Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MAAILMANLAAJUINEN TARJOUS
  JOPA 20 % ALE

  Aja turvallisesti Covid-19 kriisin aikana, lue lisää täältä.
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna maanantaista lauantaihin
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  AUTO EUROPEN AUTONVUOKRAUS JA MATKAVINKIT

  *Näkyvissä olevat päiväkohtaiset esimerkkihinnat ovat voimassa 7 vrk vuokrauksille. Hintaan saatetaan lisätä veroja ja lisämaksuja. Tarjoukset saattavat muuttua tai peruuntua ilman ennakkoilmoitusta.

  MAAILMANLAAJUINEN TARJOUS! SÄÄSTÄ JOPA 20 %!

  Jännittäviä aikoja edessä! Auto Europe tarjoaa erikoistarjouksia asiakkailleen. Tarjoamme suuria alennuksia valituissa kohteissa ympäri maailmaa. Tämä upea tarjous on määräaikainen ja voimassa keskiviikkoon 14. huhtikuuta 2021 saakka. Kiirehdi ja varaa nyt ja hyödynnä tätä upeaa mahdollisuutta säästää jopa 20 % autonvuokrauksesta. Klikkaa tästä lisätietoja varten.

  Jäsenenä sinulla on pääsy entistä yksinomaisempiin tarjouksiin. Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi tästä. Varaa nyt ja säästä!

  Nauti vain jäsenille tarjotuista hyödyistä

  Voit paitsi nauttia fantastisesta jopa 5% alennuksista jokaisesta varauksesta ympäri maailmaa, mutta saat myös eksklusiivisia tarjouksia, joita voivat käyttää vain jäsenet. Liittyminen tekee varauksiesi hallinnasta paljon helpompaa. Pääset käsiksi välittömästi kaikkiin aikaisempiin ja nykyisiin autonvuokrauksiin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivänä viikossa. Ja säästääksesi aikaa, tietosi on esitäytetty, kun teet uuden varauksen. Nauti näistä eduista ja paljon muuta liittymällä jäseneksi. Älä jätä välistä, liity jo tänään!

  Miksi vuokrata auto Auto Europelta?

  Yhtenä maailman johtavimmista autonvuokrauksen välittäjistä, Auto Europe pystyy tarjoamaan laajan ajoneuvovalikoiman jopa yli 24,000 eri kohteessa maailman ympäri.

  Auto Europe on ollut olemassa jo yli 60 vuoden ajan. Monien vuosien kokemuksella autonvuokrauksen alalla Auto Europe on luotettava kumppani matkallesi. Voimme helposti löytää täydellisen auton lomalle tai liikematkoille. Tärkein painopisteemme on asiakas ja korkea laatu, jota tarjotamme aina. Pitkäaikaisen kokemuksen ansiosta voimme varmasti taata parhaan palvelun. Oli suunnittelemissasi sitten loma vuokra-autolla, asuntoautolla tai luksusautolla, Auto Europelta löydät itsellesi oikean ajoneuvon. Voit helposti ja turvallisesti varata upeita tarjouksia suoraan verkkosivuillamme.

  Parhaat autovuokraamot

  Meiltä usein kysytään, miten on mahdollista tarjota näin lyömättömiä hintoja. Kiitoksena pitkäaikaiselle kumppanuudelle monien autovuokraamojen kanssa joka puolelta maailmaa, Auto Europe voi tarjota sinulle erinomaisen palvelun ja edulliset hinnat. Teemme yhteistyötä tunnetuimpien autovuokraamojen kanssa, kuten Europcar, Hertz, Avis ja Budget sekä monien paikallisten ja muiden kansainvälisten vuokraamojen kanssa. Tämä tuottoisa kumppanuus takaa suuren tarjolla olevan valikoiman ajoneuvoja, sekä niiden saatavuuden ja eri kokoluokkia houkuttelevilla hinnoilla. Tutki tarjouksiamme ja anna meidän auttaa valitsemaan matkallesi sopiva ajoneuvo. Valinnanvaraa on paljon ja löydät kaikkea pikkuautoista urheilu- ja luksusautoihin sekä uusimpia asuntoautoja ja SUV-malleja.

  Usein kysytyt kysymykset autonvuokrauksesta

  Auto Europella teemme parhaamme ja yritämme antaa asiakkaillemme mahdollisimman paljon tietoa, jotta he voivat tehdä tietoon perustuvan päätöksen. Jotta voit nauttia tulevasta vuokrastasi kaikin tavoin, tässä ovat usein kysytyt kysymykset ja niiden vastaukset.

  Mitä minun tulee tietää autonvuokrauksesta koronaviruksen (Covid-19) kriisin aikana?
  Voit silti vuokrata auton Auto Europelta riippumatta nykyisestä tilanteesta, itse asiassa nyt on paras aika vuokrata, kun hinnat ovat vielä edullisia! Jotta voit olla tietoinen kaikista sinulle saatavilla olevista vaihtoehdoista, lue aiheeseen liittyvä blogimme autonvuokrauksesta koronaviruksen aikana ja tee paras tietoon perustuva päätös.
   

  Vuokrasin auton Auto Europelta. Mistä löydän vuokraamon toimipisteen kohteessani?
  Auto Europe on välitysyhtiö, eikä itse autovuokraamo. Meillä ei ole omia autoja, mutta teemme yhteistyötä useiden kansainvälisten ja paikallisten autovuokraamojen kanssa, ketkä antavat sinulle vuokra-auton. Näin voimme tarjota sinulle halvimmat vuokra-autojen tarjoukset missä tahansa. Tämän takia Auto Europella ei ole vuokratoimistoja kohteissa, eli kun noudat vuokra-autoasi, älä etsi Auto Europea, vaan paikallista autovuokraamoa, jonka nimi on mainittu varauksessasi.

  Mikä on vuokraajan vähimmäisikä?
  Jotta voit vuokrata auton, useimmissa maissa vaadittu vähimmäisikä on 21 vuotta (ikä saattaa vaihdella autoluokasta riippuen). Huomioi, että alle 25-vuotiailta kuljettajilta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu päivittäisen vuokramaksun lisäksi. Tämä ilmoitetaan varauksessasi.

  Tarvitsenko luottokorttia auton vuokrausta varten?
  Kyllä, myös siinä tapauksessa, jos maksat varauksesi verkkosivuillamme toisella maksukortilla, kuten pankkikortilla. Pääkuljettajan, kenen nimi kirjoitetaan varaukseen varaushetkellä, on esitettävä nimissään ja voimassa oleva luottokortti, jolla on tarpeeksi luottoa turvatakuuta varten paikan päällä. Prepaid-luottokortteja tai pankkikortteja ei hyväksytä ja käteismaksu turvatakuusta ei myöskään ole mahdollista.

  Mitä turvatakuu tarkoittaa?
  Paikallinen autovuokraamo vaatii vuokra-autolle turvatakuuta, joka varataan pääkuljettajan nimissä olevalta luottokortilta noudon yhteydessä paikan päällä. Vuokraamon vaatima turvatakuu on vakuus autosta sen vaurio- tai varkaustapauksessa vuokran aikana.

  Mitä tarkoittaa omavastuun hyvityspalvelu?
  Omavastuun hyvitys on Auto Europen tarjoama palvelu, joka vauriotapauksessa antaa mahdollisuuden asiakkaalle pyytää vuokraamolle maksetun omavastuun hyvitystä suoraan Auto Europelta. Asiakas maksaa vauriosta suoraan autovuokraamolle (auton toimittaja) omavastuun hinnan verran, jonka jälkeen asiakas voi täyttää lomakkeen omavastuun hyvitystä varten Auto Europelta. Tämä palvelu on nimeltään omavastuun hyvitys ja on saatavilla vain lasien, renkaiden ja auton korin vaurioille.

  Koska omavastuun hyvityspalvelu ei kata kaikkia auton osia, Auto Europe tarjoaa myös Super Cover-paketteja kyseisille lisäosille. Lisäpaketti kattaa muun muassa renkaat, lasit, katon, akun, käsittelymaksun, avainten katoamisen jne. Prosessi on suurin piirtein sama kuin omavastuun hyvityspaketin kanssa: kun noudat auton, pääkuljettaja jättää turvatakuun luottokortiltaan. Vuokra-auton vaurio- tai varkaustapauksessa vuokran aikana, asiakas maksaa korjauskustannukset suoraan autovuokraamolle. Sen jälkeen vuokraaja voi täyttää a hyvityslomakkeen kyseisistä maksuista Auto Europelle. Yksityiskohtainen seloste Super Cover omavastuun hyvityksellä-palvelun menettelytavasta löytyy meidän vuokraehdoista. Yksityiskohtainen seloste omavastuun hyvityspalvelun menettelytavasta löytyy meidän vuokraehdoista. Tarkista, mitkä asiakirjat tarvitset hyvitystä varten.

  Noudon asiakirjatMitä asiakirjoja tarvitsen noudon yhteydessä?
  Jotta voit noutaa vuokra-auton, sinun on esitettävä tulostettu Auto Europen varausvahvistus ajokortin, passin tai henkilöllisyystodistuksen ja voimassa olevan luottokortin kanssa autovuokraamossa. Debit-kortteja tai pankkikortteja ei hyväksytä.

  Lue lisää kysymyksiä ja vastauksia autonvuokrauksesta Euroopassa Auto Europelta!

  *Näkyvissä olevat päiväkohtaiset esimerkkihinnat ovat voimassa 7 vrk vuokrauksille. Hintaan saatetaan lisätä veroja ja lisämaksuja. Tarjoukset saattavat muuttua tai peruuntua ilman ennakkoilmoitusta.