Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  KIERTOMATKA ROMANTTISELLA REITILLÄ

  Maaginen matka Frankfurtista Hohenschwangauhun
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Romanttinen reitti: Frankfurtista Hohenschwangauhun

  Romanttinen reitti on yksi vanhimmista matkailureiteistä maailmassa. Suosittu reitti on sopiva harrastajille ja seikkailun hakijoille, sekä rutiinilomailijoille ja on kaiken kaikkiaan yksi kiehtovimmista nähtävyyksistä Saksassa.

  Luotu toisen maailmansodan jälkeen houkuttelemaan matkailijoita, romanttinen reitti vie matkailijat matkalle menneisyyteen lumisilla rinteillä ja vanhoilla goottilaisilla katedraaleilla kohoamassa pienten idyllisten kaupunkien yllä. Seuraa reittiä ja löydät kristallinkirkkaat järvet ja joet, joita ympäröivät viheralueet, jotka näyttävät tulleen suoraan sadusta.

  Aja tätä kaunista reittiä pitkin mukavasti autonvuokrauksella Auto Europelta ja törmäät useisiin kuvankauniisiin Baijerin kyliin. Tästä syystä on syytä laajentaa tämä neljän tunnin ajomatka usealle päivälle, äläkä unohda pysähtyä Würzburgissa ja Füssenissä.

  Jos et tule Saksasta ja silti haluavat täyttää unelmasi ajamalla tätä ikonista tietä pitkin, sinun tulisi varata lento Frankfurtiin. Frankfurtin lentokenttä on lähimpänä Würzburgia, romanttisen reitin lähtökaupunkia. Münchenin lentokenttä on paras kohde lähteä takaisin kotiin sen sijainnin ansiosta, vain noin 100 kilometrin päässä Füssenistä, viimeisestä romanttisen reitin määränpäätä.

  Kohteet Etäisyys Arvioitu aika
  Frankfurtin lentokenttä - Frankfurtin keskusta 18.9 km 26 minuuttia
  Frankfurt - Würzburg 119 km 1 tunti 13 minuuttia
  Würzburg - Rothenburg ob der Tauber 109 km 1 tunti 46 minuuttia
  Rothenburg o.d.T. - Nördlingen 79 km 1 tunti 8 minuuttia
  Nördlingen - Augsburg 72.2 km 53 minuuttia
  Augsburg - Hohenschwangau 130 km 2 tuntia
  Yhteensä: 528.1 km 7 tuntia 27 minuuttia

  Päivä 1: Frankfurt

  Kiertomatka Frankfurt, Saksa Kiertomatka Frankfurt, Saksa

  Tekemistä:

  Kun saavut Frankfurtiin, olet luultavasti innoissasi ja haluat joka tapauksessa heti aloittaa matkasi romanttisella retillä. Sinun kuitenkin pitäisi odottaa hieman, koska tässä historiallisessa kaupungissa on niin paljon nähtävää, nykyään suositumpi kuin Euroopan finanssikeskuksen napana. Suunnittele ainakin yksi kokonainen päivä kiertomatkalle Frankfurtissa, tässä pääoman kaupungissa. Esimerkiksi luonnonhistorian museo tarjoaa poikkeuksellisia näyttelyitä. Niiden joukossa on ainoa täydellinen Diplodocusen luuranko Euroopassa. Goethe House on toinen suosittu nähtävyys, varsinkin heille, ketkä ihailevat suosittuja ruonoilijan teoksia. Alkuperäinen talon tuhoutui toisen maailmansodan aikana ja se rakennettiin uudelleen jälkeenpäin.

  Jos haluat kokea kaupungin yöelämää kiertomatkallasi Frankfurtissa, ota huomioon "Sachsenhausenin-Nord" kaupunginosa. Parhaat ravintolat, yökerhot ja baarit sijaitsevat tämän kaupunginosan keskellä, joka sijaitsee Main-joen rannalla. Kuitenkin, ennen kuin suuntaat takaisin hotellille, muista kokeilla alkuperäistä Frankfurtin makkaraa, amerikkalaisen makkaran edeltäjää.

  Jos käyt Frankfurtissa elokuussa, olet siellä juuri ajoissa musiikin tapahtumaa "Summer in the City" varten. Jos sen sijaan satut suunnittelemaan matkaa kesäkuun puolivälissä Frankfurtiin, älä missaa Christopher Street paraatia - Frankfurtin vuotuinen homo- ja lesbo paraati. Molemmat tapahtumat tarjoavat erinomaista viihdettä, sekä ainutlaatuisen Frankfurt kulttuurin kokemuksen.

  Majoitus:

  Jännittävän päivän jälkeen autonvuokrauksella Frankfurtissa, hyvät yöunet ovat sen arvoisia, etenkin ennen kuin lähdet vuokra-autolla Frankfurtista romanttiselle reitille. Suurimmat nähtävyydet sijaitsevat pääasiassa lähellä rautatieasemaa, liiketoiminta-alueella ja messukeskuksessa. Jos matkustat perheen ja lapsien kanssa, huomaa, että aseman ympäröivä alue yleensä muuttuu "punaisten lyhtyjen alueeksi" yöllä. Jos haluat asua hotellissa, jossa on perinteinen tunnelma, parasta on etsiä hotelleja Frankfurtin esikaupunkialueella.

  Seuraava pysäkki: 26 minuuttia


  Päivä 2: Würzburg

  Kiertomatka Würzburg, Saksa Kiertomatka Würzburg, Saksa

  Matka Frankfurtista Würzburgiin kestää vain puolitoista tuntia. Tämä kaunis kaupunki tunnetaan myös nimellä "Romanttisen reitin helmenä" ja pian tajuat miksi. Kuninkaallisia linnoja ja linnoituksia, joissa kruunattiin alueen prinssejä, ympäröi lukuisat viinitarhat. Vaikka monet kuuluisimmista kaupungin rakennuksista tuhoutui toisessa maailmansodassa, pieni määrä niistä on rakennettu uudelleen.

  Tekemistä:

  Kiertomatkalla Würzburgissa ajele katuja pitkin, joilla näkyy hienointa Saksan arkkituurista suunnittelun taidetta aina loistavasta barokin augustinolaisesta kirkosta Saksan vanhimpaan kivisiltaan "vanha Mainin silta", ja asiantuntevasti hoidettuja Rokokoon tarhoja ja koko Veitshöchheimin linna. Monet kauniit kohteet odottavat kamerasi kuvausta. Main-frankenilainen museo on toinen tärkeimmistä nähtävyyksistä kaupungissa.

  Jos suunnittelet kiertomatkaa romanttisella reitillä kesäkuun puolivälissä, suosittelemme vierailemaan Mozart-festivaaleilla Würzburgissa. Toukokuun lopussa voit nauttia "Afrikka festivaalista".

  Ruokailumahdollisuudet:

  Ei ole harvinaista, että ravintololat pitkin romanttista reittiä ovat suljettu kello 14.00 - 17.00 välillä. Kuitenkin monet ruokapaikat ja bistrot koko reitillä tarjoavat sinulle riittävän valikoiman erinomaiset mahdollisuuksia hyvin ansaitulle tauolle tälläkin kertaa.

  Majoitus:

  Jos haluat hyötyä vuorkatusta itsenäisyydestäsi ja nauttia koko päivästä autonvuokrauksella Würzburgissa, suosittelemme majoituksen varaamista etukäteen, varsinkin jos vierailet sesonkiaikana. Erittäin suosittuja majoitusvaihtoehtoja ovat Greifensteiner Hof ja Hotel Walfisch. Jos kaipaat enemmän ylellisyyttä, varaa yö Steinberg Castle-hotellissa. Saksalainen ruoka on herkullista ja jos haluat sijoittaa rahaa hyvään ruokaan ylellisen majoituksen sijaan, suosittelemme vuokrausta satavuotisessa hotellissa Strauss.

  Seuraava pysäkki: 1 tunti 13 minuuttia


  Päivä 3: Rothenburg ob der Tauber

  Kiertomatka Rothenburg ob der Tauber, Saksa Kiertomatka Rothenburg ob der Tauber, Saksa

  Seuraava määränpää romanttisella matkalla on Rothenburg ob der Tauber, jonne pääsee noin 2 tunnissa vuokra-autolla Würzburgista. Ristikkorakennetalot ja mukulakivikadut tuovat sinut hetkessä takaisin keskiaikaiseen Saksan menneisyyteen.

  Tekemistä:

  Sinun ehdottomasti täytyy suunnitella viettäväsi aikaa maagisessa Rothenburg ob der Tauberin lelumuseossa. Museossa on yli 1000 nukkea ja leluja, joista jotkut ovat yli 200 vuotta vanhoja. Lapsille suunnattu teatteri ja työpajan täydentää kokemusta. Herterich lähde on myös tutustumisen arvoinen. Koristeellinen renessanssin suihkulähde hallitsee keskeistä markkinapaikka, jossa johlitaan monia kaupungin festivaaleja ympäri vuoden. Vaihtoehtoisesti voit poiketa matkaltasi vuokra-autolla barokkilinnassa Schillingsfürs ja tarkkailla kotkia ja haukkoja niiden luonnollisessa elinympäristössä.

  Vierailijat autonvuokrauksella Rothenburg ob der Tauberissa toukokuussa saavat todennäköisesti kokea kuuluisan Meistertrunk festivaalin. Jos näet paikallisia historiallisissa puvuissa, todennäköisyys on suuri, että festivaali on jo täydessä vauhdissa. Imperial City Festival järjestetään syyskuun lopulla. Jos tämä valinta festivaaleja ei vastaa makujasi, tee 90 kilometrin matka vanhaan kunnon Nürnbergiin, josta löytyy yksi vanhimmista joulumarkkinoista Saksassa.

  Ruokailumahdollisuudet:

  Rothenburg ob der Tauber on pieni kaupunki ja sinänsä siellä ei ole liikaa ravintoloita. Burgerkeller, joka sijaitsee viihtyisässä maalaismaisessa kellarissa vanhassa kaupungin talossa on hyvä paikka kokea saksalaista perinnettä. Ravintolassa tarjoillaan aitoja porsaanliharuokia, makkaraa, perunanyyttejä ja muita runsaita ruokia maalaismaisessa viehättävässä tunnelmassa.

  Majoitus:

  Kiertomatkalla Rothenburg ob der Tauberissa löydät laajan valikoiman kodikkaita majoitusvaihtoehtoja kaupungissa. Löydät luksushotelleja, kuten Castle Hotel ja Hotel Eisenhut, mutta myös perinteisempiä (ja edullisimpia) majataloja, kuten Klingentor, Post ja Burg Colmberg Hotel..

  Seuraava pysäkki: 1 tunti 46 minuuttia


  Päivä 4: Nördlingen

  Kiertomatka Nördlingen, Saksa Kiertomatka Nördlingen, Saksa

  Neljännen päivän alussa ja vain tunti romanttista reittiä pitkin, saavut salaperäiseen ja ainutlaatuiseen pikkukaupunkiin Nördlingen. Kaupunki juontaa juurensa vuodesta 898 ja sen uskomattoman iän ansiosta se kuuluu yhteen kolmesta Saksan kaupungeista, joiden muurit ovat vielä ennallaan. Tämä on melkoinen saavutus, koska kaupunki oli keskellä kahta taistelua Saksan historiallisessa kolmikymmenvuotisessa sodassa.

  Tekemistä:

  Nördlingen sijaitsee Riesin keskellä, kraaterissa, jonka on luonut meteoriitti useita vuosisatoja sitten. Meteoriitin vaikutus loi Suevit, materiaalin, jota myöhemmin käytettiin monien rakennusten rakentamiseen, kuten majesteettinen kirkko St. George. Kirkon torni tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät. Autonvuokraus Nördlingenissä on yksi tapa tutustua alueeseen, mutta pyöräilyn harrastajien on ehdottomasti tutkittava Riesiä pyörällä!

  Jos olet 1970-luvun lapsi, niin tämän Baijerin kylän punaiset katot voivat olla melko tuttuja. Syynä tähän on, että viimeinen kohtaus elokuvassa Willy Wonka ja suklaatehdas kuvattiin Nördlingenissä. Kaupungin voi nähdä lasihissistä, joka roikkuu pysyvästi taivaalla.

  Majoitus:

  Jos haluat viettää täällä yön kiertomatkallasi Nördlingenissä, varaa huone hotellista Goldene Rose. Koska hotellissa on vain muutamia huoneita, kannattaa varata riittävän aikaisin. Erinomainen hotellin ravintola tarjoaa kotiruokaa, joka sinun tulisi kokea. Se on ehdottomasti tutustumisen arvoista.

  Ennen seuraavaa päivää, kun lähdet kohti Augsburgia, voit ajoittaa pienen kiertotien yliopistokaupunkiin Ulmiin. Nämä 90 kilometriä ovat sen arvoisia!

  Seuraava pysäkki: 1 tunti 8 minuuttia


  Päivä 5: Augsburg

  Kiertomatka Augsburg, Saksa Kiertomatka Augsburg, Saksa

  Viides päivä matkallasi romanttista reittiä Saksassa tuo sinut Augsburgiin, kolmanneksi suurimpaan kaupunkiin Baijerissa. Matka Nördlingenistä Augsburgiin vie vain vähän alle tunnin. Yritä saapua Augsburgiin mahdollisimman varhain, silllä kaupunki tarjoaa runsaasti luonnonnähtävyyksiä. Autonvuokrauksella Augsburgissa pysyt joustavana koko matkan ajan. Voit myös luoda oman yksilöllisen matkasuunnitelman toiveiden mukaan, pysähtyä ja jatkaa matkaa autolla Augsburgissa. Jokaisen vierailijan pitäisi käydä ainakin kerran goottilaisessa katedraalissa St. Mary.

  Tekemistä:

  Yli kaksitoista sataa vuotta vanha kappeli pitää sisällään viisi harvinaista ja kulttuurisesti merkittävää Hans Holbein vanhemman maalausta. Augsburg on koti vanhimmalle sosiaaliselle majoituspaikalle maailmassa, joka tunnetaan nimellä Fuggerei ja sen perusti Fuggerin perhe vuonna 1516. Lyhyt ajomatka vuokra-autolla Augsburgin ulkopuolelle vie sinut kahdelle muulle tärkeälle kappelille: rokokoo-vaikutteiselle Wies kirkolle, joka sijaitsee idyllisellä vuoristolaidunmaalla Trauchgauer vuorten juurella ja katedraalille Ulmin vanhassakaupungissa, suurin protestanttinen kirkko Saksassa.

  Jos lähdet kiertomatkalle Augsburgiin heinäkuun tai elokuun lopulla, voit varmasti kuulla jazzia ympäri kaupunkia. Tämä johtuu loppukesällä järjestettävästä Jazz Summer festivaalista. Toinen hyvä aika käydä Augsburgissa on syyskuussa, jolloin järjestetään Mozart festivaali.

  Ruokailumahdollisuudet:

  Augsburgissa olevat ravintolat vaihtelevat perinteisestä saksalaisesta tarjonnasita yleiseen eurooppalaiseen ruokaan. Varaa pöytä Augsburgin ravintolasta Ratskeller, joka sijaitsee suoraan kaupungintalolla, jos haluat saksalaisia erikoisuuksia. Ruoka täällä on runsasta ja edullista. Perjantaisin ja lauantaisin ravintola on avoinna klo 2.00 asti aamulla. Käy kokeilemassa eurooppalaista ruokaa Ecke:ssä, innovatiivisessa eurooppalaisessa ravintolassa, joka sijaitsee raatihuoneen takana ja riippuen vuodenajasta tunnetaan sen peli-ruuista.

  Majoitus:

  Kuten useimmissa kaupungeissa romanttista reittiä pitkin, Augsburg tarjoaa erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Taloudellisia ja mainitsemisen arvoisia ovat Dom Hotel tai Hotel-Garni Schlössle. Oletko aina halunnut nukkua samassa hotellissa, jossa Napoleon nukkui? Kiirehdi sitten ja tee varaus hotellissa Steigenberger Drei Mohren. Joka tapauksessa et voi mennä pieleen.

  Seuraava pysäkki: 53 minuuttia


  Päivä 6: Hohenschwangau

  Kiertomatka Hohenschwangau, Saksa Kiertomatka Hohenschwangau, Saksa

  Kuudes päivä romanttisella reitillä vie alle puolessatoista tunnissa ihmeelliseen Hohenschwangauhun. Ensimmäinen asia, jonka näet saapuessasi, on mahtava satujen linna Neuschwanstein, loputon inspiraatio Disneyn, Wagnerin ja monille muille taiteilijoille. Maailmankuulu linna sarjakuvasta Lumikki luotiin Neuschwansteinin mukaan.

  Tekemistä:

  Sen välittömässä läheisyydessä sijaitsee toinen vaikuttava rakennus, joka näyttää kuint suoraan mielikuvituksesta - kirkkaankeltainen Hohenschwangau. Vaikka se ei ole aivan yhtä vaikuttava kuin Neuschwansteinin linna, se oli merkittävä inspiraation lähde Wagnerille ja on edelleen silmiinpistävä esimerkki baijerilaista arkkitehtuuria. Saat ainutlaatuisen näkymän koko laakson ylle Marie-sillalta. Silta on venytetty Pöllat rotkon yli Neuschwansteinin läheisyydessä.

  Jos suunnittelet matkaa Neuschwansteiniin syyskuussa, voit olla yksi onnekkaista, ketkä voivat itse asiassa kokea yhden konserteista linnan "Laulajien hallisa".

  Ruokailumahdollisuudet:

  Varaa pöytä etukäteen yksinomaisessa ravintolassa Alpenrose am See. Ravintola tarjoaa uskomattomat näkymät ympäröiville vuorille Alpsee-järvellä, sekä monipuolisen eurooppalaisen keittiön.

  Majoitus:

  Tuskin on parempaa paikkaa viettää viimeinen yö kauniissa Baijerissa, kuin hotelli Müller. Se sijaitsee loistavasti kahden linnan välillä. Mahonki-paneloitu barokkihotelli viimeistelee täydellisesti kiertomatkan romanttisella reitillä.

  Kuten jo mainittu, täydellistä olisi suunnitella matkasi loppua Münchenissä. Tee autonvuokraus Auto Europen kautta ja pääset Münchenin lentokentälle alle kahdessa tunnissa. Voit myös jatkaa kiertomatkaa Müncheniin ja edelleen joko Itävaltaan tai Italiaan. Autonvuokrauksella Münchenissä kaikki nämä ihanat paikat ovat uskomattoman lähellä ja mukavia käydä!


  Romanttinen reitti: Koe Baijeri ja sen kauneus!

  Saksan romanttinen reitti sopii kaikille autoharrastajille. Miksi et ajelisi pitkin kiemurtelevia vuoristoteitä luksusauton ratin takana? Auto Europe tarjoaa kattavia matkaoppaita täynnä hyviä vinkkejä perustuen tosielämän matkoihin romanttisella reitillä. Ota viikko lomaa, valitse täydellinen vuokra-auto laajasta valikoimasta lukuisissa Saksan kaupungeissa ja me takaamme sinulle elämäsi romanttisen reitin Saksassa!


  Käytännöllisiä matkavinkkejä Saksassa

  Kiertomatkavinkit
  Kiertomatkavinkit
  Yhdensuuntainen autonvuokraus
  Yhdensuuntainen autonvuokraus

  Tutki muita kiertomatkoja Saksassa

  Alppien kiertomatka Biergarden kiertomatka Satumaa-kiertomatka
  Viinireitti 1000 km moottoritiekiertomatka