Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO HAHN

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokraus Hahn - Taatut parhaat hinnat

  Frankfurt-Hahnin lentokenttä sijaitsee lounaisessa Saksassa noin 100 kilometrin päässä Frankfurtin kaupungista. Matka taittuu kätevimmin vuokra-autolla. Hahnin ympäristöstä löytyy paljon tutustumisen arvoisia paikkoja, kun varaat vuokra-auton kauttamme. Esimerkiksi Frankfurt am Mainista löytyy suuri taidekokoelma sekä kasvitieteellinen puutarha. Vuokra-auto löytyy suoraan lentokentän terminaalista. Paikallinen autovuokraamo on aina pitkäaikainen yhteistyökumppanimme. Voit vierailla vuokra-autolla muissakin lomakohteissa kuten esimerkiksi München tai vaikka Stuttgart sekä naapurimaassa Luxemburgissa. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman vuokra-autoja kohteessa Hahn. Noutopiste kentällä:

  • Autovuokraamo Hahn. Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 07:30-00:00

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Hahn. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo Saksassa vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää.