Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO MILANO RAUTATIEASEMA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Milano rautatieasema - varaa nyt!

  Italian metropoli Milano on saman nimisen provinssin ja kauniin Lombardian alueen pääkaupunki. Italian toiseksi suurimmalla kaupungilla on nykyään tärkeä rooli pääkaupunkiseudun taloudessa. Milano on maailmankuulu erityisesti muodista, muotoilusta ja taiteesta, sekä maailmanlaajuinen kauppakeskus ja Italian pörssin kotikaupunki. Milanon keskustasta löytyy suuria pankkeja ja lukuisia yrityksiä teollisuuden, liike-elämän ja median aloilta. Tämän kaiken keskellä ei kuitenkaan tule unohtaa kaupungin pitkää historiaa ja rikasta taide- ja kulttuuriperintöä. Eri aikakausien historialliset rakennukset kaunistavat kaupunkikuvan ja kiehtovat kävijöitä omaperäisyydellään. Lukuisissa museoissa tarjotaan taidekierroksia, joissa voit tutustua mielenkiintoisiin aiheisiin. Suurin osa lomailijoista saapuvat kaupunkiin Milanon jommallekummalle lentokentälle, Malpensa tai Linate. Toinen vaihtoehto on saapua Milanon rautatieasemalle. Milanon päärautatieaseman keskeisen sijainnin ansiosta pääset nopeasti tärkeimmille nähtävyyksille ja kuuluisille maamerkeille. Milanon katedraali ilahduttaa kävijöitä upealla goottilaistyylisellä arkkitehtuurilla. Santa Maria delle Grazien kirkko sijaitsee vain kivenheiton päässä ja siellä voit ihailla kuuluisaa maalausta, Leonardo da Vincin viimeinen ehtoollinen. Valitse autonvuokraus Milanon rautatieasemalta ja nauti sen monista eduista.

  Jos et tarvitse paljon tilaa, pieni auto on oikea valinta, koska löydät pysäköintipaikan kaupungin keskustasta paremmin. Jos matkustat perheen tai ystävien kanssa, silloin sinulle sopisi paremmin farmari tai tila-auto. Milanon rautatieasemalta löytyy useita Auto Europen kumppaneita, kuten Avis, Hertz ja Maggiore. Jos et ole varma, mikä auto sopii parhaiten lomallesi Milanossa, ota yhteyttä Auto Europeen. Asiantuntevat asiakaspalvelijamme auttavat sinua iloisesti valitsemaan täydellisen ajoneuvoluokan tarpeisiisi ja neuvovat paikallisista vuokraamoista. Auto Europen kautta voit käyttää hyödyksi edullisia tarjouksia ja luotettavaa palvelua ympäri maailman jopa 24 000 eri noutokohteessa. Tutustu myös autonvuokrauksen asiakasarvosteluihin Milanosta nähdäksesi, kuinka muut ovat arvioineet äskettäisen autonvuokrauksensa Milanossa Auto Europen kautta.

  Milanon rautatieaseman tiedot

  Milanon päärautatieasema avattiin heinäkuussa 1931 sen jälkeen, kun se korvasi alkuperäisen vuonna 1864 rakennetun aseman. Vanha asema oli vain kauttakulkuasema, jolla oli vain pieni määrä raiteita ja rajalliset tilat. Se kamppaili selviytyäkseen jatkuvasti kasvavasta junaliikenteen määrästä, jonka aiheutti Simplonin tunnelin avaaminen vuonna 1906 ja sitä seurasi uuden aseman avaaminen. Asema on tilavuudeltaan suurin rautatieasema Euroopassa, jonka kautta kulkee 320 000 matkustajaa päivittäin ja jopa 120 miljoonaa vuodessa. 24 raiteella kulkee yli 800 junaa päivässä ja reitit palvelevat monia kaupunkeja, mukaan lukien Livorno. Noin vuoden ajan junat ovat kulkeneet Torinosta Venetsiaan ja etelän Napoliin ja Roomaan Milanon rautatieaseman kautta. Täältä pääset matkustamaan myös muihin ulkomaan kaupunkeihin, kuten Marseille tai Zürich.

  Mistä noudan vuokra-auton Milanon rautatieasemalta?

  Voit noutaa vuokra-auton autovuokraamosta Milanon päärautatieasemalta suoraan asemalta Galleria Del Carrozzessa. Tunnetut ja suurimmat autovuokraamot, kuten Avis ja Hertz, sekä paikalliset Italian yritykset, kuten Maggiore sijaitsevat päärautatieaseman tiloissa. Jotta pääset autovuokraamosi toimistolta vuokra-auton luokse, sinun on poistuttava asemarakennuksesta ja mentävä oikealla puolella sijaitsevalle P1-pysäköintialueelle. Tarkista aina varausvahvistuksestasi yksityiskohtaiset tiedot valitsemasi vuokraamon polttoainekäytännöistä, takuumaksuista ja kaikista asiakirjoista, joita tarvitset auton noutoa varten. Jos et ole varma näistä asioista, voit aina soittaa meidän henkilökunnalle ja he kertovat kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää varauksestasi. Yleensä tarvitset varaukseen merkityn pääkuljettajan nimissä olevan ajokortin ja luottokortin. Huomaa, että auton noudon yhteydessä saat tarkistuslomakkeen, johon tulee merkitä kaikki havaitsemasi ajoneuvossa olevat vahingot. Merkitse myös kaikki pienemmät näkyvissä olevat vahingot, jotta voit välttää mahdollisesti myöhemmin syntyvät riidat tai syytteet.

  Avis autovuokraamo Milano rautatieasema Avis autovuokraamo Milanon rautatieasema
  Galleria Delle Carrozze,
  20121 Milano, Italia

  +39 02 6707 0884
  Aukioloajat:
  Ma-pe 08:00-20:00 
  La 08:00-18:00 
  Su 09:00-17:30
  Europcar autovuokraamo Milano rautatieasema Europcar autovuokraamo Milanon rautatieasema
  Piazza Duca d'Aosta,
  20124 Milano, Italia

  +39 02 669 87 826
  Aukioloajat:
  Ma-la 07:30-21:00 
  Su 08:00-21:00
  Hertz autovuokraamo Milano rautatieasema Hertz autovuokraamo Milanon rautatieasema
  Via Alfredo Cappellini 10,
  20124 Milano, Italia

  +39 02 6698 5151
  Aukioloajat:
  Ma-pe 07:00-19:00
  La-su 08:00-14:00
  Sixt autovuokraamo Milano rautatieasema Sixt autovuokraamo Milanon rautatieasema
  Piazza Duca d'Aosta,
  20124 Milano, Italia

  +39 02 9475 7979
  Aukioloajat:
  Ma-su 08:00-20:00

  Asemapalvelut

  Rautatieaseman läheisyydestä löytyy lukuisia hotelleja, baareja ja ravintoloita, joissa tarjoillaan italialaista ja kansainvälistä ruokaa. Kompleksi koostuu kolmesta suuresta salista, jonka pylväillä reunustetulta julkisivulta löytyy friisejä ja veistoksia. Aseman pääsalissa on useita lippupisteitä, joista voit ostaa junalippuja. Niiden lisäksi matkailijoille on tarjolla lippuautomaatteja, joita on helppo käyttää useilla kielillä. Asema on kytketty metroasemalle, jolta lähtevät metrolinjat 2 ja 3. Asemarakennuksen ulkopuolella sijaitsevat taksiasema, linja-autoasema ja bussikuljetukset Malpensan lentokentälle ja Caravagio Bergamon lentokentälle. Milanon rautatieasemalta pääset myös suoraan Malpensan lentokentälle Express-junalla. Rautatieasemalta löytyy useita palveluja monilla ostosmahdollisuuksilla, jonka kaupat myyvät kaikkea vaatteista kirjoihin, asusteihin, kenkiin, terveydenhuoltotarvikkeisiin, lahjatavaroihin sekä sanomalehti- ja tupakkatuotteisiin. Muutamia suosituimmista tuotemerkeistä, joita voit löytää asemalta ovat Nike, Victoria's Secret, Zara, Lush, Vodafone ja MAC. Asemalla on myös useita ravintoloita, ruokapaikkoja ja kahviloita, kuten Burger King, McDonalds, mehubaareja ja Starbucks. Muihin tarjolla oleviin palveluihin kuuluvat esimerkiksi löytötyövaratoimisto, autovuokraamopalvelut, useat pankkipalvelut ja valuutanvaihtopisteet, alakerrassa sijaitseva postitoimisto, matkatoimisto, ilmainen Wi-Fi, supermarketit, rautatiepoliisitoimisto ja matkustajien oleskelutilat, kuten kuten Freccia Club tai Italo Club. Asemarakennuksesta voit astua ulos suoraan monumentaaliselle Piazza Duca d'Aostan aukiolle ja aseman sivukadut johtavat pääostoskadulle.

  Kulkuyhteydet Milanon rautatieasemalla

  Autonvuokraus Milanon rautatieasemalta tekee kaupunkiin matkustamisesta ja sieltä poistumisen paljon yksinkertaisemmaksi, koska voit jättää ajoneuvosi asemalle. Paras tapa päästä rautatieasemalle autolla on A8 ja A9 moottoriteitä tai A4/E64 ja SS336 teitä pitkin. Tällä reitillä kuitenkin veloitetaan tietulleja. Jos kuitenkin haluat käyttää julkista liikennettä, käytettävissä on useita vaihtoehtoja. Aseman vasemmalla puolella sijaitsee linja-autoasema, jolta liikennöi useita linja-autoja eri kohteisiin, kuten Milanon Malpensa ja Bergamo Orio al Serio lentokentät. Linja-autoaseman lähellä on myös taksiasema, joka on avoinna ympäri vuorokauden. Hinnat vaihtelevat arkipäivien ja pyhäpäivien mukaan. Rautatieasemalle pääsee myös raitiovaunulinjoilla 5, 9 ja 10 sekä maanalaiseilla metrojunilla M2 ja M3.

  Pysäköintivinkkejä

  Jos valitset autonvuokrauksen autovuokraamosta Milanon päärautatieasemalta, voit jättää sen kaupungin useille pysäköintialueille. Itse rautatieasemalta löytyy kaksi pysäköintialuetta ensimmäisen kerroksen ulkopuolella, Piazza IV Novembre ja Piazza Luigi di Savoia. Molemmat pysäköintialueet ovat avoinna ympäri vuorokauden ja niillä on videovalvonta. Myös Garage Bosovich on yksityinen pysäköintialue, joka sijaitsee 300 metrin päässä Via Bosovichin asemalta. Tämä pysäköintialue on avoinna ympäri vuorokauden. Viimeisenä löytyy Garage Pirelli osoitteessa Via Pirelli 18/20, noin 450 metrin päässä asemalta turvalliselta yksityiseltä pysäköintialueelta. Itse Milanon kaupungissa pysäköintialueet ovat erotettu vyöhykkeiden mukaan, valkoinen alue tarkoittaa ilmaista pysäköintiä, sininen vyöhyke on maksullinen ja keltaiset alueet ovat varattu vain asukkaille. Kaupungista löytyy muutamia ilmaisia pysäköintipaikkoja, kuten Centro Storico, La Cericho Filoviara linjoilla 90 ja 91, Fiera Milano, San Siro ja Zona Biocca. Siniset alueet ovat saatavilla ilmaiseksi myös liikuntarajoitteisille pysäköintiluvan saaneille ajoneuvoille, poliisiajoneuvoille ja asukkaille, jos siitä on nimenomaisesti ilmoitettu kylteillä. Pysäköintipaikkoja on nyt mahdollista varata myös verkossa monien portaalien kautta ennen matkaasi Milanoon. Toinen hyvä vaihtoehto ovat Milanon Park & Ride monikerroksiset pysäköintialueet, jotka tarjoavat hyvät julkisen liikenteen yhteydet kaupungin keskustaan.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Milanon matkaopas