Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT ISLANNISSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Islanti

  Näe mahdollisimman paljon matkasi aikana Islannissa edullisen autonvuokrauksen ansiosta Auto Europelta. Tutustu viikinkien elämään ja tutki maata suunnitelmiesi mukaan yhdellä upean ajoneuvovalikoimamme autoista. Aloita matkasi tutkimalla saatavilla olevia ajoneuvoja varausjärjestelmässämme ja varaa turvallisen verkkojärjestelmän kautta. Aloita umohtumaton kiertomatka Keflavikista ja matkaa koskemattoman luonnon, kuumien lähteiden ja rannikkokylien halki.

  Vuokraa miniluokan auto Islannissa

  Miniluokan autonvuokrausMiniluokan autot ovat käteviä, kun matkustat kaupungissa tai kun matkustat lyhyille lomille kaupungin ulkopuolelle. Tutustu Reykjavikiin miniluokan ajoneuvolla ja koe, miten helppoa on suunnistaminen kaupungin kaduilla ja löytää parkkipaikka ilman ongelmia. Miniluokan auto on paras valinta kahdelle matkustajalle pienellä määrällä matkatavaroita.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Kia Picanto, Hyundai i10, Toyota Aygo ja muut mallit.

  Vuokraa economy-luokan auto Islannissa

  Economy autonvuokrausEconomy-luokka on erittäin suosittu matkustajien kesken Islannissa alhaisen polttoaineen kulutuksen ja edullisten hintojen takia. Economy-luokan autot ovat hyvä vaihtoehto julkisen liikenteen sijaan ja voit nähdä Islantia omaan tahtiisi samalla, kun säästät rahaa matkallasi. Tämän luokan ajoneuvoihin mahtuu enintään neljä henkilöä ja kaksi suurta matkalaukkua.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: VW Polo, Hyundai i20, Toyota Yaris ja muita malleja.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Islannissa

  Kompakti autonvuokrausNouda kompaktiluokan auto Islannissa ja nauti matkasta täysillä missä haluat ja juuri niin kuin sinusta tuntuu. Kaksiovisella kompaktiluokan autolla voit ajaa kaupungin katujen halki helposti, kun taas neliovinen ajoneuvo on paras vaihtoehto maaseudulla ja kaupungin ulkopuolisille matkoille.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Hyundai i30, Kia Rio, Ranault Clio, Toyota Auris ja muita malleja.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Islannissa

  Keskikokoluokan autonvuokrausKeskikokoluokan vuokra-auton avulla voit matkustaa mukavasti viiden hengen ryhmässä ja sinulla on riittävästi tilaa matkatavaroille. Nämä ajoneuvot ovat ihanteellisia matkoille kaupungin ulkopuolelle, jolloin vietät enemmän aikaa autossa. Keskikokoluokka antaa sinulle tarpeeksi tilaa ja tekee matkasta mukavan. Valintaan kuuluu kaikkea sedaneista maastoautoihin.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Kia Ceed, Skoda Octavia, Toyota Avensis, Suzuki Vitara, VW Kaddy Maxi (5+2 matkustajaa).

  Vuokraa perheauto Islannissa

  Perheauton vuokrausJos matkustat perheen tai kaveriporukan kanssa, perheluokan auton vuokraaminen on paras vaihtoehto sinulle. Nämä tilavat autot tarjoavat suuren takakontin tavaroille ja paljon jalkatilaa matkustajille. Tehokkaiden moottoreidensa ansiosta pitkät matkat kaupungin ulkopuolella ovat mukavia ja voit kokea Islannin rauhassa.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Skoda Octavia Estate, VW Passat, Opel Insignia, Ford Mondeo ja muita malleja.

  Vuokraa luksusauto Islannissa

  Luksusauton vuokrausLähde matkalle, jolla et ole koskaan ennen ollut. Luksusautonvuokraus Islannissa antaa sinulle uuden ulottuvuuden matkalle. Luksusautoluokan ajoneuvovalikoima täyttää kaikki tarpeesi, olipa kyseessä avo- tai urheiluauto. Täydennä matkaasi Islannissa yhdellä erikoisautoistamme luksusajoneuvojen valikoimasta.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: BMW 5-sarja, Land Rover Discovery, Mercedes Sprinter (11 matkustajaa) ja muita malleja.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Islannissa

  SUV-auton vuokrausMaastoauto on paras valinta Islannin maaseudulle, jolla on vaativa maasto. SUV-luokan vuokra-autolla et varmasti jätä välistä yhtäkään Islannin kohokohdista. Valitse ajoneuvo, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja nauti lomastasi Islannissa täysillä. Geyserit ja upeat kansallispuistot odottavat sinua!
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Toyota RAV 4, Suzuki Jimmy, Suzuki Vitara, Toyota Land Cruiser, Toyota Hilux, Kia Sorento, Land Rover Discovery, Nissan Pathfinder (7 matkustajaa) ja monia muita.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Islannissa

  Tila-auton vuokrausSuunnitteletko matkaa Islantiin suuremmalla porukalla? Tila-auton vuokraaminen on paras valinta, jos matkustat yli viiden hengen ryhmässä. Pikkubussit ovat edullisempia kuin kahden keskikokoisen auton vuokraaminen. Tila-ajoneuvoille on ominaista tilava sisätila ja suuri takakontti matkatavaroille.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Ford Transit (9 matkustajaa), Renault Traffic (9 matkustajaa), VW Transporter (9 matkustajaa), Mercedes Vito (9 matkustajaa) ja muita.
  Kokeile onneasi ja etsi varausjärjestelmästämme seuraavaa vuokra-autoasi Islannissa. Jos tarvitset apua auton löytämisessä, älä epäröi ottaa yhteyttä. Soita meille tai lähetä sähköpostia seitsemänä päivänä viikossa!