Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT NORJASSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Norja

  Aloita lomaseikkailusi pohjoismaissa Auto Europen autonvuokrauksen avulla Norjasta! Kylminä talvina tai yöttömän yön kesäpäivinä, tutustu upeisiin norjalaisiin maisemiin vankalla maastoautolla tai ajele rannikolla premiumluokan luksusautossa. Täytämme kaikki toiveesi halujesi ja budjettisi mukaisesti! Tutustu liikekumppaneidemme ajoneuvovalikoimaan Norjassa, joka on luotu yksinomaan tunnettujen alan nimien kanssa.

  Vuokraa miniluokan auto Norjassa

  Miniluokan autonvuokrausMiniluokan autonvuokraus Norjassa säästää rahaa, koska julkinen liikenne pohjoismaissa on melko kallista. Vaikka miniluokan autot eivät yleensä sovellu yli kahdelle hengelle pienellä määrällä matkatavaroita, voit silti hyötyä miniluokan auton vuokraamisesta Norjan kaupungeissa tai lyhyemmillä matkoilla.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Nissan Micra, Peugeot 107, Chevrolet Spark, Volkswagen Up, Citroen C1 ja muita.

  Vuokraa economy-luokan auto Norjassa

  Economy autonvuokrausEconomy-luokan autot ovat edullinen ja mukava tapa matkustaa Norjassa budjetilla. Nouda economy-luokan auto Oslosta ja kierrä kaupunkia ja sen ympäristöä edullisesti. Tutustu koskemattomaan maaseutuun, kapeisiin asumattomiin vuonoihin ja henkeäsalpaavaan luontoon. Economy-luokan auto vie sinut jopa kolmen muun matkustajan kanssa maan ympäri.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Peugeot 208, Volkswagen Polo, Toyota Yaris, Hyundai i20 ja muita.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Norjassa

  Kompakti autonvuokrausMonipuoliset ja polttoainetta säästävät kompaktiluokan autot ovat erittäin suosittuja Norjassa. Vapauta itsesi kaikista julkisen liikenteen rajoituksista ja korkeista taksikustannuksista vuokraamalla kompaktiluokan auto Norjasta. Voit matkustaa jopa neljän muun matkustajan kanssa ja nauttia lomasta huoletta!
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Volkswagen Golf, Toyota Auris, Volkswagen Golf Estate, Ford Focus ja muita.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Norjassa

  Keskikokoluokan autonvuokrausYlivoimaisesti suosituin ajoneuvoluokka Norjassa asiakkaidemme kesken, ketkä viettävät lyhyttä lomaa, on keskikokoluokka. Keskikokoluokan autot ovat erinomainen yhdistelmä mukavuutta, optimaalista polttoainekulutusta ja tilaa. Koska tästä ajoneuvoluokasta löytyy monenlaisia malleja ja merkkejä, sinulla on valinnanvaraa. Selaa tarjouksia ja varaa itsellesi oikea auto!
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Mercedes B-sarja, Volvo V40, Citroen C4 Aircross, Skoda Octavia, Volkswagen Passat ja muita.

  Vuokraa perheauto Norjassa

  Perheauton vuokrausTarvitsetko enemmän tilaa matkatavaroille ja useille matkustajille? Perhekokoluokan auto vastaa tarpeitasi täydellisesti lomalla Norjassa. Valitse lisävarusteita, kuten suksitelineitä, jos suunnittelet jännittävää talviurheilulomaa ja hyödynnä erillistä takakonttia, ylimääräistä jalatilaa ja luotettavaa mallia, joka tekee pidemmistä ajomatkoista mukavampia.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Volkswagen Passat, Volvo S60, BMW 3-sarja, Mercedes C-sarja, Volvo S70 ja muita.

  Vuokraa luksusauto Norjassa

  Luksusauton vuokrausLisää ajamisen iloa luksuautolla Norjassa! Valitse yksi luksusautoluokan autoista ja huippuluokan malleista, kuten Mercedes ja BMW ja tee vaikutus työkavareihin ylellisellä autolla. Lähde tien päälle unelmiesi automerkillä Norjassa!
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: BMW 3-sarja, Volvo V60 Estate, Mercedes E-sarja Estate, Mercedes E-sarja, Mercedes GLC, Tesla Model S, Volvo V60 Estate Hybrid ja muita.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Norjassa

  SUV-auton vuokrausKestävyytensä ansiosta SUV-luokan autot ovat hyvä valinta kaikessa maastossa, erityisesti norjalaisille teille matkalla tutkiessa karuja maisemia, kallioita ja vihreitä metsiä. Kaikki innokkaat kuljettaja varmasti nauttivat norjalaisten teiden turvallisuudesta matkalla tässä monipuolisessa ja upeassa maassa.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Citroen C4 Aircross, Toyota Urban Cruiser, Ford Kuga, Toyota RAV 4, Volvo XC60, BMW X1 ja muita.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Norjassa

  Tila-auton vuokrausJos matkustat suuremmalla perheellä tai ystäväryhmällä, valitse tila-auton vuokraus sen sijaan, että vuokraisit useita ajoneuvoja kerralla. Se ei ole ainostaan edullisempi vaihtoehto, mutta tämä on myös hauskempi tapa matkustaa. Tila-autoja löytyy eri malleja ja ne tarjoavat runsaasti tilaa matkatavaroillesi.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Ford S-Max, Toyota Verso, Ford Tourneo, Volkswagen Caravelle ja muita.
  Tee nopea haku verkkosivuillamme ja löydä täydellinen autonvuokrauksen tarjous Norjassa. Jos olet epävarma, älä epäröi soittaa meille tai lähettää sähköpostia. Olemme täällä sinua varten seitsemänä päivänä viikossa!