Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT UNKARISSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Unkari

  Auto Europen liikekumppanit Unkarissa pyrkivät tarjoamaan asiakkaillemme luotettavia ja edullisia vuokra-autoja ympäri maata. Laajennetun ajoneuvovalikoiman ja kilpailukykyisten ja edullisten hintojen lisäksi Unkarissa voit valita sopivan vuokra-auton monista eri kohteista maan pääkaupungin Budapestin lisäksi. Lähde kiertomatkalle Itä-Euroopassa ja tutustu Unkarin perinteiseen maaseutuelämään ja rikkaaseen kulttuuriin.

  Vuokraa miniluokan auto Unkarissa

  Miniluokan autonvuokrausKaikkien pienimmät vuokra-autot kuuluvat miniluokan ajoneuvovalikoimaan. Ne ovat paitsi pieniä, mutta myös helppoja ajaa kapeilla kaduilla ja polttoainetehokkaita. Koosta johtuen tämän luokan autot sopivat pareille tai kahdelle ihmiselle, ketkä matkustavat yhdessä pienellä määrällä matkatavaroita. Valitse miniluokan ajoneuvo, jos matkareitti vie sinut pieneen historialliseen kaupunkiin tai sinun tarvitsee matkustaa vain lyhyitä matkoja ja haluat säästää rahaa autonvuokrauksessa.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Volkswagen Up, Mini Panda, Suzuki Swift, Toyota Aygo ja vastaavia malleja.

  Vuokraa economy-luokan auto Unkarissa

  Economy autonvuokrausPienen auton etujen lisäksi hyvällä moottorilla, economy-luokan autojen valikoima on suurempi kuin miniluokalla, ja ne tarjoavat hieman enemmän tilaa matkatavaroillesi. Näihin ajoneuvoihin mahtuu helposti neljä tai jopa viisi henkilöä yhden matkalaukun kanssa. Kun kyse on hinnasta, economy-luokan autot maksavat joko saman verran tai vain merkityksettömästi enemmän kuin miniluokka.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Suzuki Swift, Suzuki Ignis, Skoda Fabia, Fiat Punto, Kia Rio, Ford Fiesta, Opel Corsa ja vastaavia malleja.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Unkarissa

  Kompakti autonvuokrausSinun ei tarvitse huolehtia julkisen liikenteen kustannuksista tai rajoituksista lomallasi Unkarissa. Valitse kompaktiluokan auto, jos matkustat korkeintaan viiden hengen ryhmässä, kenellä on korkeintaan kaksi keskikokoista matkalaukkua. Kompaktiluokan autot ovat edullinen tapa matkustaa Unkarissa ja kauttamme löydät monenlaisia malleja jokaiseen makuun.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Citroen C3, Ford Focus, Opel Astra, Renault Captur ja vastaavia malleja.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Unkarissa

  Keskikokoluokan autonvuokrausKeskikokoluokan ajoneuvot ovat melko suosittu valinta Unkarissa asiakkaidemme keskuudessa. Valitse ajoneuvo tästä luokasta, joka lisää mukavuutta ja kokoa poistamatta auton ketteryyttä tiellä. Valitse keskikokoinen auto, täydellinen matkoille maaseudulla, kun lomailet pienemmän perheen tai pienen ystäväryhmän kanssa mukavaa matkaa varten!
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Skoda Rapid, Suzuki Vitara, Ford C-Max, Audi A3, Opel Meriva, Ford Grand C-Max 5, Toyota Verso ja vastaavia malleja.

  Vuokraa perheauto Unkarissa

  Perheauton vuokrausPerhematkalle ja suuremmalle määrälle matkatavaroita, perheluokan autot tarjoavat paitsi suuren takakontin, mutta myös paljon jalka- ja takapenkkitilaa, jotka ovat aina mukava lisä pitkillä matkoilla lasten kanssa. Vuokraa perheautoluokan auto ja lisää mukavuutta matkallesi Unkarissa, koska nämä tilavat autot ovat osoittautuneet erinomaiseksi valinnaksi tiellä ja ovat asiakkaidemme yleisimmin vuokraamia autoja.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Ford Mondeo, Citroen C5, Nissan Qashqai, Skoda Octavia, Opel Insignia, Suzuki S-Cross, BMW 2-sarja Active Tourer, Volkswagen Passat kombi ja vastaavia malleja.

  Vuokraa luksusauto Unkarissa

  Luksusauton vuokrausGlamouria varten tutustu meidän luksusautojen valikoimaan Unkarissa. Koe erinomainen mukavuus ja aja tyylillä yhdellä autovuokraamojen tarjoamista premium-autoista. Tee vaikutus liikekumppaneihisi ja saavu paikan päälle huippuluokan autolla. Vietä loma ansaitsemallasi tavalla ja hemmottele itseäsi hyvällä ajokokemuksella.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Mercedes GLC, BMW 520d, Audi Q7, Mercedes V-sarja ja vastaavia malleja.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Unkarissa

  SUV-auton vuokrausVoit unohtaa mukavuuden uhraamisen hinnan takia SUV-luokan autoilla Unkarissa. Täydellisiä pidemmille matkoille melkein millaisessa maastossa tahansa, maastoautot ovat kestäviä ja luotettavia ajoneuvoja, joita saa useita eri malleja ja niissä on runsaasti tilaa. Jos aiot viettää lomasi Unkarissa urheilun parissa, muista varata lisävarusteita, kuten suksitelineitä.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Ford Kuga, Suzuki Vitara, Nissan Qashqai, Toyota CHR Hybrid, Volvo XC60, Nissan X-Trail, Toyota RAV 4 ja vastaavia malleja.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Unkarissa

  Tila-auton vuokrausTila-auton vuokraus Unkarissa on paras valinta yhdessä matkustaville ryhmille - oli sitten kyseessä liike- tai vapaa-aika. Tila-autoluokan auton vuokraaminen on paitsi halvempaa kuin useamman auton vuokraaminen samanaikaisesti, mutta sen ansiosta koko ryhmä pysyy yhdessä. Tutki tila-autojemme tarjouksia Unkarissa varausjärjestelmän avulla.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Ford S-Max, Ford Galaxy, Ford Tourneo, Mercedes Vito, Citroen Jumpy, Mercedes V-sarja, Opel Vivaro ja vastaavia malleja.
  Nyt kun sinulla on hyvä yleiskuva Unkarissa tarjottavista vuokra-autoista, olet valmis varaamaan oikean auton varausjärjestelmässämme kolmella yksinkertaisella vaiheella. Jos olet edelleen epävarma, soita meille, olemme täällä sinua varten seitsemänä päivänä viikossa!