Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO BIARRITZ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Biarritz - Taatut parhaat hinnat

  Ylellinen merenrantakohde Biarritz on yksi rikkaiden ja kuuluisien kesälomakohde. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että et voi matkustaa sinne myös pienemmällä budjetilla. Auto Europe tarjoaa erinomaisia tarjouksia autonvuokraukselle Biarritzissa ja useita eri autoluokkia, sekä luksusautoja. Valitse itsellesi sopivin ajoneuvoluokka riippuen suunnitelmistasi ja budjetistasi. Erinomaisen yhteistyön ansiosta lukuisten paikallisten ja suurten kansainvälisten vuokraamojen kanssa, kauttamme löydät alan edullisimmat hinnat. Tutustu Auto Europen tarjontaan jo tänään!

  Tämä luksuslomakohde on myös suosittu surffaajien kesken, koska Biarritzia pidetään Euroopan surffauspääkaupunkina. Kaupungin historiallinen menneisyys näkyy Belle Époquen ajan arkitehtuurissa, joka houkuttelee yhä enemmän turisteja kaupunkiin vuosittain. Riippumatta siitä, miksi haluat vierrailla tässä upeassa kohteessa, autonvuokraus Biarritzissa on paras tapa matkustaa ympäri kaupunkia ja Baskimaata. Kaupunki on melko pieni, joten voit helposti nähdä kaiken, mitä on nähtävissä myös lyhyen vierailun aikana. Yksi kohde, jossa kannattaa viettää enemmän aikaa, ovat aamu-markkinat Les Hallesissa.

  Liikenne

  Suosittuna matkailukohteena Biarritz on usein varsin kiireinen. On suositeltavaa välttää ruuhka-aikoja, ja lyhyemmät matkat taittuvat helpommin kävellen pikemminkin kuin autolla. Pienen koonsa takia kaupungissa on lukuisia erittäin pieniä katuja ja monet niistä ovat yhdensuuntaisia. Kadut ovat kuitenkin hyvässä kunnossa ja rannikkoalueella ne ovat tarpeeksi leveitä ja helppoja ajaa. Osa moottoriteistä Baskimaassa ovat maksullisia, joista kallein kulkee Vitorian ja San Sebastianin välillä. Voit kuitenkin välttää maksullisia teitä ja ajaa mieluummin kauniita rannikko- tai maaseututeitä. Tutustu ennen matkaasi paikallisiin liikennöintisääntöihin lukemalla meidän Ranskan kuljettajan opasta.

  Pysäköinti

  Biarritzissa on käytössä katupysäköinti, joista osa muuttuu matksuttomaksi sesonkiajan päätyttyä, mutta sesonkiaikana vapaan paikan löytäminen on hankalaa. Lisäksi kaikkialla kaupungissa on useita julkisia parkkihalleja ja alueita. Ilmaisia parkkialueita löytyy lähellä Biarritzin majakkaa, Marion-järveä, Marbella ja Milady-rantoja sekä SNCF-rautatieasemaa Gare de Biarritz.

  Maantieteelliset tiedot

  Biarritzin kaupunki sijaitsee Ranskan rannikolla Biskajanlahdella. Biarritz löytyy Baskimaasta, joka ulottuu Lounais-Ranskasta ja Pohjois-Espanjaan Atlantin rannikolla. Espanjan raja on vain 35 kilometrin päässä ja monet lomailijat matkaavat Biarritzista Espanjan San Sebastianin kaupunkiin. Bordeaux toisaalta sijaitsee vain noin 200 kilometrin päässä. Rannikon tarjoamien aktiviteettien ja nähtävyyksien lisäksi Ranskan maaseutu tarjoaa kaunista luontoa ja esimerkiksi koillisessa sijaitseva Landes de Gascogne Regional kansallispuisto on tutustumisen arvoinen. Alueen Välimeren ilmasto tarjoaa täydelliset olosuhteet kesälomalle, mutta myös ympärivuotista matkailua varten.

  Lentokenttä

  Biarritzin lentokenttä sijaitsee viisi kilometriä kaakkoon kaupungin keskustasta ja D810-tien varrella. Lentokentän palvelut palvelevat useimmiten kausiluonteisia lentoja ja lentokenttä on kotikenttä muutamille halpalentoyhtiöille. Helsinkiin kausiluonteisia lentoja lentää Finnair. Muita lentoyhtiöitä ovat muun muassa easyJet, Flybe, HOP!, Ryanair ja SAS.

  Biarritz - Anglet - Bayonne Airport (BIQ)
  Osoite: 7 Espl. de l'Europe, 64600 Anglet, Ranska.
  Puhelin: +33 5 59 43 83 83
  Nettisivut: biarritz.aeroport.fr/en

  Julkinen liikenne

  Biarritz on melko pieni kaupunki ja siellä on helppo liikkua paikasta toiseen jalkaisin. Kuitenkin paras tapa tutustua lähialueisiin on omalla autolla oman aikataulun mukaan. Valitse yksi autovuokraamoista Biarritzista ja nouda auto matkallesi halusi mukaan. Taksit ovat melko kalliita, joten niitä käytetään yleensä hyvin vähä tai vain silloin, kuin muuta vaihtoehtoa ei ole tarjolla, kuten esimerkiksi yöaikaan. Biarritzin rautatieasema "Gare de Biarritz" on melko pieni ja sieltä liikennöi junia kaikkiin Euroopan suurimpiin kaupunkeihin. Rautatieasema ei ole kaukana keskustasta ja linja-autolla pääsee asemalle kaupungin keskustasta.

  Bussit
  Bussit ovat ainoa julkisen liikenteen muoto, jolla voi matkustaa ympäri kaupunkia. STAB liikennöi Biarritzin paikallista julkista liikennettä. Chronoplus bussiverkosto toimii Biarritz Angletissa ja Bayonnessa. Yhden matkan lippuja voi ostaa suoraan kuljettajalta ja ne ovat voimassa yhden tunnin ajan. Vaihtoehtonasi ovat myös 10-matkan lippu, seitsemän päivän passi tai 24 tunnin lippu. Näitä lippuja voi ostaa kioskeista ympäri kaupunkia.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Biarritz