Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  KIERTOMATKA SAKSAN VIINIREITTIÄ PITKIN

  Tutustu suosittuihin Saksan viinitiloihin ja ravintoloihin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Viinireitti: Frankfurtista Strasbourgiin

  Meidän matkaoppaatovat ovat tähän mennessä vieneet sinut matkalle läpi kuuluisia Saksan kiertomatkoja, alppireitti ja romanttinen reitti. Tällä kertaa, kutsumme sinua liittymään kanssamme vielä yhdelle matkalle, jota suositellaan erityisesti viinin ystäville. Kiehtova Saksan viinimatka johtaa sinut läpi maan kuuluisia viinitarhoja, sekä pääset palkituimpiin ravintoloihin.

  Jos arvostat vapautta matkallasi ja haluat oppia lisää, valitse autonvuokraus Saksassa Auto Europelta ja lähde seikkailulle pitkin smaragdisia viinitarhoja.

  Viinireitti Saksassa johtaa maan suurimpien viinialueiden sydämen läpi - Pfalz. 52 kilometrin mittainen reitti alkaa Bockenheimista Frankfurtin lähellä ja jatkuu etelään Saksan viiniportille Schweigen-Rechtenbach Ranskan rajalla Pfalzin eteläosassa.

  Saksan viinireitti on vanhin laatuaan; sen rakentaminen aloitettiin lokakuussa vuonna 1935. Vaaramaisemisemat vallitsevat reitin varrella. Saksan suurin metsä, Pfälzerwald pitää sateen ja tuulen reitiltä luoden täydelliset ajo-olosuhteet. Siksi viinireitti on suosittu asuntoautomatkailulle, sekä autonvuokraukselle matkaa varten.

  Taivaallisten näköalojen ja ensiluokkaisten aterioiden kokeilun lisäksi sinulla on myös mahdollisuus maistella parasta maan viiniä. Viinireitti varastaa sydämesi muutaman päivän matkalla pohjoisesta etelään henkeäsalpaavassa Pfälzer-metsässä.

  Kohteet Etäisyys Arvioitu aika
  Frankfurt - Bockenheim 92 km 49 minuuttia
  Bockenheim - Deidesheim 27.4 km 34 minuuttia
  Deidesheim - St. Martin 24.9 km 44 minuuttia
  St. Martin - Siebeldingen 18.6 km 28 minuuttia
  Siebeldingen - Bad Bergzabern 16.3 km 22 minuuttia
  Bad Bergzabern - Strasbourg 84.7 km 1 tunti
  Yhteensä: 263.9 km 3 tuntia 58 minuuttia

  Päivä 1: Viinireitin pohjoinen

  Viinireitin pohjoinen, Saksa Viinireitin pohjoinen, Saksa

  Sillä ei ole väliä, millaisen auton valitset, oli se sitten luksusauto tai perheauto, matkustaminen viinireitillä Saksassa antaa kokemusta elämääsi. Jos saavut kauempaa, Frankfurtin lentokenttä on paras lähtökohta tälle matkalle!

  Reitti alkaa autonvuokrauksella Bockenheimin kauniissa kaupungissa. Paras aika käydä tässä kaupungissa on alkusyksystä. Tämä kun on mahdollisuus maistella nuorta viiniä, kun sen ikääntyminen ei ole vielä ohi ja viini maistuu varsinkin hyvälle.

  Reitti alkaa kohteesta Haus der Deutschen Weinstraße, Saksan viinireitin talosta, Bockenheimista reitin pohjoisosassa ja se on näkemisen arvoinen. Kaupungissa on niin monia viinitiloja, joiden takia valinnan vaikeus voit tuottaa päänvaivaa. Lyhyen ajomatkan päässä kiertomatkalla Bockenheimista tulet kohtaamaan ravintoloita, jotka voivat hyvinkin olla Michelin-oppaassa. Kollektur Zeltertall-Zellissä palvelee herkullisilla aterioilla ulkona puutarhassa. Alten Pfarreyn vieraat Neuleiningenissa ovat tervetulleita historialliseen ruokasaliin ja sisäpihalle kesäkuukausina. Kokeile erinomaista illallista L'Herbe de Provencessä Großkarlbachissa, noin 100 kilometrin päässä Bockenheimista. Ravintola sijaitsee historiallisen talon ylimmässä kerroksessa ja on tunnettu tyylikäästä tunnelmasta.

  Vain muutamilla pysäkeillä reitin varrella tulet huomaamaan, että viinireittillä Saksassa, lukuun ottamatta taivaallisia aterioita, on paljon enemmän tarjottavaa. Kun olet kiertomatkalla, älä unohda käydä Darmstadtissa ja Bad Dürkheimissa käy Dürkheimer makkaramarkkinoilla - viinifestarilla, joka järjestetään joka toinen ja kolmas viikonloppu syyskuussa. Tähän aikaan vuodesta on kyse punaviinistä. Ota valokuva Dürkheimerin tynnyristä, joka on suurin viinitynnyri maailmassa; se on niin suuri, että sinne voi piilottaa koko ravintolan sisään!

  Matkareitin varrella läpi Saksan viinitarhoja löydät keskiaikaisia kaupunkeja, historiallisia linnoja ja ihania nähtävyyksiä Rein-joen rannalla. Pysähdy autonvuokrauksella Deidesheimiin pohjoisen reitin puolivälissä ja kokeile illallista yhdessä maailman tunnetuimmista ravintoloista. Jälkeenpäin voit kävellä ja tutkia viinitavernoja ja historiallista arkkitehtuuria pitkin mukulakivikatuja Deidesheimissa.

  Majoitus Deidesheimissa:

  Hotellit Deidesheimissa eivät ole huono valinta. Jotkut suosituimpia ovat Hotel Ketschauer Hof, tunnettu tyylikkäästä muotoilusta, Kaiser Hotel & Spa kaupungin keskustassa, Deidesheimer Hof uusilla huoneilla ja Schwarzen Hahn poikkeuksellisella gourmetravintolalla.


  Päivä 2: Kiertomatkasi keskikohta

  Kiertomatkasi keskikohta, Saksa Kiertomatkasi keskikohta, Saksa

  Miltä sinusta tuntuisi yöpyminen entisessä linnassa vuodelta 756? Tästä voi tulla totta omalla viinireitillä Saksassa neljän tähden hotellissa Schlosshotel Edesheim. Vietä yö luksushotellissa ja rentoudu aloittamaan toinen päivä matkallasi seuraavana aamuna.

  Neustadt an der Weinstrasse on toinen kohokohta viinireitin kiertomatkalla Saksassa. Kaupungista löytyy linna, Hambacher Schloss. Näkymä linnalta on panoraama ympäröiville viinitarhoille. Linnan näyttelyt tarjoavat kulttuuriviihdettä ympäri vuoden. Lokakuu on kansafestarin aika viinikuningattaren kruunauksella. Hotelli Palatina ja sen moderni muotoilu on loistava valinta majoitukselle Neustadtissa. ACHAT Premium hotellissa on kilpailukykyiset hinnat yölle.

  Viinireitti Saksassa vie läpi laaksojen ja kutsuu sinua pysähtymään ja tekemään kävelyretkiä mukulakivikaduilla pienissä viinikaupungeissa ja kylissä, kuten Maikammer ja St. Martin. Maikammerista löytyy lukuisia huviloita, jotka on rakentanut viiniä kasvattavat perheet. Mene kävelykierrokselle ja löydät paikallista arkkitehtuuria. Käy vanhoissa St Kosmas ja St Damian kirkoissa, jonka torni kohoaa kaupungin ylle. Kirkon sisäpuolelta löytyy historiallisia maalauksia, veistoksia ja barokkialttari. Jos haluat valita kiertomatkan Heidelbergissa, kaupunki on vain 45 minuutin ajomatkan päässä Maikammerista.

  Ruokailumahdollisuudet:

  Muista maistaa paikallista viiniä ja ruokaa. Varastoi paikallista viiniä ja herkkuja kotiin vietäväksi perheelle. Suositeltavia ravintoloita ovat esimerkiksi Ristorante Pizzeria La Corona, jossa tarjoillaan Välimeren ja italialaisia aterioita ja Dorfchronik, joka tarjoaa paikallista ruokaa ja viiniä.


  Päivä 3: Etelä

  Etelä, Saksa Etelä, Saksa

  Matkan varrella etelään viinimatkaa pitkin löydät pikkukaupunkeja, kuten Frankweiler, jossa asuu tuhat ihmistä, goottilaistyylinen kirkon torni rakennettu vuonna 1487, tai kaupunki Leinsweiler, jossa asuu puolet Frankweilerin väestön määrästä. Leinsweiler houkuttelee kävijöitä keskiaikaisella arkkitehtuurilla, kaupungintalolla peräisin vuodelta 1619, suihkulähteellä vuodelta 1581 ja Pyhä Martin 1300-luvulta.

  Vieraile Geilweilerhofissa kiertomatkalla Siebeldingenissä ja saat kokea enemmän tieteellisen lähestymistavan viinintuotantoon. Tutkijat Saksan viiniköynnösten jalostuksen instituutissa tutkivat sään ja taudinaiheuttajien vaikutusta uusissa viiniköynnösten kannoissa, joita viljellään Geilweilerhofin instituutissa.

  Etelämpänä viinireittiä kiertomatkalla Saksassa tulet kohtaamaan historiallisen kaupungin Bad Bergzabern, joka kuului Ranskalle vuosina 1792 - 1815. Vuodesta 1964 kaupungista on kehittynyt kylpyläkaupunki, jossa asuu 8000 ihmistä. Bad Bergzabern tunnetaan Südpfalz kylpylästä, paikallisesta spa-keskuksesta, joka on erittäin suosittu turistien keskuudesta. Kaupungissa älä unohda vierailla keskiaikaisessa linnassa Bergzabern. Linnat tuhottiin, poltettiin ja tuhoutuivat sodan aikana. Lopuksi kunnostettiin vuonna 1984 ja sieltä löytyy nykyään paikallishallinnon toimistot.

  Ruokailumahdollisuudet Bad Bergzabernissa:

  Kiertomatkalla Bad Bergzabernissa löytyy myös melko useita ravintoloita, joita suosittelemme. Fritz Walter Weingut ravintolassa tarjoillaan matkailijoille sesongin ruokia edulliseen hintaan modernissa ravintolassa. Vieraile Culinariumissa aurinkoisena päivänä ja ruokaile suurella ulkoterassilla. Vähemmällä suotuisalla säällä kokeile Weinstube Weinschlösselia, ravintola tarjoaa perinteistä saksalaista ruokaa.

  Majoitus Bad Bergzabernissa:

  Bad Bergzabernissä on runsaasti majoitusvaihtoehtoja kaikille budjeteille. Schlosshotel Bergzaberner Hof tarjoaa ystävällistä palvelua, hiljattain remontoidun ravintolan ja suuria moderneja huoneita. Sydämessä sijaitseva Hotel Kurparkblick on edullisempi vaihtoehto ja tarjoaa nopean pääsyn kaupungin tärkeimmille nähtävyyksille. Hotel Pfälzer Wald toisaalta tarjoaa enemmän tyylikkäitä ja tilavia huoneita vierailijoille. Bad Bergzabern on myös hyvin lyhyen matkan päässä Karlsruhesta, joka on vain 40 kilometrin päässä.


  Päivä 4: Alueen päiväretket ja viinifestivaalit

  Alueen päiväretket ja viinifestivaalit, Saksa Alueen päiväretket ja viinifestivaalit, Saksa

  Matka jatkuu mielenkiintoisten kaupunkien lähellä. Kiertomatkalle Strasbourgiin on helppo päästä omalla vuokra-autolla. Yhden tunnin ajomatkan päästä voit löytää Notre Dame de Strasbourg katedraalin, kävellä pitkin historiallisia katuja ja käydä Parc de l'Orangerie tai Musee Alsacien museoissa. Illasta parhaistsa kaupungin ravintoloissa ja maistele kuuluisaa Elsassin ruokaa. Neljälle ravintolalle Strasbourgissa on annettu Michelin tähdet!

  Viinifestivaalin aika on paras hetki matkustaa Saksan viinireittiä pitkin ja katsella nähtävyyksiä. Deidesheimer Weinkerwe on yksi festivaalin kohokohta; se järjestetään toisen ja kolmannen viikonloppun aikana elokuussa. Toinen kokemisen arvoinen festivaali on Wurstmarkt Bad Dürkheim. Siellä älä missaa mahdollisuutta tehdä pieni kiertomatka Kaiserslauterniin.


  Viinireitin kiertomatka Saksassa: Viinin ystävien parattiisi

  Viinireitti Saksassa kuuluu yhteen kiehtovimmista viinialueista maailmassa. Sen tiiviisti sijaitsevilla rehevillä viinitarhoilla reitti on todella kiehtova paikka maan päällä. Jos vuokraat auton omalle kiertomatkalle Saksan viinireitille, voit nautti matkastasi täysillä ja pystyt tekemään spontaanisia kiertomatkalta poikkeavia päiväretkiä.

  Auto Europe tarjoaa laajan valikoiman autoluokkia paikallisilta ja kansainvälisiltä vuokraamoilta. Tutustu saatavilla oleviin vaihtoehtoihin Saksassa ja valitse paras auto. Varaa verkossa tai puhelimitse kauttamme ja olet valmis lomalle!


  Käytännöllisiä matkavinkkejä Saksassa

  Kiertomatkavinkit
  Kiertomatkavinkit
  Yhdensuuntainen autonvuokraus
  Yhdensuuntainen autonvuokraus

  Tutki muita kiertomatkoja Saksassa

  Alppien kiertomatka Biergarden kiertomatka Romanttinen reitti
  Satumaa-kiertomatka 1000 km moottoritiekiertomatka