Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO ESPOO

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Espoo - Taatut parhaat hinnat

  Autonvuokraus Espoosta tarjoaa sinulle joustavuutta ja vapauden tutkia Suomenlahden rannikkoa, Uudenmaan upeita nähtävyyksiä, pääkaupunkiamme Helsinkiä tai vaikkapa lähteä kiertomatkalle Lapin Rovaniemelle saakka. Auto Europe tarjoaa autonvuokrausta kotimaassa lentokenttien lisäksi myös lukuisissa kaupunkitoimistoista. Teemme yhteistyötä suurimpien kansainvälisten autovuokraamojen kanssa Espoossa, jotta voimme taata sinulle uusimmat mallit ja laajan valikoiman ajoneuvoja. Voit suunnitella lomasi juuri niin kuin haluat ja lähteä matkalle myös suuremmalla ryhmällä. Kauttamme saat autoteollisuuden pienimpiä miniluokan autoja kahdelle kaupunkilomaa varten, perheautoja perhelomille, maastoautoja karumpaan maastoon tai jopa 12 hengen tila-autoja!

  Espoo on Suomen toiseksi suurin kaupunki ja on osa Helsingin metropolialuetta. Espoo tarjoaa paljon tekemistä kulttuurista aktiviteetteihin. Nuuksion kansallispuistossa voit nauttia useista pikkujärvistä ja patikoida joko valmiiksi tehdyillä reiteillä tai lähteä kiipeämään kivisiä polkuja. Kulttuuritarjontaan kuuluvat muun muassa vuosittain järjestetty elokuvafestivaali Espoo Ciné ja musiikkitapahtuma April Jazz. Espoossa sijaitseva vesipuisto Serena on erinomainen kohde rentoutua tai pitää hauskaa koko perheen kanssa ja nykytaidetta voit ihastella esimerkiksi modernin taiteen museossa Emmassa. Espoon saaristo, Rantaraitti ja uimarannat kutsuvat matkailijat uimaan, kalaan, melomaan tai purjehtimaan. Autonvuokraus Espoosta vie sinut merenrantaa pitkin vaikkapa Turkuun saakka.

  Liikenne

  Espoon halki kulkee kaksi Helsingistä länteen johtavaa moottoritietä, Länsiväylä ja Turkuun johtava valtatie 1. Näitä sekä muita Helsingistä eri suuntiin kulkevia teitä yhdistävät Kehä I ja Kehä III, jotka ovat osittain Espoon alueella, sekä Kehä II kokonaisuudessaan. Näin monen suuremman tien takia, jotka kulkevat Espoossa tai Espoon halki, liikenne on usein ruuhkaista. Kehä I:n liikenne siirretään nyt maan alle ja tunnelin päälle rakennetaan puisto, joka helpottaa liikenteestä aiheutuvaa saastuttamista ja melua. Monet käyttävät näitä reittejä joko työmätkalla tai lomamatkoille kulkiessaan Helsinkiin tai Helsingistä pois. Itse Espoon kaupungissa liikenne on melko rauhallista. Espoon liikenneturvallisuus on parantunut, tiet ovat yleisesti hyvässä kunnossa ja kaupungissa on myös hyvät mahdollisuudet liikkua jalan tai pyöräillen.

  Pysäköinti

  Katupysäköinti on sallittu vain liikennemerkeillä osoitetuilla alueilla. Se on maksutonta, mutta normaalisti ajallisesti rajoitettua. Sallittu pysäköintiaika vaihtelee 15 minuutista vuorokauteen riippuen pysäköintipaikan sijainnista. Tämän lisäksi Espoosta löytyy useita yksityisiä pysäköintitaloja, jotka voivat olla maksullisia tai maksuttomia. Itse kaupunki ei tarjoa maksullisia pysäköintialueita. Tällä hetkellä kaupungissa kokeillaan myös maksullista pysäköintiä tietyillä alueilla, jonka tavoite on tehdä katupysäköinnistä tehokasta keskusta-alueilla, missä paikat on tarkoitettu ensisijaisesti lyhytaikaiseen pysäköintiin. Espoon yleisillä alueilla ei tällä hetkellä pysäköinti ole lainkaan maksullista.

  Maantieteelliset tiedot

  Espoo sijaitsee Uudellamaalla Suomenlahden rannalla. Espoon alueella on ollut asutusta ainakin 8000 vuoden ajan ja väkiluvultaan se on nykyään Suomen toiseksi suurin, ja kaksikielinen kaupunki, joka on tunnettu myös Nokiasta, energiayhtiö Fortumista, Angry Birdsin peliyhtiöstä Roviosta sekä muista korkean teknologian yrityksistä. Espoon rantaviivan pituus on jopa 58 kilometriä ja sen edustalla on 165 saarta. Ranta-alueet ovat täynnä ruovikoita, hiekkarantoja, rantakallioita ja venesatamia. Westendissä on useita omakotitontteja ja muualla Espoossa rannat ovat yleisessä käytössä. Espoon Rantaraitti, jonka reitti kattaa lähes koko rantaviivan, tarjoaa mahdollisuuden liikkua ja virkistäytyä merellisessä ympäristössä. Ilmasto Espoossa on meri- ja mannerilmaston välimuoto. Talvet ovat melko lauhkeita ja kesät lämpimiä. Merituuli viilentää säätä keväisin, kun taas syksyllä se lämmittää.

  Lentokenttä

  Espoossa ei ole lentokenttää, mutta Helsinki-Vantaan lentokentälle on matkaa noin vain 26 kilometriä, jonka ajaa puolessa tunnissa. Helsingin lentokentältä on suoria bussi- ja junayhteyksiä Espoon keskustaan ja ympäröiville alueille. Helsingistä lentää suoria lentoja ulkomaille ja useisiin kotimaan kohteisiin, kuten Tampereelle tai Ouluun. Kotimaan lennot lähtevät pääosin terminaalista 2. Lentokentältä löytyy lukuisia palveluja, kauppoja ja ravintoloita. Nauti paikallisia herkkuja tai osta mukaasi tunnettuja Suomi-tuotteita. Molemmat terminaalit ja oleskelualueet ovat moderneja ja niistä löytyvät kaikki mukavuudet ilmaisesta netistä pistorasioihin ja oleskeluhuoneisiin.

  Helsinki-Vantaa Airport (HEL)
  Osoite: 01531 Vantaa, Suomi.
  Puhelin: 0200 14636
  Nettisivut: www.finavia.fi/helsinki-vantaa

  Julkinen liikenne

  Autovuokraamot Espoossa tarjoavat autoja jokaiseen makuun, jotta matkustamisesta tulisi mahdollisimman vapaamuotoista. Espoossa toimii kuitenkin myös julkinen liikenne. Espoon joukkoliikennepalveluista vastaa Helsingin seudun liikenne, HSL. Espoosta Helsingin keskustaan ja sen muille alueille pääsee nopeiten metrolla. Vuonna 2017 laajannettu metro kulkee Matinkylään saakka ja Espoossa on nyt kuusi metroasemaa. Kaupungin lähiliikennettä halutaan parantaa rakentamalla uusi kaupunkirata seuraavien vuosien aikana. Tällä hetkellä kaukoliikenteen junia lähtee Espoossa Leppävaarasta ja lähiliikenteen junat pysähtyvät kaikilla kaupungin asemilla.

  Linja-autot ovat toinen nopea ja helppo tapa matkustaa niin Espoon kaupungin sisällä, kuin myös Helsinkiin ja sen lähialueille, tai vaikkapa kaukoliikenteellä Tampereelle. HSL:n joukkoliikenteessä on käytössä yhtenäinen lippujärjestelmä ja tarjolla on useita erilaisia lippuja kertalipuista useimman päivän ja kuukausilippuihin. Lippujen hinnat riippuvat joko matkan pituudesta tai alueesta, jolle lippu on ostettu.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Espoo