Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT ITALIASSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Italia

  Käy kauniissa Italiassa ja varaa edullinen vuokra-auto! Italia ei tarvitse paljon esittelemistä. Yhtenä houkuttelevimmista lomakohteista, Italia vetää turisteja puoleensa kuin magneetti. Voit kiertää maata aina Venetsiasta Palermoon mahtavien autonvuokraustarjousten ansiosta. Pysähdy Roomassa ja koe ikuisen kaupungin ainutlaatuinen tunnelma. Selaa tarjouksia varausjärjestelmämme kautta!

  Vuokraa miniluokan auto Italiassa

  Miniluokan autonvuokrausJos haluat liikkua pienemmissä italialaisissa kaupungeissa ja kylissä, sinun kannattaa harkita miniautoluokan vuokrausta. Auto Europe voi tarjota sinulle lukuisia malleja kaikissa suurimmissa kaupungeissa Italiassa ja turistien suosimissa kohteissa, joten miniautojen valinta on laaja. Kuvittele ajavasi Amalfin rannikon kurveja tai vietä iltapäivä vieraillen Toscanan kylissä yhdellä meidän miniautoista Italiasta.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Fiat 500, Fiat Panda, Opel Adam, Lancia Ypsilon, Smart kahdelle tai neljälle ja muita.

  Vuokraa economy-luokan auto Italiassa

  Economy autonvuokrausAja pitkin historiallisia Italian kaupunkeja kapeilla kaduilla economy-luokan autolla Auto Europelta! Italian kiemurtelevat kadut sopivat parhaiten pienemmille autoille, koska niillä on helpompi liikkua ja parkkeerata. Economy-luokan autot ovat polttoainetehokkaita ja alhainen vuokrahinta tekevät niistä täydellisiä kaikille matkailijoille. Varaa economy-luokan auto ja navigoi Firenzen ja Rooman katuja kuten paikalliset!
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Fiat Panda, Ford Fiesta, Opel Corsa, Lancia Ypsilon, Citroen C3, Renault Clio, Volkswagen Polo ja monia muita.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Italiassa

  Kompakti autonvuokrausAuto Europen asiakkaiden, ketkä tarvitsevat lisää tilaa matkalaukuilleen ja haluavat enemmän mukavuutta, pitäisi harkita pienen kompaktiluokan auton vuokraamista Italiassa. Verrattuna suurempiin autoihin, kompaktiluokan autot ovat hieman enemmän polttoainetta säästäviä ja voit säästää rahaa luopumatta yleisestä mukavuudesta tai matkatavaratilasta.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Opel Astra, Fiat 500L, Volkswagen Golf, Fiat 500X, Peugeot 308, Opel Astra Estate, Renault Scenic (5 matkustajaa), Peugeot 308 Estate ja monia muita.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Italiassa

  Keskikokoluokan autonvuokrausItaliassa keskikokoluokan auto on varsin suosittu pienille perheille, kenellä voi myös olla lapsia, sekä pariskunnille tai ystäville, ketkä lähtevät pitkälle matkalle tai vierailevat Italiassa budjetilla. Keskikokoluokan autot verrattuna economy- tai kompaktiluokan autoihin ovat hieman suurempia, mutta silti sopivat ajamiseen italialaisissa kaupungeissa ja maaseudulla.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Fiat 500X, Volvo V40, Audi A3, Fiat 500XL, Ford Grand C-Max, Jeep Renegade 4x2, Peugeot 3008, Mercedes GLA ja monia muita malleja.

  Vuokraa perheauto Italiassa

  Perheauton vuokrausItaliassa perheluokan ajoneuvot ovat houkutteleva vaihtoehto lapsiperheille, sillä ne tarjoavat runsaasti jalkatilaa, suuren takakontin ja mukavuutta. Tämän luokan autot ovat edullisempia kuin suurimmat automme, mutta ne antavat silti mahdollisuuden kokea luksusta matkallasi. Perhekokoiset autot Italiassa ovat normaalisti erittäin arvostettuja asiakkaidemme kesken.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Audi A3, Volvo V60, Opel Vivaro (9 matkustajaa), Ford Transit (9 matkustajaa), Volkswagen Passat Estate, Ford Galaxy (7 matkustajaa) ja monia muita malleja.

  Vuokraa luksusauto Italiassa

  Luksusauton vuokrausHaluatko kiertää Italiaa tyylillä? Kiinnostaako sinua ajaa rannikkolla Sisiliassa tai katsella Cinque Terren näköaloja avoautossa? Italiassa voit usein helposti hemmotella itseäsi, oli kyseessä sitten ruoka, hiekkarannat, viini tai muoti. Hemmottele itseäsi ja vuokraa luksusautoluokan auto Italiassa ikimuistoisen kokemusen ja erikoisen loman vuoksi!
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Mercedes C-sarja, Alfa Romeo Giulia, Opel Cascada Cabrio, Jaguar XE, BMW 520, Audi Q5, Audi A6, BMW Z4, Mini Cooper S Cabrio muiden luksusmerkkien lisäksi!

  Vuokraa SUV- tai tila-autoluokan auto Italiassa

  SUV-auton vuokrausSUV-auton vuokraus Italiassa on erittäin suosittu valinta ystäväporukoille, ketkä matkustavat Italian Alpeille hiihtoretkelle. Runsaasti tilaa jaloille ja matkatavaroille sekä suuri, vakaa ajoneuvo, joka tarjoaa turvallisuuden tunnetta, ovat tärkeimpiä syitä siihen, miksi asiakkaamme vuokraavat maastoautoja Italiassa. Suurimmat tila-autot sopivat mainiosti suuremmille ryhmille ja säästää rahaa, sillä kahden keskikokoluokan auton vuokraaminen on kalliimpaa. Sekä SUV-, että tila-autot usein loppuvat kesken kesällä ja talvella, joten varaa hyvissä ajoin!
  Suositut SUV- ja tila-autojen vuokra-automallit: Fiat 500X, Audi Q5, Volvo XC60, Range Rover Evoque, Audi Q7, Porsche Cayenne S, Mercedes GLS.
  Suorita nopea haku Auto Europen hakukoneessa ja varaa auto kolmella helpolla vaiheella. Maksa verkossa, tulosta varauksesi ja nouda auto varausvahvistuksella, voimassaolevalla luottokortilla ja ajokortilla. Vaihtoehtoisesti voit soittaa varausasiantuntijoille ja he voivat ilmoittaa sinulle kaikisesta, mikä koskee autonvuokrausta Italiassa ja muualla maailmassa.