppanuuksien avulla vuokraamoissa ympäri maailmaa voimme tarjota sinulle täydellisen auton. Ota selvää, mitä asiakkaamme ovat ajatelleet palvelustamme autonvuokrauksen asiakasarvosteluista Krakovasta.

  Lentokenttätiedot

  Krakova Airport (KRK)
  Virallinen nimi: Saint John Paul II International Airport Kraków-Balice, puolaksi Kraków Airport im. Jana Pawla II .
  Osoite: Kapitana Mieczyslawa Medweckiego 1, 32-083 Balice, Puola.
  Puhelin: +48 12 295 58 00
  Sijanti: Krakovan lentokenttä sijaitsee Balicen kylän lähellä 11 km länteen Krakovasta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Voit hyödyntää halpalentoyhtiöitä, kuten EasyJet tai Ryanair, jotka liikennöivät useisiin suosittuihin Euroopan kohteisiin tai lennä suoraan Helsingistä Finnairilla.

  Terminaalit

  Krakovan lentokenttä on toiseksi vilkkain lentokenttä Puolassa Varsovan jälkeen. Kaksi matkustajaterminaalia palvelee noin 3 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Terminaali 1 on kansainvälisille lennoille ja terminaali 2 on kotimaan lennoille. Terminaalien välillä ja rautatieasemalle on ilmainen kuljetus joka 15 minuutin välein.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Löydät useita autovuokraamoja Krakovan lentokentällä, kuten Avis, Enterprise, Carsin ja Thrifty. Jotta voit ajaa vuokra-autolla Puolassa, sinun täytyy olla vähintään 21 vuotta (ikä voi vaihdella autoluokan mukaan) ja on oltava vähintään 1 vuoden voimassa oleva ajokortti.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 6.00 - 23.59
  Enterprice 24h
  MM Cars 24h
  Thrifty 24h

  Lentokenttäpalvelut

  Krakovan lentokentältä löydät pankin, pankkiautomaatit, valuutanvaihtopisteitä ja posti ulkomaan terminaalissa. Toinen vaihto sijaitsee kotimaan terminaaliissa. Monia perinteisiä ravintoloita, kahviloita ja baareja on saatavilla kansainvälisessä terminaalissa. Löydät myös kahvilan kotimaan terminaalissa. Julkisella alueella ulkomaan terminaalissa on monia kauppoja, joista löytyy matkamuistoja, koruja, alkoholia, tupakkaa ja ruokaa. Kioski sijaitsee kotimaan terminaaliissa. Verovapaa myymälä sijaitsee lähtöaulassa kansainvälisessä terminaalissa. Wi-Fi on käytettävissä yleisillä alueilla terminaalissa ja lähtöauloissa.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  A4-moottoritie yhdistää Krakovan ja kansainvälisen lentokentän. Jos suunnittelet matkaa maan pääkaupunkiin Varsovaan, matka vie jopa 4 tuntia S8 ja DK1 kautta. Lähempänä sijaitseva Katovice on vain 45 minuutin matkan päässä A4 moottoritietä pitkin. Jos sinulla on enemmän aikaa, voit käyttää hyväksesi autonvuokrausta Krakovan lentokentältä ja käydä pikavisiitillä naapurimaissa Tsekissä tai Sloveniassa, mutta muista tarkistaa ulkomaanmatkustamisen rajoitukset omalta autovuokraamolta. Puolan ajo-oppaan löydät täältä lisätietoja varten.

  Bussilinjat 280 rautatieasemalta Dworzec Glowny ja 192 Rondo Mogilskiegosta, yhdistää kaupungin keskustan ja lentokentän. Matka kestää noin 35 minuuttia. Lentokentältä löytyy pikajuna suoraan Krakovaan, joka lähtee Krakovan Glownystä 1 tai 2 kertaa tunnissa klo 04.00 - 23.30 välillä. Voit ottaa myös taksin, joka hinta on noin 80 zlotya (20 €). Yksinkertaisuuden vuoksi suosittelemme tilaamaan taksin puhelimitse. Ole varovainen, koska jotkut ovat epärehellisiä, eikä heillä ole virallista lisenssiä.

  Pysäköinti

  Terminaalin edessä on pysäköintialue, joka on auki 24/7 ja maksaa noin 5 PLN per tunti. Saatavilla on sekä lyhytaikaisen, että pitkäaikaisen pysäköinnin parkkialueita eri hinnalla. Pysäköintialueet on Krakovan kaupungissa jaettu kolmeen eri osaan. Punainen alue A on kielletty autoilta kaupungin keskustassa. Lila alue B on vain paikallisille asukkaille ja esim. hotellin asukkaille. Sinisellä alueella C pysäköinti on vapaata, mutta katupysäköinnistä on maksettava.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Krakovan lentokentän kotisivut