Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO PONTA DELGADA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Ponta Delgada Auto Europen kanssa

  Yhdeksän tulivuorisaarta keskellä Atlanttia muodostavat yhdessä Portugalille kuuluvat Azorit. Saariryhmän hedelmällisessä maaperässä kukoistavat trooppiset kasvit ja geysirit suihkuavat vettä maan uumenista. Viihtyisä ja kaunis Ponta Delgada on Azorien suurin kaupunki. Ota vuokra-auto ja tutustu Azorien suurimman saaren vaihteleviin maisemiin Atlantin valtameren rannikkoteilla! Auto Europelta myös autonvuokrausta Lissabonissa tai Funchalissa, Madeiralla sekä kaikissa muissa suosituissa lomakohteissa ympäri maailmaa, myös USA:ssa. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia kohteessa Ponta Delgada. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo Ponta Delgada Lentokenttä. Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 08:00-19:00
  • Autovuokraamo Ponta Delgada Kaupunkitoimisto Campo Sao Francisco, 19. Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 08:00-19:00, kiinni sunnuntaisin

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Ponta Delgada. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Lentokenttä Ponta Delgadassa