Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO PULA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Pula - Löydä täydellinen autosi

  Autonvuokraus Pulassa on paras tapa nähdä suurin osa kaupungista ja sen upeasta alueesta. Auto Europe tekee yhteistyötä paikallisten ja kansainvälisten autovuokraamojen kanssa Kroatiassa, jonka ansiosta voimme tarjota sinulle parhaan palvelun ja laajan valikoiman ajoneuvoluokkia. Tee lomastasi unohtumaton ja rento oman auton kyydissä, joka täyttää kaikki tarpeesi. Voimme tarjota edullisia hintoja ja varteenotettavia tarjouksia kaikille matkustajille. Kauttamme löytyy pikkuautoja kaupunki- tai soolomatkailulle tai suurempia perheautoja tai kombeja perheille tai suuremmalle porukalle. Tämän kaiken lisäksi voimme ylpeänä tehdä matkastasi vieläki mukavamman korkeatasoisella asiakaspalvelulla, josta sinulle kertovat meidän autonvuokrauksen asiakasarvostelut Pulasta!

  Istrian niemimaan eteläkärjessä sijaitseva Pula on upea paikka, jolla on vanhan ajan viehätysvoimaa. Roomalainen colosseum, josta on upeat näkymät Adrianmeren sinisille vesille houkuttelee vierailijoita, jotka massana matkustavat tänne oppimaan gladiaattoreiden varhaisemmista ajoista. Pula on kiireinen kaupallinen kaupunki meren rannalla ystävällisellä pikkukaupungin ilmapiirillä. Vain lyhyen matkan päässä sijaitsevat useat rannat, jotka odottavat Verudelan niemimaalla. Asuinalueiden ja loma-asuntojen lisäksi rannat ovat täynnä tuoksuvia mäntymetsiä, merenrantakahviloita ja hyviä ravintoloita. Matkusta vuokra-autollasi etelään rantaviivaa pitkin upeaan luonnonpuistoon Kamenjakin niemellä.

  Liikenne

  Pulan maantieliikenne ruuhkautuu ruuhka-aikoina ja kaupunki on yleensä kiireisempi kesäkuukausina. Autonvuokrauksen Pulassa ei kuitenkaan pitäisi aiheuttaa suuria vaikeuksia. Sinun tulee kiinnittää erityisen hyvää huomiota jalankulkijavyöhykkeisiin kaupungin keskustassa. Tiet ovat suhteellisen hyvässä kunnossa, joitakin pienempiä hieman huonokuntoisempia sivuteitä saattaa löytyä. Paikalliset kuljettajat voivat olla holtittomia ja eivät aina seuraa kaikkia liikennesääntöjä niin tarkasti, joten ole hieman valppaampi ajaessa. Pula on Istriain suurin kaupunki ja täältä on hyvät yhteydet muihin niemimaan kaupunkeihin. Rovinjin ja Porecin maalaukselliset satamakaupungit ovat tunnin ajomatkan päässä D21-tien varrella. Matka Pyhän Ristin kaupunkiin Dubrovnikiin kestää noin seitsemän tuntia. Moottoritieverkosto Kroatiassa on laaja ja hyvässä kunnossa, mutta maksullinen. Tutustu Kroatian kuljettajan oppaaseen ja opi lisää paikallisista liikennesäännöistä.

  Pysäköinti

  Kaduilta löytyy monia maksullisia pysäköintimahdollisuuksia ja kolme eri vyöhykettä; keltainen, punainen ja valkoinen. Osta lippu koneesta ja aseta se tuulilasin taakse. Pulassa on myös julkisia ja yksityisiä parkkipaikkoja, joita voit käyttää silloin, jos kaduilta ei löydy pysäköintitilaa. Pysäköinti Pulassa ei ole kuitenkaan kovin kallista riippumatta siitä, missä pysäköit. Myös maksuttomia pysäköintipaikkoja voi löytää, jos osaa etsiä. Se voi olla haastavampaa, mutta yleensä sivukaduilla tai hieman kauempana suurimmilta nähtävyyksiltä voi pysäköidä ilmaiseksi, mikäli tilaa löytyy.

  Maantieteelliset tiedot

  Pula sijaitsee Istrian niemimaan eteläkärjessä Adrianmerellä ja on maan kahdeksanneksi suurin kaupunki. Kaupunki asettuu seitsemän kukkulan juurelle laajan lahden varrelle ja luonnollisesti täällä on suojattu satama-alue. Sijaintinsa ansiosta Pula on saanut paljon vaikutteita italialaisesta kulttuurista ja siksi monet kaupungin vanhoista rakennuksista muistuttavat Rooman valtakunnan aikaista arkitehtuuria. Italian ollessa meren toisella puolella, Pulasta pääsee nopeasti ja helposti vaikkapa Venetsiaan päivämatkalle. Suojattu pohjoisen Alppeilla sekä sisämaan ylämaalla, kaupungissa vallitsee Välimeren ilmasto kuumilla kesillä ja leudoilla talvilla. Paras aika vierailla on tästä syystä alkusyksystä tai keväällä, jolloin lämpötila vaihtelee noin 20°C molemmin puolin.

  Lentokenttä

  Pulan lentokenttä, joka tunnetaan myös nimellä Zracna luka Pula, sijaitsee 6 kilometriä kaupungista koilliseen. Lentokenttä on myös vaihtoehtoinen lentoasema Slovenialle ja useille itäisen Italian kaupungeille, sekä suosittu kohde yksityisille lentokoneille. Lentokentällä liikennöi lähinnä sesonkilentoja ja saatavilla on vain muutamia ympärivuotisia kohteita. Suomeen suoria lentoja liikennöi Finnair ja Norwegian. Autovuokraamot Pulan lentokentällä sijaitsevat kaikki lentokentän alueella.

  Pula Airport (PUY)
  Osoite: 52100, Valtura, Kroatia.
  Puhelin: +385 52 550 926 Kroatian ulkopuolelta ja 060 308 308 Kroatiassa.

  Julkinen liikenne

  Pulan historiallinen keskusta on suljettu liikenteeltä ja on vain jalankulkijoille. Keskusta ei ole kovin iso, joten kävellen voit nähdä suurimman osan nähtävyyksistä. Toinen nykyään erittäin suosittu tapa tutkia kaupunkia on tavalliset tai sähköiset polkupyörät. Niitä voi vuokrata kaupungista pitkäksikin aikaa ja voit ajaa pyörällä autoilta kielletyillä alueilla. Julkinen liikenne kaupungissa koostuu vain busseista, eikä kaupungissa ole metroja tai raitiovaunuja. Taksi on toinen hyvä vaihtoehto, mutta käytä aina rekisteröityjä takseja ja sovi hinnasta etukäteen. Tämän lisäksi lautat kulkevat Kroatian muihin kaupunkeihin ja saarille, tai esimerkiksi Italiaan Pulan satamasta. Pulan päärautatieasemalta pääsee junalla Eurooppaan ja muualle Kroatiaan.

  Bussit
  Pulan joukkoliikenteestä vastaa Pulapromet ja se on jaettu neljään vyöhykkeeseen. Siihen kuuluu 34 linja-autoa, joista 8 on kaupunkilinjoja ja 5 kattavat esikaupunkialueita. Liput voi ostaa kuljettajalta ja ne ovat voimassa yhden tunnin yhteen suuntaan. Jos aiot viettää Pulassa useita päiviä ja käyttää julkista liikennettä, voit ostaa kontaktittoman lippuun. Sen voi myöskin ostaa kuljettajalta tai kioskeista ja kun lipusta loppuu rahat, siihen voi ladata lisää. Tämä lippu on myös voimassa jopa viidelle henkilölle kerralla. Kaukoliikenteen busseilla pääset vaikkapa maan pääkaupunkiin Zagrebiin tai muihin Euroopan maihin.