Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO VÄSTERÅSIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Tukholman Västerås lentokenttä

  Västeråsin lentokenttä on pieni lentoasema Ruotsissa, joka sijaitsee Västerås kaupungin lähellä. Nimestään huolimatta se ei sijaitse Tukholmassa ja matkaa lentokentältä Tukholman keskustaan on 110 kilometriä. Lentokenttä palvelee vain muutamia säännöllisiä lentoja. Lentokentällä liikennöin nykyään suuri määrä henkilökohtaisia lentoja. Vaikka lentokenttä onkin pieni, voit matkustaa sinne lukuisista suosituista kohteista maailmalla. Tee autonvuokraus Västeråsin lentokentältä ja lähde tutkimaan Ruotsin saaristoa omaan tahtiin. Matkallasi Tukholmaan voit pysähtyä vaikkapa Västeråsin kaupungissa, käydä Uppsalassa tai lähteä jonnekkin kauemmaksi Ruotsin maaseudulle. Auto Europe löytää sinulle sopivat ja edulliset hinnat, josta kertovat myös autonvuokrauksen asiakasarvostelut Tukholmasta!

  Lentokenttätiedot

  Tukholma Västerås Airport (VST)
  Virallinen nimi: Stockholm-Västerås flygplats, tunnetaan myös nimellä Hässlö tai Västerås Airport.
  Osoite: 721 31 Västerås, Ruotsi
  Puhelin: +46 218 056 00
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee noin 110 kilometrin päässä Tukholman keskustasta ja noin 5 kilometriä itään Västeråsin kaupungista.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Lentokentällä liikennöi ympäri vuoden Rayanair ja WOW air. Muita pieniä lentoyhtiöitä liikennöi sesonkiaikoina.

  Terminaalit

  Lentokentällä on yksi terminaali ja terminaalirakennuksessa on 6 porttia ja mahdollisuus laajentua enemmän. Terminaalirakennus on auki riippuen saapuvista ja lähtevistä lennosta. Muina aikoina se on suljettu.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Kaikki autovuokraamot löytyvät samasta infotiskistä sisäänkäynnin luona ja saat autosi avaimet autovuokraamosta Västeråsin lentokentällä.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 9.30 - 11.30
  Hertz 8.00 - 18.00

  Lentokenttäpalvelut

  Lentokentällä on duty free-kauppa, ravintola ja bistro, jossa voit istua myös ulkona, sekä kaksi baaria porttien luona. Kauppa löytyy lähtevien lentojen aulasta turvatarkastuksen jälkeen. Voit ostaa itsellesi kaikkea kauneustuotteista sanomalehtiin ja paikallisiin erikoisuuksiin. Ravintolassa voit kokeilla kaikkea voileivistä salaatteihin ja erilaisiin lämpimiin aterioihin ja leivonnaisiin kahvin kanssa. Voit ostaa sieltä myös karkkia ja drinkkejä. Esimerkiksi liikematkustajille löytyy myös kenferenssitilat ateriapalveluilla.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Lentokenttä sijaitsee E18 moottoritien vieressä, noin 5 kilomeriä Västeråsin kaupungin keskustasta. Pääset Tukholman keskustaan autonvuokrauksella Västeråsin lentokentältä tai lentokenttäbussilla Flygbussar noin 80 minuutissa. Voit matkustaa myös junalla 60 minuutissa Västeråsin kaupunkiin ja sieltä lentokenttäbussi nro. 3 vie sinut lentokentälle. Voit halutessasi otttaa myös taksin. Voit tutustua Ruotsin liikennesääntöihin täältä.

  Pysäköinti

  Lentokentältä löytyy parkkipaikkoja pitkä- ja lyhytaikaispysäköinnille, jotka ovat terminaalirakennuksen läheisyydessä.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Västerås Airport kotisivut