Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT ETELÄ-AFRIKASSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Etelä-Afrikka

  Aloita seuraava Etelä-Afrikan seikkailu vuokraamalla auto Auto Europelta etukäteen. Tarjoamme kohtuuhintaisia vuokra-autoja monissa eri kohteissa Etelä-Afrikassa, sekä yhdensuuntaista vuokrausta lisämukavuutta varten. Kokeile vertaansa vailla olevaa palvelua ja varaa fantastinen vuokra-auto Etelä-Afrikassa. Alla on kompakti opas vuokrattavissa olevista ajoneuvoista, jotta oikean autoluokan löytäminen on helpompaa.

  Vuokraa miniluokan auto Etelä-Afrikassa

  Miniluokan autonvuokrausMiniluokan autot ovat loistava tapa matkustaa hyvin lyhyitä etäisyyksiä kokonsa vuoksi. Nämä mallit ovat täydellisiä yksin matkustaville tai pariskunnille, kenellä on enintään kolme pientä matkalaukkua. Varaa miniluokan auto, jos pysyt kaupungeissa, eitkä suunnittele pidempää matkaa Etelä-Afrikassa. Pienillä autoilla on helppo parkkeerata ja liikkua kiireisissä kaupungeissa, kuten esimerkiksi Kapkaupungissa tai Johannesburgissa.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Chevrolet Spark, Datsun Go Hatchback, Hyundai i10 ja monia muita malleja.

  Vuokraa economy-luokan auto Etelä-Afrikassa

  Economy autonvuokrausMeidän seuraava ajoneuvoluokka on economy. Economy-luokan autot antavat sinulle vapauden matkustaa omaan tahtiin hyvin alhaisella vuokrahinnalla. Jos matkustat kevyesti, vuokraa auto tästä luokasta ja hyödy sen polttoainetehokkuudesta ja hinnasta. Economy-luokan autot ovat hiukan suurempia kuin miniluokan autot ja tarjoavat tarpeeksi tilaa neljälle matkustajalle, yhdelle suurelle matkalaukulle ja kahdelle pienemmälle laukulle.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Suzuki Swift, Ford Fiesta, Volkswagen Polo, Hyundai Accent, Honda Jazz ja monia muita malleja.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Etelä-Afrikassa

  Kompakti autonvuokrausVaikka kompaktiluokan autot eivät ole kovin suuria autoja, ne tekevät vaikutuksen edullisella hinnalla, mukavuudella ja suurella valikoimalla eri malleja. Niiden monipuolisuus on yksi tärkeimmistä syistä, miksi asiakkaamme usein varaavat kompaktiluokan malleja. Kompaktiluokan autolla voit välttää joukkoliikenteestä aiheutuvaa vaivaa ja silti maksat tästä mukavuudesta kohtuullisen hinnan.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Ford Fiesta, Nissan Almera, Chevy Aveo LS, Toyota Corolla ja monia muita malleja.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Etelä-Afrikassa

  Keskikokoluokan autonvuokrausKaikille asiakkaille, ketkä haluavat vähän enemmän tilaa matkatavaroilleen, suosittelemme ajoneuvoa keskikoko- tai sitä korkeammasta luokasta. Keskikokoluokan autoja on lukuisia eri malleja, kuten farmariautot, crossoverit tai hatchbackit, joten voit räätälöidä seuraavan matkasi Etelä-Afrikassa täysin omien tarpeiden mukaan.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Ford Focus, Toyota Quest, Toyota Avanza, Ford Tourneo, Audi A3, Mitsubishi ASX 4x2, Toyota RAV ja monia muita malleja.

  Vuokraa perheauto Etelä-Afrikassa

  Perheauton vuokrausPerhekokoluokan auto on ihanteellinen perheille tai matkoille ystävien kanssa, varsinkin jos tarvitset suurempaa matkatavaratilaa. Perhekokoluokan ajoneuvot ovat erinomainen valinta matkustaessa lasten kanssa tai pidemmille kiertomatkoille Etelä-Afrikassa, sillä ne tarjoavat ylimääräistä jalkatilaa, erillisen takakontin ja enemmän tilaa takapenkillä.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Ford Eco, Audi A3, Volvo S60, BMW 3-sarja, Mercedes C-sarja, Ford Kuga, Ford Ranger, Toyota Fortuner ja monia muita malleja.

  Vuokraa luksusauto Etelä-Afrikassa

  Luksusauton vuokrausLuksusauto voisi olla sinun erityinen lahja itsellesi, kun matkustat Etelä-Afrikkassa. Luksusautoluokan autot tarjoavat sellaista mukavuutta, jota ei voi tarjota mikään muu luokka, sekä upeita laitteita, ylenpalttista sisustusta ja modernin tyylikästä muotoilua. Auto Europe tarjoaa sinulle vain huippuluokan automerkkejä luksuslomallesi Etelä-Afrikassa!
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Mercedes E-sarja, Jaguar F-Pace, Range Rover Velar, Mini Cooper Cabrio, Jaguar F Type Coupe, BMW 7-sarja, BMW 3-sarja, Volkswagen Kombi ja monia muita malleja.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Etelä-Afrikassa

  SUV-auton vuokrausTodennäköisesti paras valinta, jos aiot matkustaa maaseudulla ja ehkä hiukan karummassa maastossa Etelä-Afrikassa, on SUV-luokan ajoneuvo. Ne ovat paitsi kohtuuhintaisia, mutta myös erittäin suositeltavia. Maastoautot antavat sinulle mielenrauhan, vakautta ja tukevuutta afrikkalaisilla teillä sekä runsaasti tilaa matkustajille ja matkatavaroille.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Ford Eco Sport, Toyota RAV 4, Nissan X-Trail, Toyota Fortuner, Mercedes GLC, Range Rover Evoque, BMW X5 ja monia muita malleja.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Etelä-Afrikassa

  Tila-auton vuokrausKuten missä tahansa muussa maassa, tila-autojen vuokrausta suositellaan ryhmämatkoille. Sinulla on mahdollisuus matkustaa yhdessä muiden matkustajien kanssa ja luoda yhdessä muistoja Etelä-Afrikassa. Tila-auton vuokraaminen on halvempaa kuin muutaman auton vuokraaminen samanaikaisesti ja ne auttavat sinua säästämään rahaa seikkailusi aikana.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Volkswagen Kombi, Hyundai H1, Toyota Quantum, Volkswagen Transporter, pyörätuoliystävällinen MPV, Mercedes Viano ja monia muita malleja.
  Toivomme, että autonvuokrauksen ajoneuvo-opas Etelä-Afrikassa on hyödyllinen matkasi suunnittelussa. Voit varata auton kolmella yksinkertaisella vaiheella turvallisesti verkossa mukavasti kotona. Varaustiimimme on myös tavoitettavissa seitsemänä päivänä viikossa, jotta voimme auttaa kysymyksissä tai tehdä varauksen puolestasi.