Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO CALVI

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokraus Calvi - Löydä täydellinen autosi

  Calvi on pieni rannikkokaupunki Persianlahdella ja yksi suosituimmista lomakohteista Korsikalla. Fantastiselta 6 km pitkältä hiekkarannalta on kaunis näkymä keskiaikaiselle linnoitukselle, kaupungin maanerkille. Uinnin fanit voivat löytää ihania rantoja ympäri Calvia, niiltä on kaunis näkymä jopa 2700 metriä korkealle Monte Cintolle. Auto Europe tarjoaa autonvuokrausta Calvissa monenlaiseen tarkoitukseen ja makuun.

  Liikenne

  Korsikassa sinulla on mahdollisuus tehdä monia jännittäviä kiertomatkoja. Useimmat tiet ovat hyvälaatuisia, mutta jotkut voivat olla hyvin kapeita, varsinkin vuoristoalueilla. Vaikka Calvissa on suhteellisen vähän liikennettä, varsinkin kaupungissa ajoittain liikenne voi ruuhkaantua. Pidä silmällä sadetta varsinkin tieolosuhteissa, vesiliirtoon joutuminen on aika yleistä.

  Pysäköinti

  Yöllä kannattaa pysäköidä turvalliselle pysäköintialueelle. Hotellit tarjoavat usein hotellipysäköinnin, jonne voi jättää autonvuokrauksesi Calvissa. Calvi on pieni kaupunki, joten jos et löydä pysäköintipaikkaa keskustassa, voit helposti pysäköidä autosi Calvin laitamilla ja pääset sieltä nopeasti kävellen perille.

  Maantieteelliset tiedot

  Calvi sijaitsee Korsikan länsirannikolla, vain 170 kilometrin päässä Nizzasta Ranskan mantereelta. Korsika, joka kuuluu Ranskalle, koostuu suurelta osin vuoristomaisemista. Korkein piste saarella on Monte Cinto (2710 m). Lisäksi Korsikalla on 1000 km rantaviivaa ja useita kauniita hiekkarantoja. Siellä vallitsee Välimeren ilmasto kuivilla kesillä ja leudoilla talvilla kevyeellä sateella. Korsika sijaitsee samalla aikavyöhykkeellä kuin Saksa. Saint-Florent sijaitsee 69 km, Bastia 90 km, Ajaccio ja 164 km Bonifacio 230 km päässä.

  Lentokenttä

  Calvin lentokenttä sijaitsee 6 km kaakkoon Calvin kaupungista Haute-Corsen kunnassa Korsikan saarella.

  Calvi - Saint-Catherine Airport (CLY)
  Osoite: 20260 Calvi, Ranska.
  Puhelin: +33 4 95 65 88 88

  Julkinen liikenne

  Paikallisbusseja käyttävät pääasiassa asukkaat ja vähemmän turistit. Busseja on saatavilla muihin kaupunkeihin Korsikalla, kuten Bastia ja Porton. Calvin satamasta lähtee useita lauttoja päivittäin. Nopea NGV lautta vie sinut Nizzaan vain 2,5 tunnissa. Junia kulkee esimerkiksi Ajaccioon ja Bastiaan. Trinicellu-juna lähtee Calvista kaunista Ile Roussen pitkin Bastiaan asti. Lentokentältä on saatavilla myös taksesja, jos haluat autosi autovuokraamosta Calvin kaupunkitoimistosta ja se on ainoa tapa päästä kaupunkiin.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Calvi