Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO PULAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Pula lentokenttä - Varaa ja säästä

  Pulan lentokenttä on portti luontomatkailulle ja suurille turistikohteille Istriassa, Kroatian pohjoisimman rannikon alueella. Suunnittele matkasi Pulaan etukäteen ja hyödynnä alhaisempia hintoja varatessasi ajoissa. Auto Europe tarjoaa vuokra-autoja useissa Kroatian parhaimmissa kohteissa ja autonvuokraus Pulan lentokentältä on saatavilla kauttamme erinomaisilla hinnoilla, josta kertovat myös autonvuokrauksen asiakasarvostelut Pulasta. Istrian rikkaat ja monipuoliset alueet, jotka tunnetaan roomalaisesta perinnöstä, Adrianmeren ranta ja kauniit kukkulat sisämaassa ovat edelleen yksi käydyimmistä kohteista. Auto Europen edullisten hintojen lisäksi voit nauttia korkeatasoisesta asiakaspalvelusta ja käyttää hyväksesi mahdollisuutta matkustaa naapurimaahan Italiaan.

  Kivenheiton päässä Pulan kaupungista löytyy lukuisia rantoja ja matkailukohteita. Suosittelemme autonvuokrausta Pulan lentokentältä, josta pääset nopeasti Rovinjiin, Poreciin tai jopa Triesten kaupunkiin. Tällä reitillä pääset nauttimaan upeasta ja luonnonkauniista rannikosta. Pysähdy Lim Fjord -paviljonkirakennelmalla ja ihastele henkeäsalpaavaa maisemaa tai nauti perinteisestä illallisesta yhdessä lähialueen kylissä, joissa turistit eivät usein vieraile. Pyydä paikallisia suosittelemaan sinulle suosikkikohdettaan turistimassojen ulkopuolella. Pidemmän loman aikana voit lähteä etelään noin seitsemän tunnin kiertomatkalle vanhaan Dubrovnikin kaupunkiin. Matkasi varrella älä missään nimessä jätä välistä upeaa Välimeren rannikkokaupunkia Split.

  Lentokenttätiedot

  Pulan kansainvälinen lentokenttä (PUY)
  Virallinen nimi: Pula Airport.
  Osoite: 52100, Valtura, Kroatia.
  Puhelin: 385 52 550 926 puheluille Kroatian ulkopuolelta, 060 308 308 Kroatiasta.
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee noin 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentokentällä liikennöi useita lentoyhtiöitä, joista suurin osa ovat sesonkilentoja. Pulan lentokenttä tomii myös vaihtoehtoisena lentokenttänä matkailijoille, ketkä suuntaavat itäiseen Italiaan tai Sloveniaan. Suomeen suoria lentoja lentää Finnair ja Norwegian. Muita suurimpia lentoyhtiöitä ovat British Airways, easyJet, Eurowings, Ryanair, SAS ja TUI.

  Terminaalit

  Pulan lentokenttä koostuu yhdestä terminaalirakennuksesta. Päärakennus on jaettu kolmeen osaan: kansainvälisille tulolennoille, kansainvälisille lähdöille ja kotimaisten lentojen saapumisalueeseen. Pinestä koostaan riippumatta lentokenttä pystyy palvelemaan edelleen vuosittain kasvavaa matkustajamäärää, joka on saavuttanut jo 600,000 matkustajamäärän. Infopiste löytyy sisäänkäynnin vierestä ja on avoinna klo 6.00 - 22.00. Lähtöselvityspisteet ovat pääsisäänkäynnin lähellä ja avoinna kaksi tuntia ennen aikataulun mukaista lähtöä kansainvälisille lennoille ja tunnin kotimaan lennoille.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Löydät useita autovuokraamoja Pulan lentokentällä pääterminaalirakennuksesta, kätevästi saapumisalueen hallissa. Suosittelemme, että tarkistat varauksestasi noutomenetelmän, sillä joissakin tapauksissa sinua ollaan henkilökohtaisesti vastassa lentokentällä. Voit vuokrata autosi mahdollisesti myös aukioloaikojen ulkopuolella, meidän on vain ensin tarkistettava saatavuus ja mahdolliset lisämaksut paikalliselta autovuokraamolta. Monet vuokraamot tarjoavat mahdollisuuden jättää auto parkkiin ja tiputtaa avaimet avainlaatikkoon palautuksen aikana aukioloaikojen ulkopuolella.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 7.00 - 21.00
  Carwiz 7.00 - 21.00
  Fleet 8.00 - 20.00
  Hertz Ma 8.00 - 21.30
  Ti-la 8.00 - 21.00
  Su 7.00 - 21.00
  Oryx Ma-Pe 8.00 - 20.00
  La 8.00 - 13.00
  Su suljettu
  Sixt 7.00 - 22.00

  Lentokenttäpalvelut

  Pienikokoinen ja vaatimaton kooltaan, lentokentällä on rajalliset ruokailu- ja ostosmahdollisuudet. Uusi päärakennuksen kahvila tarjoaa erilaisia kahvijuomia, suolaisia ja makeita välipaloja, pizzaa ja salaatteja. Jos etsit premium-myymälöiden tarjouksia, hajuvesi- ja kosmetiikkatuotteita, alkoholijuomia, asusteita ja upeaita Istrian paikallisia tuotteita ja matkamuistoja, käy lentokentän verovapaassa myymälässä. Muihin palveluihin ja mukavuuksiin kuuluvat pankkiautomaatti, lastenhoitohuone, kokouspisteet, matkatoimistot, Lost & Found, ensiapuhuone, tupakkahuone, Business Lounge business-luokan matkustajille ja VIP-palvelut VIP-huoneessa. Valuutanvaihtopiste sijaitsee kansainvälisten saapuvien lentojen uloskäynnillä.

  Kuljetus

  Autolla lentokentältä keskustan suuntaan sinun on ajettava D401-tietä pitkin D66- ja Sijanska cesta teille. Liikenneympyrässä aja suoraan Koparska-kadulle ja jatka Joakima Rakovca-kadulle. Matka kestää alle 15 minuuttia tätä reittiä pitkin ilman suuria ruuhkia. Matka pääkaupunkiin Zagrebiin kestää noin kolme tuntia. Mikäli et nouda autoa lentokentältä, voit matkustaa Pulan kaupunkiin julkisilla. Lentokentällä liikennöi useita linja-autoja, joilla pääset Pulaan ja muihin lähialueiden kaupunkeihin. Shuttle-bussella pääsee suoraan suurimpiin matkakohteisiin, hotelleille ja päälinja-autoasemalle. Bussipysäkki lentokentällä löytyy suoraan terminaalirakennuksen edestä. Nopein ja ehkä luotettavin vaihtoehto ovat taksit, jotka odottavat matkustajia terminaalin luona. Bussilippuja voi ostaa etukäteen netistä ja taksin varaus onnistuu erilaisten verkkosivujen kautta.

  Pysäköintivinkit

  Pula-lentokentällä on saatavilla runsaasti pysäköintitilaa. Itsepalvelu on käytössä pysäköintialueella, joka sijaitsee autonvuokrauspisteiden vasemmalla puolella terminaalirakennuksen ulkopuolella. Pulan keskustassa sen sijaan ilmaisen parkkipaikan löytäminen ei aina ole erityisen helppoa. Pysäköinti kadulla on sallittua, mutta varmista, että olet siitä maksanut ja lippu on selvästi näkyvillä autossa. Pysäköintivyöhykkeet on jaettu kolmella eri värillä: keltainen, punainen ja valkoinen ja jokaisella alueella sovelletaan eri hintaa. Vain 2 minuutin kävelymatkan päässä kuuluisasta amfiteatterista sijaitsee merenranta, josta löytyy noin 200 paikkaa. Täällä auton pysäköinti on varsin kätevää, sillä se sijaitsee monien historiallisten kohteiden lähellä lyhyen kävelymatkan päässä.


  Lisätietoa Pulan lentokentästä

  Pula Airport
  52100, Valtura, Kroatia
  IATA koodi: PUY
  ICAO koodi: LDPL
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 13.5520
  Pituusaste: 44.5337

  Yleistietoa: Pulan kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 6 kilometriä kaupungin keskustasta ja on suuri portti Istrian alueen matkailulle ja toimii myös vaihtoehtoisena lentokenttänä Italian ja Slovenian kaupunkien matkailulle.