Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO ROOMAN FIUMICINO LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Rooman Fiumicinon lentokenttä

  Tee autonvuokraus Rooman Fiumicinon lentokentällä Auto Europen kautta ja hyödynnä erikoistarjouksia Italiassa. Auto Europe tarjoaa parhaat hinnat ja korkean luokan asiakaspalvelua, josta kertovat myös monet asiakkaamme autonvuokrauksen asiakasarvosteluissa Roomasta. Kiitoksena yhteistyökumppanuudelle lukuisten autovuokraamojen kanssa maailmanlaajuisesti, voimme tarjota asiakkaillemme myös laajan autovalikoiman, jotta voit löytää täydellisen auton matkalle. Jos olet kiinnostunut luksus- tai urheiluautoista Roomassa, käy tutkimassa meidän luksusautojen varausjärjestelmää. Fiumicinon lentokenttä on myös hyvä paikka aloittaa kiertomatka, joten lue lisää meidän ennalta suunnitellusta kiertomatkasta Laziossa!

  Lentokenttätiedot

  Rome - Fiumicino Airport (FCO)
  Virallinen nimi: Fiumicino - Leonardo da Vinci International Airport tai Rome Fiumicino Airport
  Osoite: Via Dell'Aeroporto, 320, 00054 Fiumicino Rooma, Italia
  Sijainti: 35 kilometriä lounaaseen Rooman keskustasta.
  Lentoyhtiöt Fiumicinon lentokentällä: Yli 100 lentoyhtiötä liikennöi Fiumicinon lentokentällä 150 kohteeseen ympäri maailman.

  Terminaalit

  Fiumicinon lentokentällä on kolme terminaalin: A, B, ja C. Kotimaan lennot lähtevät terminaalista A, kotimaiset ja kansainväliset lennot lähtevät terminaalista B, ja kaikki atlantin poikki kulkevat lennot terminaalista C.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Nouda autosi autovuokraamosta Fiumicinon lentokentältä helposti. Toimistot sijaitsevat sekä kotimaisten, että kansainvälisten lentojen tuloaulassa. "Rent a Car" kyltit ohjaavat sinut autovuokraamoiden tiskeille. Ne ovat helposti tavoitettavissa jalankulkijantunneleiden kautta, jotka yhdistävät terminaalirakennukset Multilevel-Comfort pysäköintialueeseen.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 7.00 - 23.59
  Budget 7.00 - 23.59
  Europcar 7.00 - 23.59
  Firefly 7.30 - 23.59
  Goldcar 8.00 - 23.00
  Hertz 7.00 - 23.59
  Maggiore 7.00 - 23.59
  Thrifty 8.00 - 23.59

  Lentokenttäpalvelut

  Lentokentällä on useita kauppoja ja verovapaita myymälöitä. Ravintolat, baarit ja kahvilat sijatsevat kätevästi hajallaan terminaaleissa. Valikoimasta löytyy kaikkea italialaisista herkuista eettisiin kasvis- ja gluteenittomiin ruokiin. Pankkiautomaatit, valuutanvaihtotoimistot, rukoushuone ja ilmainen langaton nettiyhteys on matkustajien käytettävissä ympäri lentokenttää.

  Liikenne / Miten pääset lentokentälle

  Leonardo Express on suora junayhteys lentokentältä Terminin rautatieasemalle Rooman keskustassa, joka kulkee 30 minuutin välein. Voit näin noutaa autonvuokrauksen Fiumicinon lentokentän sijaan kaupungista. Jos et matkusta Rooman keskustaan, Metropolitan-juna tarjoaa matkustajille mahdollisuuden pysähtyä useissa paikoissa. Metropolitan-juna myös yhdistyy metron kanssa. Taksit ovat käytettävissä saapuneiden aulan ulkopuolella.

  Pysäköinti

  Parkkipaikkoja on saatavilla Fiumicinon lentokentällä lyhytaikaista tai pitkäaikaista pysäköintiä varten. Parkkihallit lyhytaikaista pysäköintiä varten löytyvät lentokentän yhteydessä. Pitkäaikainen pysäköinti on saatavilla lyhyen matkan päässä, bussi kuljettaa sinut parkkipaikalta lentokentälle. Sekä pitkä-, että lyhytaikaisista parkkialueista löytyy niin sanottu pinkki pysäköinti, joka on tarkoitettu odottaville tai uusille äideille tai naismatkustajille.

  Roomassa käytetään paljon "pay and display" pysäköintijärjestelmää. Historiallisessa osassa kaupungin keskustaa on monia pysäköinnin aika- tai tulorajoitusia, sekä joillakin alueilla vain asukkaat voivat pysäköidä autonsa. Yleensä ilmainen pysäköinti on merkitty valkoisilla viivoilla, maksullinen pysäköinti sinisillä viivoilla ja invapysäköinti ilmoitetaan keltaisilla viivoilla.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Rooma - Fiumicinon lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Rooman Fiumicinon lentokentästä

  Rooman Fiumicinon lentokenttä
  320 Via dell' Aeroporto di Fiumicino
  Fiumicino, Italia, 00054

  IATA koodi: FCO
  ICAO koodi: LIRF
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 41.7100
  Pituusaste: 12.2457

  Yleistietoa: Rooman Fiumicinon lentokenttä on yksi vilkkaimmista lentokentistä Euroopassa. Tunnetaan myös nimellä Leonardo da Vinci International Airport, se sijaitsee 30 kilometriä lounaaseen Rooman keskustasta ja pääset sinne helposti vuokra-autolla.