Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO BEAUVAISIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Beauvais Tillen lentokenttä

  Autonvuokraus Beauvaisin lentokentältä Pariisissa, joka palvelee pääasiassa halpalentoyhtiöitä Iso-Britanniasta ja Euroopasta, starttaa matkasi alkuun Ranskassa nopeasi. Laaja valikoima autovuokraamoja ja vuokra-autoja löytyy Auto Europen varausjärjestelmästä jokaiseen tarpeeseen, sekä markkinoiden parhaat hinnat muodostavat erinomaisen paketin. Pariisin kapeilla kaduilla pienempi auto osoittautuu erinomaiseksi valinnaksi, mutta jos suunnitelmissasi on matkustaa alueella suuremmalla porukalla, voimme taata sinulle jopa 12-henkisen ajoneuvon. Olemme tehneet yhteistyötä suurten autovuokraamojen kanssa useita vuosikymmeniä ja suhteemme takaa nopean ja laadukkaan asiakaspalvelun. Toteuta unelmalomasi Pariisissa ja etsi lomasuunnitelmiisi sopivin ajokki!

  Pariisin Beauvaisin lentokenttä rakennettiin jo 1930-luvulla ja se koki paljon toisen maailmansodan aikana. Tämä on kaupungin pienin ja kauimpana keskustasta sijaitseva lentokenttä. Tämä lentokenttä on kuitenkin erinomainen lähtöpiste matkalle Pariisin kauniille maaseudulle, jonka varrella näet hurmaavia kyliä aina Reimsiin asti, joka on yksi samppanjan tärkeimmistä tuottajista! Mikäli lomasi on pidempi, lähde kiertomatkalle Pariisiin ja sen lähialueille. Olemme koonneet pienen oppaan, josta löydät suosituksemme ja näkemisen arvoiset paikat. Älä enää haikaile ja toteuta ranskalainen unelmasi. Autonvuokraus Beauvaisin lentokentältä on kaikki mitä tarvitset joustavalle lomalle Pohjois-Ranskassa, josta voit lukea lisää myös autonvuokrauksen asiakasarvosteluissa Pariisista!

  Lentokenttätiedot

  Beauvais-Tillen lentokenttä (BVA)
  Virallinen nimi: Aéroport de Beauvais-Tillé.
  Osoite: Route de l'aéroport, 60000 Tillé, Ranska.
  Puhelin: +33 892 68 20 66
  Sijanti: Tillen lentokenttä sijaitsee Picardyn alueella, Beauvaisin kaupungin lähellä 85 kilometriä luoteeseen Pariisista.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Air Moldova, Blue Air, Ryanair, Volotea, Wizz Air ja Wings of Lebanon.

  Terminaalit

  Lentokenttä koostuu kahdesta vierekkäisestä termiaalirakennuksesta. Sen jälkeen, kun halpalentoyhtiö Ryanair alkoi liikennöidä Dubliniin lentokentällä vuonna 1997, sinne rakennettiin neljä uutta asemaa lentokoneille ja vuonna 2010 toinen terminaali merkittävästi lisääntyneen matkustajaliikenteen takia. Lentokenttä on varustettu ottamaan vastaan keskisuuria matkustajakoneita. Vuodesta 2007 lähtien kiellettiin yölennot paikallisten asukkaiden hyväksi. Terminaalirakennus on suljettu klo 23.30-06.30 välisenä aikana.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autovuokraamot Beauvais-Tillen lentokentällä sijaitsevat molempien terminaalien saapumisaulassa ja autojen pysäköintialue löytyy suoraan tien toiselta puolelta. Jos haluat noutaa autosi aukioloaikojen ulkopuolella, tämä voidaan järjestää lisämaksua vastaan. Auton palauttaminen aukioloaikojen jälkeen onnistuu vain avainlaatikolla, jonne voit jättää avaimet. Tarkista autovuokraamolta noudon yhteydessä mahdolliset vaatimukset ja tarkat ohjeet.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis Ma-pe 8.00 - 23.00
  Su 8.00 - 15.00 ja 17.00 - 23.00
  Enterprice Ma-pe 7.45 - 23.00
  La-su 8.00 - 12.00 ja 13.00 - 23.00
  Europcar 8.00 - 23.00
  Hertz 7.00 - 23.00
  Sixt Ma-pe 8.00 - 23.00
  La-su 8.00 - 12.00 ja 13.00 - 23.00
  UCAR Ma-pe 8.00 - 12.00 ja 13.30 - 17.00

  Lentokenttäpalvelut

  Pariisin Beauvaisin lentokentän myymälöissä löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet ja palvelut ennen matkaasi. Kysy apua myymälöiden työntekijöiltä, ketkä neuvovat sinua ja auttavat löytämään haluamasi. Kaupoista löydät vapaa-ajan tarvikkeita, kuten sanomalehtiä ja pelejä kuluttamaan aikaasi nopeammin, lahjoja, matkamuistoja tai matkustustarvikkeita. Petit Casinosta löydät myös postipalveluita ja duty free-myymälä tarjoaa laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. Lentokentältä löytyy useita ravintoloita ja välipalakahviloita jokaiseen makuun! Tarjolla on kaikkea aamiaisesta päivälliseen, sekä kuumaa amerikkalaista tai italialaista kahvia. Nauti italialaisesta tai ranskalaisesta ruuasta tai osta mukaasi maukkaita paikallisia leivonnaisia. Beauvaisin lentokenttä tarjoaa ilmaisen nettiyhteyden tai VIP palvelun oleskelusi ajaksi. Tämän kaiken lisäksi lentokenttä tarjoaa valuutanvaihtoa, puhelimien latauspisteitä, käteisautomaatteja ja myyntiautomaatteja.

  Kuljetus

  Lentokentältä Pariisin kaupunkiin pääset autolla suoraan A16 moottoritietä pitkin. Sen lisäksi voit kulkea linja-autolla tai junalla. Lentokentältä liikennöi muutamia lentokenttäbusseja suoraan Pariisin Porte Maillotin metroasemalle, jonne pääset noin reilu tunnissa. Muut linjat liikennöivät Aminesiin Froissyn ja Breteuilin kautta ja Beauvaisin kaupunkiin. SuperShuttle tarjoaa ovelta ovelle palvelua, jonka voit varata itsellesi tai matkaryhmällesi suoraan haluttuun kohteeseen. Juna kulkee Pariisin Gare du Nord rautatieasemalle Beauvais SNCF rautatieasemalta. Rautatieasemalle pääset joko bussilla tai taksilla. Taksi Pariisiin saakka on melko kallis, mutta mikäli suosit takseja, lentokentältä löytyy useampi taksiyhtiö.

  Pysäköintivinkit

  Beauvais-Tillen lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa. Yksi parkkipaikka sijaitsee suoraan terminaalin edessä 2 minuutin kävelymatkan päässä. Toinen parkkipaikka löytyy terminaalin 2 puolella, joka on ihanteellinen lyhytaikaiselle pysäköinnille. Parkkipaikka neljä on pitkäaikaiselle pysäköinnille noin 10 minuutin kävelymatkan päässä. Pysäköintimahdollisuudet Pariisin keskustassa ovat rajalliset, koska suuri määrä autoja pysäköi kaduilla. Voit maksaa katupysäköinnistä käyttämällä "Paris Carte" -palvelua, joka on saatavilla lehtikioskeista, koska maksuautomaatit eivät hyväksy käteistä. Pariisista löytyy myös maanalaisia parkkipaikkoja, joissa voit maksaa pysäköinnistä ennakkoon.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Beauvais-Tillen lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Beauvais-Tillen lentokentästä

  Beauvais-Tillé lentokenttä
  Route de l'aéroport
  60000, Tillé, Ranska

  IATA koodi: BVA
  ICAO koodi: LFOB
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 49.4544
  Pituusaste: 2.1115

  Yleistietoa: Beauvais Tillen lentokenttä sijaitsee noin 85 kilometriä Pariisin keskustasta luoteeseen.