Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO MALLORCAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ilmainen peruutus 48 tuntia ennen noutoa
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Saatavilla 7:nä päivänä viikossa
  • 20,000 noutokohdetta maailmalla

  Autonvuokraus Palma de Mallorcan lentokentällä

  Yli 50 vuotta Auto Europe on rakentanut yhteistyökumppanuuksia autovuokraamojen kanssa ympäri maailmaa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme erinomaista palvelua, alhaiset hinnat ja laajan valikoiman vuokra-autoja. Tarjoamme yli 20000 autonvuokrauksen noutotoimistoa 150 maassa, mukaan lukien Mallorcan lentokenttä. Laajalla valikoimalla autoja ja vuokraamoja löydät varmasti sopivan tarjouksen itsellesi autonvuokrauksella Palma de Mallorcan lentokentällä!

  Lentokenttätiedot

  Palma de Mallorca Airport (PMI)
  Virallinen nimi: Palma de Mallorca Airport. Kataloniaksi Aeroport de Palma de Mallorca. Tunnetaan myös nimellä Son Sant Joan Airport.
  Osoite: 07611 Palma, Espanja
  Puhelin: +34 91 321 10 00
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee noin 8 kilometrin päässä Palma de Mallorcasta, Can Pastilla kylän lähellä.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Lähes 80 lentoyhtiötä liikennöi Mallorcan lentokentällä. Näitä ovat perinteisiä, suurempia lentoyhtiöitä, kuten British Airways ja Lufthansa ja halpalentoyhtiöit, kuten Ryanair ja Easy Jet.

  Terminaalit

  Mallorcan lentokenttä on kolmanneksi suurin lentokenttä Espanjassa. Matkustajaterminaalissa on neljä moduulia: A, B, C ja D, joiden välillä portit on jaettu. Tuloaula löytyy pohjakerroksessa, jossa sijaitsee myös matkatavaroiden nouto saapuvien lentojen tasolla lentokentällä.

  Check-in alue on toisessa kerroksessa ja pääsy lennolle on neljännessä kerroksessa lentokentällä. Moduuli A on pohjoisessa, B-moduuli vain kahdeksalla portilla koillisessa, moduuli C on suurin moduuli ja sijaitsee idässä ja D moduuli löytyy terminaalista etelään. Jos tarvitset lisätietoja tai apua löytää oikea lentosi ja portti, infopiste löytyy turvatarkastuksen jälkeen.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autovuokraamot Mallorcan lentokentällä sijaitsevat tuloaulassa ja pääparkkitalossa terminaalia vastapäätä.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Alamo 7.00 - 23.59
  Avis 07.30 - 23.59
  Atesa 7.00 - 23.00
  Budget 7.30 - 23.59
  Centauro 7.00 - 23.00
  Europcar 7.00 - 23.59
  Goldcar 7.00 - 23.00
  Interrent 7.00 - 23.59
  Record 7.00 - 23.00

  Lentokenttäpalvelut

  Lentokentällä on runsaasti kauppoja, kahviloita ja ravintoloita, jotka auttavat tappamaan aikaa. Useimmat näistä sijaitsevat neljännessä kerroksessa, vaikka jotkut kahvilat ja kaupat löytyvät myös pohjakerroksessa ja toisessa kerroksessa. Myös internet-pisteitä löytyy kaikista kerroksista. Terminaalin pohjakerroksessa on pankkiautomaatti ja matkailuneuvontakeskus.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Lentoasema on kätevästi yhdistetty Palma de Mallorcalle Levante-moottoritien kautta. Matkan pitäisi kestää alle 15 minuuttia. Myös muille kohteille saarella pääsee kätevästi lentokentältä. Esimerkiksi ajamalla pitkin Levante-moottoritietä ja kääntymällä sen jälkeen ja seuraamalla Ma-13 moottoritietä pääset Alcudiaan noin 40 minuuttissa.

  Jos et ole järjestänyt autonvuokrausta Mallorcan lentokentältä, vaan Palma de Mallorcan keskustasta, voit nousta yhteen lähtevistä busseista terminaalin ulkopuolella. Bussilinja 1 pysähtyy rannikkopromenadilla ja monilla tärkeimmistä kaupungin nähtävyyksistä. Linja kulkee noin 15 minuutin välein klo 6.00 - 01.10 talvikaudella, ja klo 6.00 - 01.50 kesällä. Bussilinja 21 kulkee lentokentän ja monien Palman rannan hotelleiden välillä. Linja 21 kulkee 30 minuutin välein, talvikaudella klo 7.00 - 22.10 ja kesäisin klo 7.00 - 00.30. Molemmat bussilinjat pysähtyvät pohjakerroksessa ja toisessa kerroksessa matkustajaterminaalissa.

  Pysäköinti

  Sinulla ei pitäisi olla mitään vaikeuksia löytää sopiva pysäköintipaikka vuokra-autolle Palma de Mallorcalla, kunhan pidät mielessä muutamia asioita. Kuten useimmissa Euroopan kaupungeissa, ilmaisen pysäköintipaikan löytäminen voi olla vaikeaa keskellä kaupunkia, mutta käytettävissä on useita parkkihalleja. Katupysäköinti on jaettu keltaisiin vyöhykkeisiin, joilla pysäköinti on kielletty, ja sinisiin alueisiin, joissa pysäköinti on sallittu ja maksullista käyttäen pysäköintimittareita. Jos parkkipaikan aika on rajallinen, muista näyttää saapumisaikasi selkeästi. Jos haluat vihjeitä ajamiseen Espanjassa, klikkaa tästä.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Palma de Mallorca Airport kotisivut


  Lisätietoa Mallorcan lentokentästä

  Palma de Mallorcan lentokenttä
  Islas Baleares
  07611 , Lissabon, Espanja

  IATA koodi: PMI
  ICAO koodi: LEPA
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 39.3306
  Pituusaste: 02.4420

  Yleistietoa: Palma de Mallorcan lentokenttä sijaitsee Baleaarien saarella Espanjassa. Se sijaitsee 8 kilometriä itään Palman kaupungin keskustasta, jonne pääset helposti vuokra-autolla.
  Paranna kokemustasi

  Käytät nettiselainta, jota emme tue. Päivitä selaimesi parantaaksesi kokemusta ja turvallisuutta.

  Suosittelemme käyttämään viimeisintä Chromen tai Firefoxin versiota