Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO KOKKOLA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokraus Kokkola Auto Europen kanssa

  Vuokra-autot Kokkolasta saatavilla Auto Europen kautta. Koe yksi Suomen suurimmista puukaupunkikokonaisuuksista Wanha Meri-Kokkola ja nauti avarista merimaisemista Kokkolan viehättävässä satamakaupungissa. Lähde kohti pohjoista ja näe myös vuokra-autolla Oulu tai etelämpänä Turku. Jos kuitenkin esimerkiksi vierailet vaikkapa vuokra-autolla Tukholmassa Ruotsissa, ilmoita siitä meille ajoissa jo auton varaushetkellä. Yhteistyökumppanimme tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia Kokkolassa, joten sinulla on tarpeeksi valinnanvaraa. Suuren autovalikoiman ansiosta löydät myös lomalle sopivimman ajoneuvon. Tässä on yksi suosituimmista noutopisteistä kaupungissa:

  • Autovuokraamo Kokkola Lentokenttä. Aukioloajat: maanantai-perjantai 07:00-22:00, lauantai 14:00-18:00, sunnuntai 14:00-22:00

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioi, että tarvitset mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostetun varausvahvistuksesi, sillä Kokkolan autovuokraamo vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset myös nimissäsi olevan kansainvälisen luottokortin. Tältä luottokortilta varataan ajoneuvon turvatakuu paikan päällä. Ennen kuin lähdet matkaan vuokra-autolla, tutkit se tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja muista merkitä ne vikailmoitukseen vuokraamon työntekijän kanssa.

  Lue vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti sivuillamme ja tulostetusta vahvistuksesta. Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää, ota meihin yhteyttä ja autamme sinua mielellämme kaikissa asioissa. Asiakaspalvelu, sekä onnistunut autonvuokraus on meille tärkeää. Nauti lomastasi Auto Europen mukavuuksien ansiosta.