Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO PARIISI-BEAUVAISIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Edullinen autonvuokraus Pariisi-Beauvais lentokenttä

  Pariisin kolmanneksi vilkkain lentokenttä Beauvais-Tillén lentoasema sijaitsee Beauvaisin kaupungin läheisyydessä, noin 85 kilometrin päässä maan pääkaupungista pohjoiseen. Beauvais on hurmaava ja historiallinen kaupunki, jossa on lukuisia goottilaistyylisiä kirkkoja ja museoita. Vieraile tässä muotisuunnittelija Givenchyn synnyinkaupungissa ja ihaile Beauvaisin kuuluisaa ja näyttävää katedraalia, joka on sisätiloiltaan maailman korkein goottilainen katedraali.

  Vaikka lentokenttä on kooltaan melko pieni verrattuna Pariisiin muihin kenttiin, on se oiva paikka aloittaa Pohjois-Ranskaan tutustuminen! Tutustu alueen kauniiseen maaseutuun ja sen teihin, jonka varrella näet hurmaavia kyliä aina Reimsiin asti, joka on yksi samppanjan tärkeimmistä tuottajista! Mikäli lomasi on pidempi, lähde kiertomatkalle Pariisiin ja sen lähialueille. Olemme koonneet pienen oppaan, josta löydät suosituksemme ja näkemisen arvoiset paikat. Älä enää haikaile, vaan toteuta ranskalainen unelmasi autonvuokraus Pariisi-Beauvaisin lentokentältä apunasi.

  Vuonna 1954 perustetun Auto Europen helppokäyttöisestä varausjärjestelmästä löytyy laaja valikoima autovuokraamoja ja vuokra-autoja jokaiseen tarpeeseen, sekä markkinoiden parhaat hinnat - muodostaen yhdessä erinomaisen paketin. Pariisin kapeilla kaduilla pienempi auto osoittautuu erinomaiseksi valinnaksi, mutta jos suunnitelmissasi on matkustaa alueella suuremmalla porukalla, voimme järjestää sinulle jopa 12-henkisen ajoneuvon. Olemme tehneet yhteistyötä luotettavien autovuokraamojen kanssa useita vuosikymmeniä ja hyvät suhteemme takaa nopean ja laadukkaan asiakaspalvelun. Tästä todisteena toimivat useiden muiden asiakkaiden kokemukset, joita voit lukea Pariisin autonvuokrauksen asiakasarvostelut -sivultamme.

  Lentokenttätiedot

  1930-luvulla rakennettu ja alkutaipaleensa sotilaallisena lentokenttänä toimineella lentoasemalla on värikäs historia ja nykyään se on pääasiassa tilaus- ja halpalentoyhtiöiden käytössä, pääasiassa Brittien saarilta ja muualta Euroopasta. Pariisi-Beauvais lentokenttä on brändätty tälle nimelle, mutta se on viralliselta nimeltään Aéroport de Beauvais-Tillé eli Beauvais-Tillén lentoasema. Se sijaitsee Hauts-de-Francen alueella, Beauvaisin kaupungin lähellä Tillén kunnassa noin 85 kilometriä Pariisista pohjoiseen. Lentoaseman matkustajamäärä on kasvanut huomattavasti vuodesta 1997 alkaen, jolloin Ryanair aloitti lennot kohteeseen. Lentoasemaa on täytynyt laajentaa viime vuosikymmeninä sen kasvaneen käyttömäärän vuoksi. Lentokenttää hyödyntää lähes neljä miljoonaa matkustajaa vuosittain ja se on Charles de Gaulle ja Orly -lentoasemien jälkeen Pariisin kolmanneksi vilkkain lentoasema. Ryanair liikennöi suoria lentoja Helsingin ja Beauvaisin välillä, lentoaika on hieman alle kolme tuntia. Lentoasema sulkeutuu yöksi, ja asemalla on lentokielto yöaikaan paikallisten asukkaiden hyväksi.

  Beauvais-Tillén lentoasema (BVA)
  Osoite: Rte de l'Aéroport, 60000 Tillé, Ranska
  Puhelin: +33 892 68 20 66
  Beauvais-Tillén lentokentällä liikennöivät lentoyhtiöt: Air Moldova, Blue Air, HiSky, Ryanair, SkyUp, Wizz Air

  Mistä noudan vuokra-auton Pariisi-Beauvaisin lentokentältä?

  Pariisi-Beauvaisin lentokentän autovuokraamot on helppo löytää terminaali 2:sen edestä linja-autoaseman vierestä. Jos haluat noutaa autosi aukioloaikojen ulkopuolella, tämä voidaan järjestää lisämaksua vastaan. Muista lisätä lennonnumerosi varaukseen, ja ilmoita jos myöhästyt varatusta ajasta. Vuokraamon työntekijät ovat paikalla saapuvien ja lähtevien lentojen mukaan ja vuokrauspisteet avautuvat yleensä puoli tuntia ennen ensimmäistä lentoa ja sulkeutuvat noin puoli tuntia viimeisen lennon jälkeen. Auton palauttaminen aukioloaikojen jälkeen onnistuu vain avainlaatikon avulla, johon voit jättää avaimet. Tarkista autovuokraamolta noudon yhteydessä mahdolliset vaatimukset, avainlaatikon eli drop boxin saatavuus ja tarkat ohjeet sen käyttöön. Muista myös, että pääkujettajalla täytyy pystyä esittämään nimissään oleva luottokortti, ajokortti ja virallinen henkilöllisyystodistus. Luottokortilla tulee olla tarvittavan suuri luottoraja turvatakuuta varten ja usein PIN-koodi on tarpeellinen. Turvatakuuta ei voi antaa käteisellä, pankkikortilla eikä toisen henkilön luottokortilla.

  Avis Pariisi-Beauvaisin lentoasema Avis Pariisi-Beauvaisin lentoasemalla
  Rte de l'Aéroport,
  60000, Tillé, Ranska

  +33 344 155 981
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  8.30-12.30, 16.30-21.30
  Lauantai:
  9.30-12.00, 18.30-21.30
  Sunnuntai:
  9.30-12.00, 17.00-20.00
  Hertz Pariisi-Beauvaisin lentoasema Hertz Pariisi-Beauvaisin lentoasemalla
  Rte de l'Aéroport,
  60000, Tillé, Ranska

  +33 344 450 128
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  7.00-23.00
  Sixt Pariisi-Beauvaisin lentoasema Sixt Pariisi-Beauvaisin lentoasemalla
  Rte de l'Aéroport,
  60000, Tillé, Ranska

  +33 820 007 498
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  8.30-21.30
  Lauantai:
  8.30-12.30, 14.00-20.00
  Sunnuntai:
  14.00-19.00

  Terminaalit

  Lentokenttä koostuu kahdesta vierekkäisestä terminaalirakennuksesta. Ryanairin alettua liikennöidä Dublinista Beauvaisiin vuonna 1997 rakennettiin sinne neljä uutta asemaa lentokoneille ja vuonna 2010 toinen terminaali merkittävästi lisääntyneen matkustajaliikenteen vuoksi. Lentokenttä on varustettu ottamaan vastaan keskisuuria matkustajakoneita. Vuodesta 2007 lähtien yölennot kiellettiin, jotta paikalliset asukkaat säästyisivät melulta yöaikaan. Terminaalirakennus on suljettu öisin, terminaali 1 avautuu aamuyöllä ja terminaali 2 aamulla. Terminaalit sulkeutuvat viimeistään klo 23. Tarkasta voimassa olevat aukioloajat tarvittaessa etukäteen.

  Lentokenttäpalvelut

  Pariisi-Beauvaisin lentoaseman myymälöissä löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet ja palvelut ennen matkaasi. Kysy apua myymälöiden työntekijöiltä, ja he neuvovat sinua ja auttavat löytämään haluamasi tuotteen. Kaupoista löydät vapaa-ajan tarvikkeita, kuten sanomalehtiä ja pelejä kuluttamaan aikaasi nopeammin, lahjoja, matkamuistoja tai matkustustarvikkeita. Petit Casinosta löydät myös postipalveluita ja tax free -myymälä tarjoaa laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. Lentokentällä on useita ravintoloita ja välipalakahviloita jokaiseen makuun! Tarjolla on kaikkea aamiaisesta päivälliseen, sekä kuumaa amerikkalaista tai italialaista kahvia. Nauti ranskalaisesta ruuasta tai osta mukaasi maukkaita paikallisia leivonnaisia. Pariisi-Beauvaisin lentokenttä tarjoaa ilmaisen nettiyhteyden tai VIP palvelun oleskelusi ajaksi. Tämän kaiken lisäksi lentokentällä on informaatiopiste, löytötavaratoimisto, valuutanvaihtopiste, puhelimien latauspaikkoja, käteisautomaatteja ja myyntiautomaatteja. Pariisi-Beauvaisin lentokentän autovuokraamot sijaitsevat kätevästi suoraan 2. terminaalin edessä. Terminaaleja vastapäätä on rakennettu hotelli, joka avattiin vuonna 2020.

  Kulkuyhteydet Pariisi-Beauvaisin lentokentällä

  Pääset Beauvaisin kaupunkiin 10 minuutissa D1001 tietä pitkin. Jos teet autonvuokrauksen Pariisi-Beauvaisin lentokentältä ja jatkat matkaa suoraan Pariisiin, suuntaa ensin A1-moottoritietä pitkin Lillen suuntaan ja käänny sen jälkeen A16-tielle. Etäisyys Pariisiin on noin 85 kilometriä ja matka-aika on reilun tunnin, liikenteen määrästä riippuen. Muista, että kuljettaja on vastuussa paikallisten liikennesääntöjen osaamisesta ja sisäistämisestä. Pääset alkuun lukemalle koosteemme Ranskan tärkeimmistä liikennesäädöksistä.

  Vaihtoehto omalla autolla matkustamiselle on julkinen liikenne. Pääset kentälle bussilla tai junalla. Lentokentältä liikennöi muutamia lentokenttäbusseja suoraan Pariisin Porte Maillotin metroasemalle, jonne pääset reilussa tunnissa. Muut linjat liikennöivät Aminesiin Froissyn ja Breteuilin kautta ja Beauvaisin kaupunkiin. SuperShuttle tarjoaa ovelta ovelle palvelua, jonka voit varata itsellesi tai matkaryhmällesi suoraan haluttuun kohteeseen. Pääset junalla Gare Beauvais SNCF rautatieasemalta Pariisin Gare du Nord rautatieasemalle, matka kestää noin 75 minuuttia. Beauvaisin rautatieasemalle pääset joko bussilla numero 6 tai taksilla. Taksi Pariisiin saakka on melko kallis, mutta mikäli suosit takseja, lentokentältä löytyy useampi taksiyhtiö. Hintaa matkalle kertyy noin 200 euroa, riippuen muun muassa matkustajamäärästä ja lopullisesta määränpäästä.

  Pysäköintivinkkejä

  Pariisi-Beauvaisin lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa. P1 ja P2 ovat lyhyen kävelymatkan päässä terminaaleista ja täydellisiä lyhytaikaiseen pysäköintiin. P4 sijaitsee hieman kauempana, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä 2. terminaalista, mutta on hinnaltaan edullisempi ja näin sopivin ratkaisu pitkäaikaiseen pysäköintiin. P1 sijaitsee kahden minuutin kävelymatkan päässä 1. terminaalista ja P2 alle neljän minuutin kävelymatkan päässä 2. terminaalista. Vaikka pysäköintitilaa on riittävästä, suosittelee kenttä parkkipaikan varaamista etukäteen jotta saat varmasti paikan haluamaltasi pysäköintialueelta. Maksun voi hoitaa etukäteen varauksen yhteydessä tai parkkiautomaatteihin joko Visalla tai Mastercardilla. Palauta vuokra-auto sille erikseen varatulle parkkialueelle, joka sijaitsee 2. terminaalin edessä linja-auto aseman vieressä.

  Pysäköinti Beauvaisin keskustassa on helppoa, sillä kaupungilla on useita pysäköintihalleja, joista keskeisimmällä sijainnilla on Vinci car park Place Georges Clemenceaulla. Parkkihalleja ja -alueita löytyy runsaasti myös ostokeskusten ja julkisen liikenteen solmukohtien lähettyviltä.

  Pysäköintimahdollisuudet suuremmissa Ranskan kaupungeissa ovat rajalliset kaupunkien suurten automäärien vuoksi. Voit maksaa Pariisin keskustassa katupysäköinnistä käyttämällä "Paris Carte" -palvelua, joka on saatavilla lehtikioskeista, koska maksuautomaatit eivät useimmiten hyväksy käteistä. Pariisista löytyy myös maanalaisia parkkipaikkoja, joissa voit maksaa pysäköinnistä ennakkoon. Katupysäköinti on melko mutkikasta joten pysäköintihalli on yleensä vaivattomampi ja turvallisempi vaihtoehto.

  Hyödyllisiä linkkejä

  Pariisin Beauvais-Tillén lentoaseman kotisivut