Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO ROOMA TIBURTINA RAUTATIEASEMA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Helppo autonvuokraus Rooma Tiburtina rautatieasema

  Tyylikäs Rooma, maan länsirannikolla Latiumin alueella sijaitseva pääkaupunki, on oiva paikka Italian road-tripin aloituskohteeksi. Lennä kaupunkiin ja tutustu sen keskustaan jalkaisin ja julkisen liikenteen avulla, jonka jälkeen voit tehdä autonvuokrauksen Rooman Tiburtinan rautatieasemalta, joka sijaitsee sopivasti alle 10 minuutin junamatkan päässä ydinkeskustasta ja on kehätien läheisyydessä olevan sijaintinsa vuoksi mainio paikka autonvuokraukselle, sillä vältät keskustan sokkeloiset kadut ja pääset suoraan matkaan. Rooman historiallisesta ydinkeskustasta on mahdollista saada melko kattava kuva parissa päivässä, ja voit reissusi aikana tutustua Italiaan laajemmin. Lyhyen ajomatkan päästä löytyy toinen toistaan upeampia kohteita - vieraile pohjoisessa Toscanan vehreällä viinialueella tai lähde etelään pitsan synnyinkaupunkiin Napoliin. Voit myös ajaa noin parissa tunnissa maan länsirannikolta itärannikolle esimerkiksi Pescaraan ja kokea Adrianmeren loputtomat ja kauniit rannat. Vaihtoehdot ovat loputtomat ja oman auton kanssa voit suunnitella itsellesi sopivan, yksilöllisen ja unohtumattoman loman.

  Auto Europen on vuodesta 1954 alkaen toiminut alan johtavana ja luotetuimpana palveluntarjoajana. Kauttamme varmistat markkinoiden alhaisimmat hinnat ja osaavan ja ystävällisin asiakaspalvelun, joka on tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä. Joustavien varausehtojemme ansiosta voit perua tai muokata varausta vaivattomasti, jopa 48 tuntia ennen auton noutoajankohtaa. Yhteistyömme sekä paikallisten, että kansainvälisten vuokraamoiden kanssa takaa suuren ajoneuvovalikoiman yli 24 000 noutokohteessa taaten, että matkaasi varten löytyy varmasti sopiva ajoneuvo. Tarjoamme myös valikoiman luksus- ja asuntoautoja, mikäli haluat nostaa reissusi seuraavalle tasolle. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon, heidän lausuntojaan voit lukea Rooman autonvuokrauksen asiakasarvostelut -sivuilta.

  Rooman Tiburtinan rautatieaseman tiedot

  Tiburtina on Rooman toiseksi suurin rautatieasema Terminin päärautatieaseman jälkeen ja se sijaitsee Rooman koillisosassa. Se palvelee noin puolta miljoonaa matkustajaa päivittäin. Tiburtina on Terminin aseman kanssa yksi Italian vilkkaimmista juna-asemista. Se avattiin jo 1860-luvulla, mutta oli aluksi nimeltään Portonaccio. Asema koki kovia toisen maailmansodan ilmapommituksissa ja sitä on kunnostettu ja laajennettu useaan otteeseen, etenkin 2000-luvulla. Päärakennus purettiin ja rakennettiin uudelleen vuosien 2007 ja 2011 välillä. Muodoltaan se on kuin suuri silta, joka ylittää laajan raidealueen ja yhdistää Nomentanon ja Pietralatan kaupunginosat toisiinsa. Asemalaitureita on 20 ja junaliikenne on vilkasta, asemalla pysähtyy noin 500 junaa päivittäin. Asemarakennus on sisältä melko futuristinen, sillä sen sisäosassa on kahdeksan katosta riippuvaa huonetta. Tämän rakennustavan vuoksi huoneissa on vähemmän junista johtuvaa meluhaittaa ja tärinää. Monet pikajunat ja Intercity-junat pysähtyvät ainoastaan Tiburtinan asemalla, eivätkä ollenkaan Terminin päärautatieasemalla. Mikäli juna pysähtyy ainoastaan Tiburtinassa, mutta lopullinen kohteesi on Termini, pääset sinne helposti metrolla tai lähijunalla alle kymmenessä minuutissa.

  Mistä noudan vuokra-auton Roomassa Tiburtinan rautatieasemalta?

  Rooman Tiburtinan rautatieaseman autovuokraamot sijaitsevat juna-aseman pääsisäänkäynnin edessä olevan aukion ympärillä, pääosin Nomentanon kaupunginosan puolella. Näet vuokraamon tarkan sijainnin varausvaiheessa, ja voit halutessasi tarkastaa sen vielä jälkikäteen varausvahvistuksesta. Tiburtina on kiireinen juna-asema, mutta ei yhtä kiireinen kuin Termini eikä se ole täten aivan yhtä kaoottinen. Juna-asemalla on hyvät viitoitukset ja opastekyltit, joiden avulla navigointi on helppoa.

  Vuokra-auton noutoa varten tarvitset aina muutaman pakollisen asiakirjan. Mukana täytyy olla ajokortti, varausvahvistus (eli Auto Europen voucher), pääkuljettajan nimissä oleva luotollinen kortti ja virallinen henkilöllisyystodistus, esimerkiksi passi. Tarkasta varausta tehdessäsi tarvitsetko muita dokumentteja. Tarkasta myös esimerkiksi ajokortin ja luottokortin vaatimukset jotta vältyt paikan päällä ikäviltä yllätyksiltä. Saattaa olla, että vuokraamolla on vaatimuksia esimerkiksi korttien suhteen, esimerkiksi kauanko ajokortti on ollut voimassa.

  Alamo Rooma Tiburtina rautatieasema Alamo Rooma Tiburtinan rautatieasema
  Piazza Delle Crociate 23
  00162, Rooma RM, Italia

  +39 06 442 511 47
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  9.00-17.00
  Lauantai:
  9.00-13.00
  Sunnuntai:
  Suljettu
  Enterprise Rooma Tiburtina rautatieasema Enterprise Rooma Tiburtinan rautatieasema
  Piazza Delle Crociate 23
  00162, Rooma RM, Italia

  +39 06 442 511 47
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  9.00-17.00
  Lauantai:
  9.00-13.00
  Sunnuntai:
  Suljettu
  Europcar Rooma Tiburtina rautatieasema Europcar Rooma Tiburtinan rautatieasema
  Circonvallazione Nomentana 534
  00162, Rooma RM, Italia

  +39 06 232 376 03
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  8.00-19.00
  Lauantai-sunnuntai:
  8.00-13.00
  Locauto Rooma Tiburtina rautatieasema Locauto Rooma Tiburtinan rautatieasema
  Piazza Delle Crociate 23
  00162, Rooma RM, Italia

  +39 06 442 511 47
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  8.00-19.00
  Lauantai:
  8.00-13.00
  Sunnuntai:
  Suljettu

  Asemapalvelut

  Tiburtinan asema on moderni, ja sieltä löytyvät kaikki tarpeelliset palvelut. Asemalla on muun muassa aseman oma löytötavaratoimisto, valuutanvaihtopiste, kahviloita, lehtikojuja ja lounge-alue, joihin voi maksua vastaan (tai tietyillä matkalipuilla) ostaa sisäänpääsyn ja odotella junaa mukavasti. Asemalla on myös erilaisia liiketiloja, joissa myydään esimerkiksi vaatteita, kosmetiikkaa, koruja, asusteita ja kirjoja. Rooman Tiburtinan rautatieaseman autovuokraamot sijaitsevat aseman lähellä, lyhyen kävelymatkan päässä. Aseman molemmin puolin on maksullisia pysäköintimahdollisuuksia. Junien lisäksi muut julkiset kulkuneuvot ovat metro ja paikallisbussit. Aseman edessä on suuri bussiasema, linja-autot kulkevat Rooman keskustan lisäksi myös lähialueille ja maan suurimpiin kaupunkeihin. Aseman ulkopuolelta löytyy myös taksitolppia. Tiburtinan aseman ympäristö on täynnä hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja, alueella on myös lukuisia kahviloita, ravintoloita ja ruokakauppoja.

  Kulkuyhteydet Rooman Tiburtinan rautatieasemalla

  Sijainti on autoilijan näkökulmasta huomattavasti kaupungin päärautatieasemaa kätevämpi, sillä Tiburtinasta vuokratessasi sinun ei tarvitse ajaa keskustan kapeita ja mutkikkaita katuja pitkin, vaan pääset helpon yhteyden kautta Rooman keskustaa kiertävälle kehätielle josta lähtee liittymät kaikille läheisille pääteille. Historiallisessa keskustassa on myös paljon ajo- ja pysäköintirajoituksia jotka vältät vuokraamalla auton hieman keskustan ulkopuolelta. Mikäli haaveilet pienestä retkestä, meillä on sinulle valmis ehdotus, ota auto allesi ja lähde Lazion ja Sabinan kiertomatkalle – valmiin reitin vinkkeineen löydät kiertomatkaoppaastamme.

  Asemalla Nomentanon kaupunginosan puolella on suuri ja kiireinen linja-autoasema jolta lähtee yhteyksiä sekä maan muihin kaupunkeihin, että kansainvälisiin kohteisiin. Junat ja linja-autot yhdistävät Rooman muun muassa Firenzeen, Napoliin ja Milanoon. Myös paikallisbussit liikennöivät asemalta keskustaan ja lähialueille. Sininen B metrolinja yhdistää aseman keskustaan ja kaupungin päänähtävyyksiin, esimerkiksi Colosseumiin. Paikallisjuna ja bussit kulkevat rautatieaseman ja Fiumicinon lentoaseman välillä, matka-aika junalla on noin 45 minuuttia. Ciampinon lentokentälle on suora bussiyhteys, joka kestää noin 40 minuuttia.

  Pysäköintivinkkejä

  Tiburtinan aseman ympäriltä löytyy paljon pysäköintitilaa, eritoten parkkihalleja, mikäli saavut kaupunkiin autolla. Asemalle on helppo ajaa, sillä se on Roomaa ympäröivän kehätien lähettyvillä. Asema yhdistää kaksi kaupunginosaa yhteen - parkkihallit sijaitsevat enimmäkseen Pietralatan kaupunginosan puolella mutta halleja löytyy myös Nomentanon kaupunginosan puolelta. Suosittelemme auton pysäköimistä aseman läheisyyteen, ja jatkamaan matkaa julkisilla kulkuvälineillä. Rooma on suurkaupunki, ja ruuhkat saattavat olla sen mukaisia, toisin sanoen säästät aikaa ja hermoja kun et vie autoasi aivan ydinkeskustaan. Rooman historiallisessa keskustassa on paljon ajo- ja pysäköintirajoituksia, mutta julkinen liikenne on kattava ja voit liikkua ydinkeskustassa helposti myös jalkaisin. Voit lukea lisää näistä rajoituksista ZTL-alueista kertovasta oppaastamme. Lukaise myös Italian kuljettajan oppaamme ennen vuokra-autosi noutamista. Myös paikallisen vuokraamon henkilökunta auttaa mielellään selvittämään Italian liikennesääntöjä ja antaa vinkkejä hyvistä pysäköintipaikoista kun teet autonvuokrauksen Rooman Tiburtinan rautatieasemalta.

  Hyödyllisiä linkkejä

  Rooma Tiburtina rautatieasema