Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  KIERTOMATKA SATUMAAREITILLÄ

  Koe oikeaa taikaa Frankfurtista Bremeniin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Satumaa-kiertomatka: Frankfurtista Bremeniin

  Jos olet kasvanut Grimmin veljesten satujen kanssa, matka Saksaan satumaa-kiertomatkalle on täsmälleen sinulle! Kaunis reitti läpi maalauksellisia maisemia Saksassa päästää mielikuvituksesi valloilleen. Vietä ikimuistoinen loma etsimässä piparkakkutaloa uneliaissa Hessenin kylissä tai pimeissä metsissä autonvuokrauksella Saksassa Auto Europelta, luotettavalta kumppanilta tien päällä.

  Satumaa-kiertomatka on yksi kauneimmista reiteistä Saksassa, joka on saanut nimensä kaikkein mahtavimmista maisemista Grimmin veljesten keräämissä saduissa. Tien kokonaispituus on noin 600 kilometriä pitkin maailmaa, joka on kuin kuvakirjasta ohi majesteettisia katedraaleja ja maagisia linnoja. Meidän kiertomatka vie Frankfurtista Marburgin läpi aina Bremeniin asti.

  Jos olet vielä matkan suunnittelun alkuvaiheessa, kannattaa valita matkan ajankohdaksi joko kevät, kesä tai syksy, koska kaikki kolme kautta tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen.

  Keväällä, rehevät jokilaaksot koristavat värikkäitä peltoja kauneimmilla luonnonkasveilla. Kesällä lämmin sää on täydellinen aika matkustaa asuntoautolla, kun taas syksyllä näky on täysin erilainen; lehdet muuttavat väriä ja vuoristokylät hitaasti peitettyvät aavemaiseen sumuun. Värikäs kevät on yhtä upea näky!

  Kohteet Etäisyys Arvioitu aika
  Frankfurt - Hanau 25.6 km 29 minuuttia
  Hanau - Steinau an der Straße 48.5 km 30 minuuttia
  Steinau an der Straße - Marburg 117 km 1 tunti 55 minuuttia
  Marburg - Kassel 144 km 1 tunti 20 minuuttia
  Kassel - Göttingen 114 km 1 tunti 54 minuuttia
  Göttingen - Hameln 125 km 2 tuntia 7 minuuttia
  Hameln - Bremen 182 km 2 tuntia 51 minuuttia
  Yhteensä: 756.1 km 12 tuntia 23 minuuttia

  Päivä 1: Frankfurt ja Hanau

  Kiertomatka Frankfurt, Saksa Kiertomatka Frankfurt, Saksa

  Täydellinen alku kiertomatkallesi Bremenistä olisi Frankfurt. Mainhatten, kuten kaupunkia usein kutsutaan, pidetään liiketoiminnan pääkaupunkina Saksassa. Frankfurtin lentokentälle pääsee helposti ja se on erinomainen lähtökohta tutkia Saksan satumaareittiä.

  Tekemistä Frankfurtissa:

  Riippuen siitä, kuinka paljon sinulla on aikaa suunnitella koko matka, suosittelemme viettämään vähintään 24 tuntia Frankfurtissa, jotta et menetä mahdollisuutta nähdä suuria ihmeitä Frankfurt am Mainissa: Senckenberg museo, Goethe House ja Römer.

  Tekemistä Hanaussa:

  Koe satumaa-kiertomatkan taika vuokra-autolla Saksassa kätevästi yhdestä saatavilla olevista monista autonvuokraamoista lähellä Frankfurtia. Noin puolessa tunnissa saavut ensimmäiseen määränpäähän, kiertomatkalle Hanauhun. Hanaussa voit huomaat nopeasti, että Grimmin veljesten kunnioitus on yhä läsnä. Tärkein nähtävyys on elämää suurempi pronssinen muistomerkki, joka on rakennettu vuonna 1898 Grimmin veljeksille.

  Lähellä sijaitseva linna Philippsruhe on koti kirjailijiolle omistetulle museolle. Näyttelyssä on esillä kokoelma vaatteita, dokumentteja ja muita esineitä, jotka aikoinaan kuuluivat veljeksille.

  Seuraava pysäkki: 29 minuuttia


  Päivä 2: Steinau ja Marburg

  Kiertomatka Hanau, Saksa Kiertomatka Hanau, Saksa

  Noin 30 minuuttin päästä autonvuokrauksella Hanausta saavut Steinauhun, ainoaan kaupunkiin Hanaun lisäksi, jotka voidaan virallisesti nimetä "Grimm veljesten kaupungiksi"! 12-vuotiaaksi asti veljekset asuivat Steinaussa. Tunnet heti, aivan kuin menisit ajassa taaksepäin ja sukellat lapsuuden satukirjoihin vain nähdessäsi tyypillisiä ristikkorakennetaloja, mukulakivikatuja ja palatsit maagisilla torneilla.

  Tekemistä Steinaussa:

  Steinau kiertomatkan vierailun aikana vetonaula on Grimmin veljeksten synnyinkoti. Grimmin veljesten talo ja museo Steinaussa esittelee veljesten teoksia. Schloss Steinau, upea linna, josta on näkymät yli koko kaupungin, on toinen suosittu nähtävyys. Suunnittele vierailu Steinauerin nukketeatteriin Steinaun linnassa ja pidä hauskaa muinaisessa nukketeatterissa.

  Vierailun aikana autonvuokrauksella Steinaussa, sinun tulisi varata pöytä illalliselle Brathähnchenfarmilla. Ravintola sijaitsee vuorella, mutta saapuminen (ja ruoka) on matkan arvoinen. Varaa huone Burgmannenhausissa, erinomainen valinta Steinaussa. Hotellissa on romanttinen Grimmin veljesten sadun ilmapiiri yhdistettynä yllättäviin moderneihin mukavuuksiin, kuten Wi-Fi-palvelu.

  Ruokailumahdollisuudet Steinaussa:

  Kun olet tien päällä vuokra-autolla Saksan satumaa-kiertomatkalla, nauti kauniista maisemista, hiljaisista laaksoista ja aja Freiensteinaun, Lauterbachin ja Alsfeldin ohi kunnes saavut seuraavalle pysäkillesi, Marburg. Jacob Grimm kuvasi kerran kaupunkia sanoilla, "enemmän portaita kaduilla kuin taloja". Marburg on melko jyrkkä kaupunki, jonka kadut pääosin koostuvat mukulakivistä.

  Tekemistä Marburgissa:

  Merkittävä osa kaupungin tärkeimmistä kulttuurikohteista on Elisabethin kirkko, tai St. Elizabethin kirkko, yksi tärkeimmistä rakennuksista kaupungissa, jolla ja antelias kokoelma uskonnollista taidetta, freskoja ja patsaita. Lähde katselemaan nähtävyyksiä autonvuokrauksella Marburgissa ja pysy vapaana matkoillasi.

  Kaupungissa on yliopisto ja siksi houkuttelee suuria määriä opiskelijoita ja nuoria. Tämän seurauksena kaupunki tarjoaa laajan valikoiman moderneja kauppoja, ravintoloita ja rentoutumispaikkoja.

  Majoitus Marburgissa:

  Loman aikana kiertomatkalla Marburgissa, suosittelemme Welcome Hotel Marburgia. Huolimatta siitä, että hotellin ulkonäkö ei vedä vertaa kaikille muille rakennuksille läheisyydessä, se tarjoaa silti mukavimpia huoneita kaupungissa omalla ravintolalla "Tartaruga", baarilla ja saunalla.

  Seuraava pysäkki: 30 minuuttia


  Päivä 3: Kassel ja Göttingen

  Kiertomatka Kassel ja Göttingen, Saksa Kiertomatka Kassel ja Göttingen, Saksa

  Kolmannen päivän alussa aja vuokra-autolla luonnonkauniilla satumaan kiertomatkalla Kasseliin. Matka autonvuokrauksella Kasseliin ei pitäsi kestää yli puolitoista tuntia. Grimmin veljekset viettivät nuoruutensa kirjastonhoitajina Westfalen kuninkaalle - Jerome Bonaparte, kuka oli nuorin Napoléonin veli Kasselissa.

  Tekemistä Kasselissa:

  Grimmin veljesten päivien jälkeen paljon kaupunkia tuhoutui toisen maailmansodan aikana. Kaupunki lopulta rakennettiin uudelleen, mutta ottamatta huomioon entisajan arkkitehtoista ulkonäköä. Kuitenkin Kassel tarjoaa kävijöilleen kaksi arvokasta käyntiä oleskelun aikana - Grimmin veljesten museo sekä Wilhelmshöhe, linna ja Mountain Park, joka sijaitsee Kasselin länsireunalla, jota pidetään suurimpana vaaramaisemana Euroopassa. Suuri Herculesin patsas vartioi mäkeä. Jos päätät kiivetä vuorelle, laita jalkaan mukavat kengät ja tuo riittävästi juomavettä mukaasi.

  Tekemistä Göttingenissä:

  Seuraava pysäkki satumaareittiä pitkin kiertomatkalla Kasselissa on Göttingen. Noin vain 45 minuutissa matkalla pohjoiseen saavut kuuluisaan yliopistokaupunkiin Göttingeniin. Grimmin veljekset opettivat täällä kerran professoreina. Yksi suosituimmista paikoista kaupungissa on keskusaukio, jossa voi nähdä pienen tytön patsaan hanhen kanssa, yksi suuteluimmista patsaista maailmassa. Sanotaan, että jokaista, kuka suutelee hanhiemoa, palkitaan onnellisuudella. Ei siis ole yllättävää, että joka vuosi valmistuneet oppilaat paikallisesta yliopistosta suutelevat patsasta kiitollisuuden merkiksi.

  Ruokailumahdollisuudet Göttingenissä:

  Kulinaarisuus Göttingenissä on odotetusti saanut vaikutteita eniten perinteisestä saksalaisesta keittiöstä. Metsän reunassa sijaitseva ravintola Lockemann on kokeilemisen arvoinen milloin tahansa. Ota bussi numero 10, kunnes saavut viimeiselle pysäkille ja kävele muutama minuutti "Im Beeke" katua ravintolaan. Vaihtelun vuoksi käy trendikkäässä Välimeren ravintolassa Gaudi, joka tarjoaa kaikkea tapaksesta pastaan ja äyriäisiin.

  Majoitus Göttingenissä:

  Romanttiselle lomalle valitse hotelli Gebhards ja nauti todellista luksusta. Tumman puun aksentilla ja kukkakuvioilla, porealtaalla ja saunaalla, ja se tarjoaa rentoutumista ja mukavuutta, jotta voit suunnata viimeiselle matkasi osuudelle täältä.

  Seuraava pysäkki: 1 tunti 54 minuuttia


  Päivä 4: Hameln ja Bremen

  Kiertomatka Hameln ja Bremen, Saksa Kiertomatka Hameln ja Bremen, Saksa

  Luksusautolla tarvitset noin vain puolitoista tuntia Hamelniin. Seuraa Pied Piperin jalanjälkiä Hamelnin pikkukaupungissa, joka edelleen muistelee kuuluisaa tarinaa. Kaupungin keskustassa löydät erinomaisia Weser renessanssin esimerkkejä. Kiinnitä erityistä huomiota pillipiiparin ja häätaloon. Syyskuun puolivälissä häätalon terassi isännöi kaksi ulkoilmatapahtumaa ja niin pillipiiparin legenda elvytetään joka kesä.

  Viimeisen osuus satumaan-kiertomatkan matkasta koostuu kahden tunnin ajomatkasta autonvuokrauksella Hamelnista Bremeniin, pienimpään osavaltioon Saksassa. Bremen on vanhimman ja toiseksi suurimman sataman koti maassa. Koska nähtävää on aika paljon, sinun pitäisi suunnitella lähtöä aikaisin iltapäivällä Hamelnista, jotta pääset Bremeniin ennen pimeän tuloa. Yöelämä ja Schnoorin kaupungiosa on aina vierailun arvoinen. Viidentenä päivänä voit keskittyä upeisiin nähtävyyksiin Bremenissä.

  Tekemistä Bremenissä:

  Suosituimmat matkakohteet kiertomatkalla Bremenissä ovat markkina-aukio, joka sijaitsee viehättävässä vanhassakaupungissa, Roselius House museo ja Pietarinkirkko, goottilainen katedraali kotoisin 1100-luvulta. Toinen suosittu kaupungin maamerkki löytyy pääaukiolla - kuuluisa Bremenin soittoniekkojen patsas Grimmin veljesten sadusta. Hauska ja erittäin ironinen seikka tarinassa on se, että neljä sadun eläintä eivät ole koskaan saapuneet Bremeniin.

  Ruokailumahdollisuudet Bremenissä:

  Bremenissä on olemassa erilaisia ravintoloita ja baareja, josta nauttivat vierailusta. Viimeisenä iltana käy Ratskellerissä ja nauti Pohjois-Saksan erikoisuuksia. Ravintola sijaitsee kellarissa ja on tunnettu yhtenä vanhimmista ja tunnetuimmista ravintoloista Saksassa. Ruoka Ratskellerissä on edullista, sen seinät on vuorattu viinitynnyreillä ja se on ollut käytössä yli kuusi vuosisataa. Jos et olet asettanut mitään hintarajaa viimeiselle yölle Bremenissä, niin Grasshoffs Bistro olisi täsmälleen makuusi. Tämä ranskalaisvaikutteinen ravintola on trendikäs, erittäin pieni ja melko valikoiva. Se on paras valinta nauttia viiniä ja juustoja Pohjois-Saksasta.

  Majoitus Bremenissä:

  Löydät useita ravintoloita ja hotelleja matkan aikana autonvuokrauksella Bremenissä jokaiseen budjettiin. Löydät luksushotellipalatseja, kuten Dorint Park, sekä viehättäviä, asiakaslähtöisiä hotelleja, kuten Pension Weidmann. Valinta riippuu lopulta budjetistasi.


  Suunnittele ajoissa: Matkapalvelut satumaa-kiertomatkallesi Saksassa

  Nyt sinulla on käsitys siitä, mitä on odotettavissa kiertomatkaa pitkin Saksan satumaareitillä. Kaikki, mitä sinun täytyy nyt tehdä, on suunnitella matka. Auto Europen tarjoamalla kiertomatkaoppaalla olet hyvin varustettu täydelliselle matkalle. Suunnittele nyt matkasi autonvuokrauksella Saksassa Auto Europen avulla.


  Käytännöllisiä matkavinkkejä Saksassa

  Kiertomatkavinkit
  Kiertomatkavinkit
  Yhdensuuntainen autonvuokraus
  Yhdensuuntainen autonvuokraus

  Tutki muita kiertomatkoja Saksassa

  Alppien kiertomatka Biergarden kiertomatka Romanttinen reitti
  Viinireitti 1000 km moottoritiekiertomatka