Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  YORKSHIREN NUMMIEN KIERTOMATKA

  Tutustu Pohjois-Yorkshireen ja kanervanummiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Yorkshiren nummien kiertomatka -
  Kirkbymoorsidesta Yorkiin

  Yorkshiren nummet on yksi suurimmista nummialueista Iso-Britanniassa, mutta tämä ei ole ainoa syy alueen suosioon. Toinen syy on kansallispuisto, joka ulottuu yli 550 mailia ympäri Scarboroughia, Whitbya ja Kirkbymoorsidea. Keväällä tämä alue on todellinen turistimagneetti kanervan kukinnan aikaan, joka maalaa mäet ihanalla violetilla värillä.

  Nummet tarjoavat innostuneille kuljettajille mahtavat reitit Kirkbymoorsidesta Maltonin kautta Yorkiin. Monet vierailijat laskevat Yorkin yhdeksi kohokohdista Iso-Britanniassan lomilla. Kiertomatkalla Yorkshiren nummeilla Auto Europe näyttää parhaita matkailukohteita, nähtävyyksiä ja piilotetut helmet, jotka tekevät matkasta todellisen seikkailun.

  Kohteet Etäisyys Arvioitu aika
  Kirkbymoorside - Pickering 12 km 14 minuuttia
  Pickering - Malton 14 km 16 minuuttia
  Malton - York 30 km 36 minuuttia
  Yhteensä: 56 km 1 tunti 6 minuuttia

  Päivä 1: Kirkbymoorside

  Kiertomatka Kirkbymoorside Kiertomatka Kirkbymoorside

  Tekemistä Kirkbymoorsidessa

  Matkamme alkaa Yorkshiren nummien eteläpuolelta kiertomatkalla Kirkbymoorsidessa. Vanhan maailman hohdon voi nähdä tämän kaupungin uskonnollisissa ja arkkitehtuurisissa nähtävyyksissä, kuten pyhimysten seurakunta, joka juontaa juurensa 1300-luvulle, sekä St. Chad, Bethel Chapel ja Quaker Meeting House.

  Jos olet innokas golfaaja, älä jätä mailoja kotiin, koska Kirkbymoorside tarjoaa 18-reikäistä golfkenttää. Autonvuokrauksella Kirkbymoorsidessa voit myös nauttia loistavista vaellusreiteistä, maastopyöräilystä tai yksinkertaisesti kuljeskella eteläisten nummien maisemissa.

  Ruokailumahdollisuudet & majoitus Kirkbymoorsidessa

  Fyysisestä hyvinvoinnista voit myös pitää huolta esimerkiksi Bridget's A Slice of Heaven-ravintolassa, jossa voit nauttia ihanista aamiais- tai lounasvaihtoehdoista. Voit löytää suuren fish and chips -aterian Lemon Treessä ja kätevä ja mukava majoitus on tarjolla Lion Inn Blakey Ridge Yorkissa. Seuraava pysähdyspaikka meidän matkalla Yorkshiren nummien halki on Pickeringin kylä.


  Seuraava pysäkki: 14 minuuttia


  Päivä 2: Pickering

  Kiertomatka Pickering Kiertomatka Pickering

  Tekemistä Pickeringissa

  Kun pääset takaisin tien pälle, jatka kiertomatkaa Pickeringiin A170 kautta etelän suuntaan. Sinun tulee epäilemättä pysähtyä sadunomaisessa Pickeringin kylässä. Kaupunki oli kerran kauppakaupunki ja ajan mittaan Pickeringistä kasvoi turistikeskus.

  Loman aikana Pickeringissä sinun tulisi nähdä keskiaikaiset seinämaalaukset, jotka löytyvät Pickering Pariisin kirkossa. Muita suosittuja nähtävyyksiä, joille pääset helposti autonvuokrauksen avulla Pickeringissä ovat linna, Beck Isle museo ja North Yorkshire Moors rautatie.

  Ruokailumahdollisuudet Pickeringissa

  Käytyäsi monilla nähtävyyksillä, olet varmasti nälkäinen. Onneksi tämä ongelma on helppo ratkaista Pickeringissä. Erilaiset teetalot, bistrot ja kahvilat sijaitsevat keskustassa lähellä kauniita kauppoja. Kylä näyttää aina siltä, että sinusta tuntuu, aivan kuin seisoisit keskellä suurta markkinapaikkaa. Parhaat paikat kyllästyttää nälkä ovat Capplemans Fish and Chips ravintola, Dale Head Farm Tea Garden, Willowgate Bistro ja Middleton Post Office Tea Parlour. Lukuisien ruokapaikkojen ansiosta Pickeringissä on vaikea päättää missä syödä, mutta voit olla varma, että tarvittaessa saat nopeaa välipalaa.

  Kun olet jättänyt Pickeringin taakse, jatka kiertomatkaa Yorkshiren nummilla suuntaan A169 ja Malton. A169, joka tunnetaan myös Malton tienä, tarjoaa hyviä näkymiä joidenkin Englannin suurimmille maatiloille. A64 uloskäynti vie sinut lähelle Maltonia.

  Ruokailumahdollisuudet Maltonissa

  Kun olet saavuttanut Maltonin, suosittelemme viettämään ainakin yhden yön tässä kauniissa kaupungissa, jolla on paljon tarjottavaa vierailijoille. Jää hotelliin ja nauti ateria yhdessä kaupungin parhaista ravintoloista, kuten Kingfisher Cafe, Farmhouse Bakery tai Rory Bar. Voit jopa nauttia saksalaisesta ruuasta, jos mieli tekee, Mount Hotel saksalaisessa baariravinloassa. Illallisella voit nauttia drinkin yhdessä paikallisista pubeista - The Royal Oak on erinomainen vaihtoehto.


  Seuraava pysäkki: 16 minuuttia


  Päivä 3: Malton

  Kiertomatka Malton Kiertomatka Malton

  Tekemistä Maltonissa

  Malton on melko pieni verrattuna muihin Englannin kaupunkeihin, mutta pienillä kylillä on paljon tarjottavaa. Kaupungissa on joitakin suuria museoita, kuten erittäin suosittu sotamuseo Eden Camp. Taiteen ystäville löytyy erittäin mielenkiintoinen Robert Fuller galleria. Sään salliessa kannattaa käyttää tilaisuutta matkustaa Scampstonin puutarhaan, jossa sinua auttaa autonvuokraus Maltonissa. Toinen mahdollinen nähtävyys Maltonin lähellä on Wolds Way.

  Majoitus Maltonissa

  Flamingo Land, yksi parhaista huvipuistoista Britanniassa, sijaitsee Maltonin lähellä. Historian harrastajien tulisi epäilemättä vierailla St. Marian Priory kirkossa. Ja majoitukselle suosittelemme seuraavia hotelleja: Old Lodge, Talbot Hotel ja Burlythorpe House. Luonnollisesti tarjolla on myös edullisempia vaihtoehtoja, kuten Lime Kiln House Bed & Breakfast, Brawby Grange Bed & Breakfast ja Cross Keys Bed & Breakfast. Näissä majoituksissa löydät tavalliset huoneet, joissa aamiainen sisältyy hintaan.


  Seuraava pysäkki: 36 minuuttia


  Päivä 4: York

  Kiertomatka York Kiertomatka York

  Tekemistä Yorkissa

  Jatkamme kiertomatkaa Maltonista kohti Yorkia. Ajomatkan aikana voit nauttia kauniista näkymistä pitkin A64 tietä.

  On järkevää lopettaa meidän kiertomatka Yorkissa, koska se on yksi suosituimmista matkailukohteista Iso-Britanniassa. Kaupungissa on runsaasti kulttuurisia, historiallisia ja uskonnollisia kohokohtia. Et tule katumaan viettää hieman enemmän aikaa lomalla Yorkissa.

  Yorkissa kannattaa ehdottomasti käydä kansallisessa rautatiemuseossa, sekä York Mazessa, Pyhän Kolminaisuuden kirkossa, Yorkin kaupungin muureilla ja puutarhamuseossa. York Minster ja Merchant Adventurer Hall on myös on jokaisen turistin listalla. Suuret ostosmahdollisuudet tarjoaa Coppergate, Swinegate ja Micklegate.

  Yorkissa järjestetään vuosittain monia festivaaleja. Varmista, että saat selville etuajassa, mitkä tapahtumat pidetään vierailusi aikana, jotta et menetä niitä! Syyskuussa esimerkiksi voit ottaa osaa vuosittaiselle ruokafestivaalille ja Yorkin olutfestivaalille.

  Oikea englantilainen kaupunki tietysti tarjoaa vierailijoille myös useita pubeja, baareja ja yökerhoja. Käy Hyena Lounge Comedyklubilla, jossa saat hyvät naurut tai nauti olutta York Tap pubissa, joka on todella täynnä historiaa ja sijaitsee päärautatieaseman vieressä. The Olde Starr (nykyiseltä nimeltään Taylor Walker Pub) on ollut tärkeä osa Yorkin pubielämää vuodesta 1644 ja antaa kävijöille mahdollisuuden nauttia viidestä eri baarista, sekä ulkoalueista.

  Ruokailumahdollisuudet Yorkissa

  Kulinaarisuus kaupungissa tarjoaa jokaiselle jotakin. Jos matkabudjetti on jo saavuttamassa rajan tässä vaiheessa matkaa, suosittelemme syömistä yhdessä monista pubeista, joisa voit löytää helpon ja nopean aterian edulliseen hintaan. Heille, ketkä etsivät ylellistä ruokailukokemusta, vierailun arvoisia ovat The Blue Bicycle, Nineteen, Meltons tai Cedar Court Grand ravintolat.

  York on tunnettu maailmanlaajuisesti muustakin. Legendan mukaan hiprakassa oleva haamu kävelee pitkin hämäriä, tummia kaupungin kujia yöllä! Autonvuokrauksella Yorkissa olet hyvin varustettu matkalle kaikille nähtävyyksille.

  Yorkshiren nummet: Suunnittele täydellinen kiertomatka Auto Europen kanssa

  Nyt kun tiedät, mitä matka Yorkshiren nummien läpi tuo tullessaan, kaikki mitä on jäljellä, on suunnitella autonvuokraus Iso-Britanniassa ja valmistautua tälle ainutlaatuiselle matkalle. Huomaa, että on hyvä varata etuajassa Yorkin kasvavavan suosion takia matkailukohteena. Auto Europe mielellään auttaa sinua suunnittelemaan täydellisen autonvuokrausmatkan.


  Käytännöllisiä matkavinkkejä Iso-Britanniassa

  Kiertomatkavinkit
  Kiertomatkavinkit
  Yhdensuuntainen autonvuokraus
  Yhdensuuntainen autonvuokraus

  Tutki muita kiertomatkoja Iso-Britanniassa

  Elokuvakohteet Golkentät Norfolkin rannikko
  Skotlanti Skotlannin ylämaat