Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO JYVÄSKYLÄN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Jyväskylän lentokentällä

  Keski-Suomen kaupunki Jyväskylä sijaitsee erinomaisella paikalla, joten se kykenee tarjoamaan kaikille sen vierailijoilleen jotakin. Kaupunkia ympäröi lukuisat järvet ja joet, puistot ja metsät, sekä itse kaupunki tarjoaa kulttuurielämyksiä laidasta laitaan. Vaivatonta lomaa varten autonvuokraus Jyväskylän lentokentältä antaa mahdollisuuden rauhassa tutkia mitä ikinä haluatkin omaan tahtiisi. Auto Europe on yhteistyössä useimpien luotettavien autovuokraamojen kanssa ja sen ansiosta voimme tarjota sinulle matkallesi sopivimman auton. Jyväskylästä on nopeat yhteydet myös muualle Suomeen, parhaiten omalla autolla.

  Lentokenttätiedot

  Jyväskylä Airport (JYV)
  Virallinen nimi: Jyväskylä Airport, Jyväskylän lentoasema
  Osoite: Lentoasemantie 70, 41160 Tikkakoski
  Puhelin: 020 708 5761
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee noin 23 kilometriä Jyväskylän keskustasta.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Finnair. Sesonkiaikana lentokentältä liikennöi valmismatkojen lentoyhtiöitä tiettyinä aikoina, esimerkiksi Turkkiin, Kreikkaan ja Kroatiaan.

  Terminaalit

  Jyväskylän lentokentällä on yksi terminaali, jota laajennettiin vuonna 2004.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autovuokraamot Jyväskylän lentokentältä löytyvät lentokentän lähtöaulasta. Autvuokraamoilla on olemassa aukioloajat, mutta ne ovat silti pääsääntöisesti auki varausten mukaan. Mikäli varauksia ei ole tehty, ne voivat olla kiinni. Myös nouto tai palautus yleisten aukioloaikojen ulkopuolella voi olla mahdollista.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis Ma-pe 7.00 - 21.00
  Budget 7.00 - 21.00
  Europcar Ma-pe 7.00 - 23.00
  la-su kiinni
  Sixt 6.00 - 22.00

  Lentokenttäpalvelut

  Lentokentältä löytyy Sky Cafe & Food kahvila-ravintola. Ravintolasta saa maittavan luonaan lounasaikana ja kahvilasta erilaista kahvia ja makeisia. Kahvilan yhteydessä löytyy lapsille pieni leikkipaikka ja lentokentällä on myös lastenhoitohuone, sekä asiakkaiden käyttöä varten lastenrattaat. Lentokentältä löytyy myös kokoustila 20 hengen tilaisuuksiin. Lentokentällä on käytössä ilmainen wifi-yhteys ja postilaatikko. Pankkiautomaattia ei lentoasemalla ole.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Jyväskylän ja lentokentän välillä ei ole omaa bussiliikennettä, mistä syystä autonvuokraus Jyväskylän lentokentältä on hyvä idea. Jyväskylän lentokentän kautta kuitenkin kulkee kaukoliikenteen linja-autot, joiden aikataulut voi tarkistaa Matkahuollon sivuilta. Jyväskylän keskustan kautta kulkee hyvillä yhteyksillä junia ympäri Suomea Helsingistä Rovaniemelle saakka. Jyväskylän takseja löytyy lentoaseman edustalla ja terminaalin sisäänkäynnin yhteydessä on taksipuhelin.

  Pysäköinti

  Pysäköintialue sijaitsee suoraan lentokentän edustalla. Invapaikat ovat merkitty erikseen ja alueelta löytyy myös muutamia lämpöpaikkoja.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Jyväskylä Airport kotisivut