Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT KREIKASSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Kreikka

  Koe oma kreikkalainen seikkailu unohtumattomalla lomalla yhdessä Euroopan aurinkoisimmista kohteista. Haluatko käydä filosofian synnyinkaupungissa Ateenassa, Peloponnesoksen koskemattomilla rannoilla tai yhdellä monista Kreikan saarista? Auto Europe voi olla seurana matkallasi. Tarjouksemme ovat lyömättömiä, koska voimme tarjota sinulle edullisten hintojen lisäksi autonvuokrausta myös yli 180 maassa ympäri maailmaa, sekä ilmaisen peruutuksen jopa 48 tuntia ennen noutoa.

  Vuokraa miniluokan auto Kreikassa

  Miniluokan autonvuokrausValitse miniluokan auto lyhyille lomille millä tahansa Kreikan saarella. Miniluokan autoilla ei ole ainoastaan helppo liikkua kaarevilla teillä, vaan ne myös kuluttavat vähän polttoainetta ja ovat yleensä edullisimpia vuokrata. Miniautot ovat ihanteellisia matkalle pareille, mutta eivät sovellu yli neljälle henkilölle. Ihannetapauksessa ne sopivat kahdelle hengelle matkatavaroiden kanssa. Valitse pieni auto, jos matkustat Kreikkaan budjetilla.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Peugeot 107, Volkswagen Up, Kia Picanto, Hyundai Atos, Chevrolet Spark, Citroen C1, Toyota Aygo ja monia muita malleja.

  Vuokraa economy-luokan auto Kreikassa

  Economy autonvuokrausEconomy-luokan autot ovat oikea valinta sinulle, jos et halua luopua mukavuudesta rikkomatta matkabudjettiasi. Hiukan suuremmat economy-luokan autot sopivat parhaiten enintään neljälle matkustajalle, kenellä on vähän matkatavaroita, ja ketkä matkustavat lyhyitä matkoja Kreikan kaupungeissa, kuten Ateenassa tai Thessalonikissa.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Nissan Micra, Hyundai i20, Volkswagen Polo, Fiat Punto, Volkswagen Polo Hatchback ja Ford Fiesta ovat vain muutamia saatavilla olevia malleja.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Kreikassa

  Kompakti autonvuokrausYhtä kokoluokkaa suuremmat kompaktiluokan autot ovat tilavampia ja niihin mahtuu jopa viisi matkustajaa. Miltein kaikkiin vuokriin sisältyy rajoittamattomat kilometrit, joten sinun ei tarvitse huolehtia matkasi pituudesta Kreikassa. Jos päätät lähteä kiertomatkalle Thessalonikista Chalkidikiin, varaa itsellesi mukavampi auto. Kauttamme löydät Kreikassa kaikkein parhaimmat tarjoukset.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Opel Astra, Ford Focus, Nissan Note, Suzuki Jimny 4x4, Seat Leon, Toyota Corolla jne.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Kreikassa

  Keskikokoluokan autonvuokrausKeskikokoluokan autot ovat erinomainen valinta pienille perheille tai ryhmille. Autoissa on tilaa neljälle tai jopa viidelle matkustajalle ja iso tavaratila. Keskikokoisen auton vuokraus on erittäin suosittua perhelomailuun ja matkoille ystävien kanssa, ketkä haluavat ylimääräistä jalkatilaa.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Fiat Tipo, BMW 116, BMW 1, Toyota Corolla, Toyota Avensis, Audi A3, Opel Zafira, Suzuki Grand Vitara ja muita.

  Vuokraa perheauto Kreikassa

  Perheauton vuokrausKuten jo nimi ehdottaa, tämä autoluokka sopii parhaiten lapsiperheille, ketkä tarvitsevat paljon tilaa matkansa aikana. Perheluokan vuokra-autoissa on enemmän tilaa kuin keskikokoluokan autoissa ja niillä on tyylikäs muotoilu. Voit valita eri malleja matkustajien lukumäärän ja yleisten tarpeiden mukaan.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: BMW 3-sarja, Volkswagen Transporter (jopa 9 matkustajaa), Fiat Doblo, Opel Vivaro, Nissan Evalia (jopa 7 matkustajaa), Volkswagen Passat Diesel ja muita vastaavia malleja.

  Vuokraa luksusauto Kreikassa

  Luksusauton vuokrausSyitä vuokrata luksusauto on monia ja yleisimmät ovat mukavuus, muotoilu ja ainutlaatuinen kokemus ajaa avoautoa Kreetan tai Santorinin rannikolla tai täydellisesti kokea Mykonosin ylellinen kesäelämä. Vuokraa luksusluokan auto, joka täyttää kaikki unelmasi ja tee unohtumaton vaikutelma korkeatasoisella autolla Auto Europen laajasta luksuautovalikoimasta.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Mini Cooper Cabrio, Mercedes C-luokka Convertible, Mercedes E200, BMW X3, Audi Q5, Volvo XC90, Mercedes ML 320 ja muut.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Kreikassa

  SUV-auton vuokrausMaastoauto takaa vakautta tien päällä, erinomaisen muotoilun ja mukavuutta koko perheelle. Tarjolla oleviin SUV-luokan ajoneuvoihin mahtuu jopa seitsemän matkustajaa riippuen ajoneuvon mallista ja varaukseen kuuluu tavallisesti rajoittamattomat kilometrit koko vuokran ajaksi. Vuokraa mukava maastoauto ja anna koko perheelle erinomainen matkakokemus Kreikassa.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Suzuki Jimny, Suzuki Grand Vitara, Skoda Yeti, Nissan Qashqai, Suzuki SX4, Volkswagen Tiguan, Jeep Renegade ja monia muita.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Kreikassa

  Tila-auton vuokrausYstäväporukoille tai suurimmille perheille järkevintä on vuokrata tila-autoluokan ajoneuvo Kreikassa. Tämäntyyppiset autot ovat ihanteellisia useille matkustajille ja ne säästävät rahaa kaikilta taksimaksuissa ja julkisen liikenteen kuluissa. Jätä rahahuolet ja nauti yhdessä matkasta tila-autossa Kreikassa.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Fiat Scudo, Volkswagen Transporter, Opel Vivaro, Nissan Evalia, Fiat Doblo, Mercedes Vito ja monia muita.
  Valmistele lomajärjestelyt Kreikassa autovuokrauksen avulla Auto Europelta. Varaa auto helposti verkkosivuiltamme täyttämällä varauslomake ja vain kolmella vaiheella varaus onnistuu helposti. Voit myös soittaa varaustiimillemme tai lähettää sähköpostia. He auttavat sinua seitsemänä päivänä viikossa!