Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO LYONIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Lyon lentokenttä - Varaa ja säästä

  Autonvuokraus Lyonin lentokentällä avaa sinulle koko Rhône-Alpes alueen. Saanut nimensä kirjailija Antoine de Saint-Exupéryn mukaan, kuka oli kotoisin Lyonista, tämä lentokenttä hyvillä yhteyksillä mahdollistaa helpon pääsyn Ranskan Alpeille, vilkkaaseen Lyonin kaupunkiin ja Itä-Ranskaan, tai jopa Sveitsiin ja Italiaan rajan yli. Pyrimme aina varmistamaan, että joka kerta, kun vuokraat auton Auto Europelta, löydät parhaat hinnat ja voimme tarjota myös ensiluokkaista asiakaspalvelua.

  Lentokenttätiedot

  Lyon Airport (LYS)
  Virallinen nimi: Lyon-Saint Exupéry Airport, ranskaksi: Aéroport Lyon Saint-Exupéry. Ennen tunnettiin myös nimellä Lyon Satolas Airport.
  Osoite: B.P. 113, 69125 Lyon-Saint Exupéry Aéroport, Ranska
  Puhelin: +33 826 80 08 26
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee noin 20 kilometriä kaakkoon Lyonista.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Lentokentältä löytyy useita sekä halpalentoyhtiöitä, että suurempia kansainväisiä yhtiöitä. Air France yhtiöllä on lukuisia yhteyksiä Lyonin lentokentältä muihin kohteisiin ympäri Ranskaa ja muualle Eurooppaan.

  Terminaalit

  Lyon lentokentällä on kolme terminaalia, 1, 2 ja 3. Terminaalit 1 ja 2 ovat suurempia ja sijaitsevat vierekkäin, kun taas terminaali 3 on pienempi ja palvelee lähinnä halpalentoyhtiöitä, kuten Easyjet. Kaikkiin terminaaleihin pääsee jalkaisin yhdestä toiseen. Terminaalit 1 ja 2 on yhdistetty alueella nimeltään "Le Centre", josta löytyy myös monia muita lentoaseman mukavuuksia. Terminaaliin 3 pääsee terminaalin 1 kautta. Saapuvat lennot löytyvät pohjakerroksessa ja lähdöt ensimmäisessä kerroksessa terminaaleissa 1 ja 2, kun taas molemmat löytyvät samassa kerroksessa terminaalissa 3.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autovuokraamot Lyonin lentokentällä ja niiden toimistot löytyvät terminaalin ulkopuolella ja sinun on sen takia otettava bussikuljetus lentokentältä toimistoihin. Bussipysäkit on kuitenkin hyvin helppo löytää. Yksi pysäkki on suoraan terminaalin 1 uloskäynnin ulkopuolella ja se palvelee terminaaleja 1 ja 3. Toinen pysäkki sijaitsee suoraan terminaalin 2 ulkopuolella, kun kävelet pääuloskäynnistä ulos. Bussikuljetus pysähtyy kaikkien eri autovuokraamojen toimistoilla.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis Ma-pe 7.00 - 23.59
  La-su 7.30 - 23.59
  Budget Ma-pe 7.00 - 23.59
  La-su 7.30 - 23.59
  Citer Ma-pe 7.00 - 23.30
  La 7.30 - 23.00
  Su 8.00 - 23.30
  Europcar Ma-pe 7.00 - 23.59
  La 7.30 - 23.59
  Su 8.00 - 23.59
  Hertz Ma-pe 6.30 - 23.59
  La 7.00 - 23.00
  Su 8.00 - 23.59
  Sixt Ma-pe 7.00 - 23.00
  La 8.00 - 22.00
  Su 9.00 - 23.00

  Lentokenttäpalvelut

  Useimmat palvelut löytyvät Le Centrestä, alueelta, joka yhdistää terminaalit 1 ja 2. Täältä löydät valuutanvaihtopisteen, pankkiautomaatit, sekä useimmat kaupat, jotka myyvät kaikkea kirjoista muotiin ja elektroniikan. Kahvilat ja ravintolat ovat siroteltu ympäri kaikkia kolmea terminaalia, mutta useimmat sijaitsevat lähtevien alueella, kun olet kulkenut turvatarkastuksen läpi. Huomaa, että terminaalissa 3 on tarjolla vain perusmukavuuksia ja siellä ei ole pankkiautomaattia.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Sen keskeinen sijainnin ja hyvien yhteyksien ansiosta moottoritieverkostoon Ranskassa, autonvuokraus Lyonin lentokentältä on hyvä tapa aloittaa tutustuminen Ranskaan, Alppeihin tai jopa Välimeren rannikkoon. Lyon on vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä N346 tien kautta. Aja itään A43 ja A48 teitä pitkin ja saavut Grenobleen noin tunnissa. 141 kilometrin ajomatkan päässä Sveitsin rajalta löydät Geneven: aja yksinkertaisesti A42 ja A40 teitä pitkin ja sinun pitäisi päästä kaupunkiin puolessatoista tunnissa. Jopa Torinoon Italiassa pääset noin kolmessa tunnissa. Olemme koonneet lisätietoja liikennesäännöistä Ranskassa kulettajan oppaassa.

  Mikäli noudat auton Lyonin keskustasta, lentokentältä löytyy myös julkisen liikenteen yhteyksiä, jotka vievät sinut kaupunkiin. Ehkä nopein vaihtoehto on Rhônexpress juna, vaikka se on myös melko kallis. Yhteys lähtee lentokentän TGV rautatieasemalta, joka on vain 5 minuutin päässä terminaaleista. Matka junalla Lyonin Part-Dieu asemalle kestää alle 30 minuuttia ja voit ostaa lippuja netistä tai lentokentällä rautatieasemalta. Lentokentältä löytyy myös linja-autot, jotka yhdistävät sen lähialueisiin, kuten Chambéry. Lentoaseman TGV asemalla on myös suurnopeusjunaverkoston yhteyksiä Ranskan kauempiin kaupunkeihin, kuten Pariisiin ja Marseilleen. Jos matkustat Lyonin lentokentälle laskettelukaudella, etsi lentokentältä bussi, joka kuljettaa sinut lähelle hiihtokeskusta.

  Pysäköinti

  Muista maksaa kaikki tarvittavat pysäköintimaksut ja noudata pysäköintirajoituksia Lyonissa, koska näitä määräyksiä seurataan tehokkaasti. Pysäköinnistä kielletyllä alueella tulee sakkoa, jonka kustannukset voivat olla melko korkeat. Jotkut alueet, kuten palopostin tai uloskäynnin edessä, katsotaan olevan vaarallisia paikkoja pysäköidä ja pysäköinti siellä aiheuttaa mojovat sakot ja mahdollisesti auton hinauksen.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Lyonin lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Lyonin lentokentästä

  Lyonin lentokenttä
  Colombier-Saugnieu
  69125, Zaventem, Ranska

  IATA koodi: LYS
  ICAO koodi: LFLL
  Wikipedian sivu
  LeveyLaste: 45.4332
  PituuLaste: 5.0452

  Yleistietoa: Lyonin lentokenttä sijaitsee 20 kilometriä kaakkoon Lyonin keskustasta ja sinne pääsee helposti vuokra-autolla.