Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AVOAUTOLUOKKA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Vuokraa avoauto Europassa ja ympäri maailman

  Vuokraa avoauto Auto EuropeAuto Europe tarjoaa autonvuokrausta 24,000 eri kohteessa yli 180 maassa. Yksi suosituimmista autoluokista, erityisesti matkoilla Miamissa, on avoautot. Nauti tuulesta ja tunne rajatonta vapautta tien päällä.

  Miksi sinun kannattaa vuokrata avoauto Auto Europelta.

  On useita syitä, miksi sinun pitäisi vuokrata avoauto Auto Europelta. Meidän kansainvälisesti tunnetut kumppanit tarjoavat sinulle parhaita avoautoja maailmassa. Kaikkea Fiat 500 ja Ferrari 458 Spiderin välilä, jokaiselle kukkarolle tai eri kohteissa, kuten esimerkiksi Barcelonassa. Saatavilla on monenlaisia malleja maailmalla.

  Vapaus
  Mikään ajoneuvo maailmassa ei anna samaa vapauden tunnetta ja todellista lumoa kuin avoauto. Sama se ajatko Route 66 pitkin Yhdysvalloissa tai mutkaisilla teillä Como-järvellä. Tee kaikkien aikojen lomakokemus vapauden tunteella avoautolla Auto Europelta.

  Mukavuus
  Sinkkuna, parina, tai pienellä perheellä, useimmat vuokrakumppaniemme avoautot tarjoavat yleensä korkeatasoista mukavuutta kaikille matkustajille. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia avoautovaihtoehtoja urheilullisesta Spiderista jopa Mercedes E-luokkaan.

  Kustannukset
  Useimmissa kohteissa tätä ajokokemusta varten sinun täytyy kaivaa hieman syvemmälle taskuihin. Voimme kuitenkin luvata, että nämä autot ovat lomallasi jokaisen pennin arvoisia. Siksi kannattaa miettiä tarkasti, haluatko todella luopua avoautosta. Voit olla varma, että se voi käännyttää normaalin loman todelliseksi unelmalomaksi.

  Esimerkkiajoneuvot

  Meidän vuokrakumppaneilla on useita eri malleja avoautoluokassa. Alkaen Smart Fortwo Cabriosta ylelliseen Ferrariin, meillä on saatavilla laaja valikoima. Tietenkin, tämä valikoima voi myös vaihdella kohteesta riippuen. San Franciscossa, kaksi eniten vuokrattua avoautoa ovat Chrysler Sebring ja Ford Mustang. Selvitä meidän varausjärjestelmästä, mitä käytettävissä olevia malleja löytyy määränpäästäsi ja varaa autosi jo tänään.

  Mistä voit noutaa avoautosi

  Yli 24 000 toimistoa maailmanlaajuisesti, sinulle tulee runsaudenpula, mistä haluat noutaa vuokra-autosi. Oli se sitten lentokenttä, kaupunkitoimisto tai lähin hotelli. Voit myös saada avoautosi toimitettua sinulle haluamaasi osoitteeseen, jotta voit aloittaa lomasi saman tien.

  Milloin voit vuokrata avoautosi

  Jos olet jo tehnyt päätöksen avoautostasi, suurin este on raivattu. Varaa helposti nettisivujemme kautta ja löydät tämän ajoneuvoluokan meidän varausjärjestelmässä avoautokategorian alla, tai soita varausasiantuntijallemme numeroon +358 942 720 607. He mielellään tarjoavat sinulle tietoa autojen saatavuudesta, hinnasta, ikärajoituksista ja vuokrauspalveluista. Varaa avoautosi jo tänään ja hyödynnä meidän alhaisia hintoja.

  Suositut avoautoluokan ajoneuvot

  Alla löydät valikoiman suosituimpia avoautoluokan ajoneuvoja valikoimassamme.

  Audi A3 Convertible autonvuokraus BMW 2 Series Convertible autonvuokraus Chrysler 200 Convertible autonvuokraus
  Audi A3 Convertible BMW 2 Series Convertible Chrysler 200 Convertible
  Fiat 500 Convertible autonvuokraus Ford Mustang Convertible autonvuokraus Mazda Miata Convertible autonvuokraus
  Fiat 500 Convertible Ford Mustang Convertible Mazda Miata Convertible
  Mercedes C Class Convertible autonvuokraus Mini Cooper Cabrio autonvuokraus Range Rover Evoque Convertible autonvuokraus
  Mercedes C Class Convertible Mini Cooper Cabrio Range Rover Evoque Convertible
  VW Beetle Convertible autonvuokraus Chevrolet Camaro Convertible autonvuokraus Fiat 124 Spider Convertible autonvuokraus
  VW Beetle Convertible Chevrolet Camaro Convertible Fiat 124 Spider Convertible

  Ota enemmän selvää autojen kokoluokista

  Miniluokka Economy-luokka Kompaktiluokka
  Keskikokoluokka Full Size-luokka SUV/nelivedot
  Tila-autot/minibussit Luksusautot