Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO MALLORCAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Mallorcan lentokentällä

  Mallorca, yksi Euroopan suosituimmista turistikohteista, houkuttelee vuosittain yli kymmenen miljoonaa lomailijaa. Retkeilijöille ja pyöräilijöille Malorca tarjoaa Serra de Tramuntanan uhkaavat kalkkikivihuiput ja jyrkänteet. Muille nautinnollisia kokemuksia tarjoavat keväällä niityillä kasvavat mantelinkukat tai sisämaan viinitarhat syksyisissä maisemissa. Missä tahansa matkustatkin, Mallorca ei koskaan petä. Mallorcan kulttuuri jäi rantojen varjoon vuosikymmenien ajan, mutta ajat ovat muuttumassa. Ympäri saarta paikalliset asettuvat juurilleen ja uudistavat saaren vanhoja kartanotaloja, maalaistaloja ja kauan hylättyjä fincaseja (maalaistaloja, kartanoja) hienostuneiksi maaseutukohteiksi. Syöminen Mallorcalla on jännittävä kokemus, jossa kokit lisäävät vanhoja perinteitä ripaukseen luovuutta ja luovat mausteisia annoksia. Sisämaassa ravintolat sekoittavat terveellisiä ruokia, kuten sian kyljyksiä paikallisesti kasvatettujen viinien kanssa. Saarta palvelee lentokenttä, joka vastaanottaa kansainvälisiä lentoja ympäri Eurooppaa. Autonvuokraus Mallorcan lentokentältä antaa lomallesi loistavan lähtökohdan ja mahdollistaa matkustamisen missä haluat, milloin haluat.

  Yli 60 vuotta Auto Europe on rakentanut yhteistyökumppanuuksia autovuokraamojen kanssa ympäri maailmaa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme erinomaista palvelua, alhaiset hinnat ja laajan valikoiman vuokra-autoja. Tarjoamme yli 24,000 autonvuokrauksen noutotoimistoa 180 maassa, mukaan lukien Mallorcan lentokenttä. Laajalla valikoimalla autoja ja vuokraamoja löydät varmasti sopivan tarjouksen itsellesi Palma de Mallorcan lentokentällä! Tutustu myös autonvuokrauksen asiakasarvosteluihin Mallorcalta. Palman lentokenttä tai Palma de Mallorcan lentokenttä sijaitsee 8 kilometriä itään Palma Mallorcasta. Se tunnetaan myös nimellä Son Sant Joan lentokenttä ja se on Espanjan kolmanneksi suurin lentokenttä Madridin ja Barcelonan lentokenttien jälkeen. Se on kiireinen lentokenttä, joka käsitteli yli 21 miljoonaa matkustajaa vuonna 2009. Espanjalainen lentoyhtiö Air Europa ja saksalainen lentoyhtiö Air Berlin käyttävät Palman lentokenttää päätukikohtanaan.

  Lentokenttätiedot

  Palman lentokentän historia juontaa juurensa 1920-luvulle, jolloin sitä käyttivät vesilentokoneet. Tästä ajasta lähtien lentokenttä on käynyt läpi asteittaisia uudistuksia, ja merkittäviä parannuksia tapahtui vuonna 1965, kun uusi terminaali rakennettiin. Tämä johtui Palman lentokentän kautta jatkuvasti kasvavasta matkustajamäärästä. Vuonna 1974 valmistui toinen kiitotie, jolla hoidettiin suurin osa lentokentän liikenteestä. Tänne rakennettiin myös voimalaitos vastaamaan nousevia energiantarpeita. Palman lentokentän viestintäkeskusta parannettiin tulipalotorjuntavälineet mukaan lukien. Vuonna 1980 Palman lentoasemaa käytti seitsemän miljoonaa matkustajaa. Määrä kasvoi tasaisesti kymmeneen miljoonaan vuonna 1986, mikä edellytti uuden terminaalin rakentamista. Terminaalin rakentaminen aloitettiin vuonna 1993 ja päättyi vuonna 1997. Vain kahdeksan kilometrin päässä sijaitseva Palman lentokenttä on melko helposti saavutettavissa, mikä vähentää stressiä matkustaessa lentokentältä hotellille. Lentokentältä kaupunkiin kulkee julkinen liikenne linja-autojen ja taksien muodossa. Useat autovuokraamot tarjoavat vuokra-autopalveluja Palman lentokentältä heille, ketkä haluavat valita vuokra-auton ylellisyyden.

  Palma den Mallorcan lentokenttä (PMI)
  Virallinen nimi: Palma de Mallorca Airport. Espanjaksi: Aeropuerto de Palma de Mallorca.
  Osoite: 07611 Palma, Balearic Islands, Espanja.
  Puhelinnumero: +34 91 321 10 00
  Sijainti: Lentokenttä sijaitsee noin 8 kilometrin päässä Palma de Mallorcasta, Can Pastilla kylän lähellä.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lähes 80 lentoyhtiötä liikennöi Mallorcan lentokentällä. Näitä ovat perinteisiä, suurempia lentoyhtiöitä, kuten British Airways ja Lufthansa ja halpalentoyhtiöit, kuten Ryanair ja Easy Jet.

  Mistä noudan vuokra-auton Mallorcan lentokentältä?

  Kun noudat vuokra-auton autovuokraamosta Mallorcan lentokentältä, on syytä huomata, että autovuokraamojen työpisteet sijaitsevat saapuvien lentojen salissa ja pääparkkitalossa terminaalia vastapäätä. Ota aina mukaasi varausvahvistus, ajokortti ja nimissäsi oleva luottokortti vuokra-auton noutoa varten. Ole hyvä ja kiinnitä huomiota valitsemasi vuokraamon aukioloaikoihin ja pidä mielessä, että vuokra-auton noutamisesta ja palauttamisesta aukioloaikojen jälkeen saatetaan periä lisämaksuja. Tämä koskee myös lentosi myöhästymistä.

  Avis Mallorca lentokenttä Avis Mallorcan lentokentällä
  Airport Palma de Mallorca,
  07611, Mallorca, Espanja

  +34 902 11 02 61
  Aukioloajat:
  07:30-23:00
  Europcar Mallorca lentokenttä Europcar Mallorcan lentokentällä
  Airport Palma de Mallorca,
  07611, Mallorca, Espanja

  +34 911 50 50 00
  Aukioloajat:
  07:00-24:00
  Sixt Mallorca lentokenttä Sixt Mallorcan lentokentällä
  Airport Palma de Mallorca,
  07611, Mallorca, Espanja

  +34 902 49 16 16
  Aukioloajat:
  07:00-24:00
  Thrifty Mallorca lentokenttä Thrifty Mallorcan lentokentällä
  Airport Palma de Mallorca,
  07611, Mallorca, Espanja

  +34 971 78 96 70
  Aukioloajat:
  24/7

  Terminaalit

  Mallorcan lentokenttä on kolmanneksi suurin lentokenttä Espanjassa. Matkustajaterminaalissa on neljä moduulia, tai terminaalia: A, B, C ja D, joiden välillä portit on jaettu. Terminaali A palvelee kotimaan lentoja, kun taas terminaalit B, C ja D palvelevat kansainvälisiä lentoja. Tuloaula löytyy ensimmäisessä kerroksessa, jossa sijaitsee myös matkatavaroiden nouto saapuvien lentojen tasolla. Lähtöselvityksen alue on toisessa kerroksessa ja lähtöportit lennoille sijaitsevat neljännessä kerroksessa. Terminaali A sijaitsee pohjoisessa, B-terminaali vain kahdeksalla portilla koillisessa, terminaali C on suurin terminaali ja sijaitsee idässä ja D terminaali löytyy rakennuksen eteläpuolelta. Jos tarvitset lisätietoja tai apua löytää oikea lentosi ja portti, infopiste löytyy turvatarkastuksen jälkeen.

  Lentokenttäpalvelut

  Lentokentällä on runsaasti kauppoja, kahviloita ja ravintoloita, jotka auttavat ajanvieton kanssa. Useimmat näistä sijaitsevat neljännessä kerroksessa, vaikka jotkut kahvilat ja kaupat löytyvät myös ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa. Palman lentokentän tärkein tulliton kauppa sijaitsee hajallaan laajalle alueelle. Tuotteita, kuten tupakkaa, hajuvesiä, kosmetiikkaa, väkeviä alkoholijuomia, viinejä ja elintarvikkeita voit ostaa täältä. Veroton päämyymälä Mallorcan lentokentällä on yksi Espanjan suurimmista tullittomista myymälöistä. Se on tilava ja hyvin suunniteltu, vaikka kesällä siitä voi tulla erittäin kiireinen. Palman lentokentällä ei ole pulaa ravintoloista, kahviloista ja baareista. Riippumatta siitä, onko sinulla runsaasti aikaa istua alas ja nauttia kunnollinen ateria, juoda drinkki ja syödä välipalaa, tai haluat yksinkertaisesti napata jotakin nopeasti mukaan, jokaiselle löytyy jotain. Jos haluat lopettaa lomasi tyylikkäästi lähtölentokentällä tai rentoutua, VIP-lounge on saatavilla kaikille matkustajille maksua vastaan. Ne on varustettu vastaanotto- ja asiakaspalvelulla, ilmastoinnilla, lentotietojen näytöillä, televisiolla, ilmaisella langattomalla verkolla ja lasten leikkipaikalla. Tarjolla on myös ilmaisia virvokkeita, sanomalehtiä ja useita muita etuisuuksia. Ilmainen verkkoyhteys on saatavilla ilmaiseksi rajoittamattoman ajan ympäri lentokenttää.

  Kulkuyhteydet Mallorcan lentokentällä

  Lentokenttä on kätevästi yhdistetty Palma de Mallorcalle Levanten moottoritien kautta. Matka kestää noin alle 15 minuuttia omalla autolla liikenteestä riippuen ja pääset myös muihin saaren kohteisiin kätevästi monia moottoriteitä pitkin. Esimerkiksi ajamalla Levanten moottoritietä pitkin ja kääntymällä ja seuraamalla Ma-13 moottoritietä pääset Alcudiaan noin 40 minuutissa. Jos et ole järjestänyt autonvuokrausta Mallorcan lentokentältä, vaan Palma de Mallorcan keskustasta, voit nousta yhteen lähtevistä linja-autoista terminaalin ulkopuolella. Bussilinja 1 pysähtyy rannikkopromenadilla ja monilla tärkeimmistä kaupungin nähtävyyksistä. Linja kulkee noin 15 minuutin välein klo 6.00 - 01.10 välillä talvikaudella ja klo 6.00 - 01.50 kesällä. Bussilinja 21 kulkee lentokentän ja monien Palman rantojen hotelleiden välillä. Linja 21 kulkee 30 minuutin välein, talvikaudella klo 7.00 - 22.10 ja kesäisin klo 7.00 - 00.30. Molemmat bussilinjat pysähtyvät pohjakerroksessa ja toisessa kerroksessa matkustajaterminaalissa. Voit myös matkustaa kohteeseesi lentokentältä taksilla. Voit saada edullisemman hinnan ja sinun ei tarvitse odottaa kyytiä, jos varaat taksin ennakkoon. Muuten voit odottaa seuraavaa vapaata taksia saapumisesi jälkeen lentokentälle terminaalin ulkopuolella sijaitsevilla taksitolpilla. Jos haluat tutustua Mallorcan liikennesääntöihin, jotka ovat samat kuin Manner-Espajassa, voit lukea lisää oppaastamme.

  Pysäköintivinkkejä

  Mallorcan lentokentällä löydät useita pysäköintimahdollisuuksia tarpeidesi mukaan. Lentokentällä on jopa seitsemän eri parkkialuetta tavallisista lyhyen ja pitkäaikaisista pysäköintipaikoista alueisiin VIP-palvelulla. Myös autovuokraamoilla Mallorcan lentokentällä löytyy oma pysäköintihalli varatuilla pysäköintipaikoilla. Sinulla ei pitäisi olla mitään vaikeuksia löytää sopiva pysäköintipaikka vuokra-autolle Palma de Mallorcalla, kunhan pidät mielessä muutamia asioita. Kuten useimmissa Euroopan kaupungeissa, ilmaisen pysäköintipaikan löytäminen voi olla vaikeaa kaupunkien keskustassa, mutta käytettävissä on useita parkkihalleja. Katupysäköinti on jaettu keltaisiin vyöhykkeisiin, joilla pysäköinti on kielletty, ja sinisiin alueisiin, joissa pysäköinti on sallittu ja maksullista, joista tulee maksaa kaduilla sijaitsevilla pysäköintimittareilla. Jos pysäköinnin aika on rajallinen, muista näyttää saapumisaikasi selkeästi parkkikiekolla.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Mallorcan lentokentän kotisivut