Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO GERONA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokraus Girona - Löydä täydellinen autosi

  Kun vierailet Gironassa, tulet huomaamaan, että autonvuokraus parantaa merkittävästi kykyäsi arvostaa tällä alueella tarjottavia näyttäviä kohteita ja Auto Europe on täällä auttaakseen sinua löytämään juuri oikean auton sinun tarpeisiin ja toiveisiin. Kulttuurisesti rikas ja hyvällä sijainnilla, Girona on kaupunki, jossa on runsaasti mahdollisuuksia miellyttäviä päiväretkiä varten, kaikki tunnin tai kahden ajomatkan päässä. Yli 60 vuoden kokemus alalta, Auto Europella on vakuuttavat tiedot ja luottamus siitä, että saat parasta asiakaspalvelua ja edullismmat hinnat autovuokraamoissa Gironassa.

  Liikenne

  Girona sijaitsee keskeisellä paikalla matkailijoille, jotka haluavat kokea monenlaisia Espanjan aarteita, aivan Autopista AP-7 maksullisen moottoritien varrella, joka kulkee pitkin Välimeren rannikkoa Espanjassa. On olemassa monia paikallisia teitä, jotka kulkevat pitkin rannikkoa upeille ranta-alueille, kuten Costa Brava. Vuoriston ystäville, Pyreneet ovat lyhyen ajomatkan päässä ja Barcelona sijaitsee vain 99 km lounaaseen Gironasta, joten se on ihanteellinen kohde päiväretkille matkasuunnitelmassa. Autonvuokraus Gironassa itsessään on vähemmän tarpeellinen, koska monet keskiaikaiset, kapeat kadut ovat vain jalankulkijoita varten. Mikäli haluat tutkia Gironan keskiaikaista vanhaa kaupunkia, pysäköi auto kauemmaksi keskustasta ja kulje jalan.

  Pysäköinti

  Gironassa sinun kannattaa pysäköidä autosi kaupungin laitamille asianmukaisesti ja kävellä lyhyen matkan tai matkustaa julkisilla liikennevälineillä itse kaupunkiin. Voit jättää autosi Parc de la Devesaan, joka on suuri parkkipaikka lähellä jokea eikä kaukana tärkeimmistä silloista, jotka johtavat vanhankaupungin alueelle. Lisää pysäköintitilaa löytyy alueilta Placa Constitucio'n Girona, Plaza Catalunya ja Maragall. GPS-laite auttaa paikantamaan pysäköintialueet, joten harkitse navigaattorin vuokraamista autonvuokrauksen yhteydessä.

  Meidän Espanjan kuljettajan opas antaa sinulle lisää tärkeää tietoa ajamisesta Gironassa.

  Maantieteelliset tiedot

  Girona on tunnettu erittäin epätasaisessa maastosta, sillä se sijaitsee keskellä Girona tasankoa. On huomattava, että vanhankaupungin alueilla on suuria mukulakivikatuja ja jyrkkiä portaita kiipeämään mäkeä, jonka päälle Girona on rakennettu. Kun vierailet tällä alueella, käytä asianmukaisia jalkineita ja sunnittele pienien lasten kantamista ja ota mukaan matkalaukut renkailla. Korkein huippu kaupungissa on Sant Miquel, joka sijaitsee San Danielin laaksossa, on noin 394 metriä merenpinnan yläpuolella. Samaan aikaan kaupungin keskusta (Montjuic) on noin 214 metriä merenpinnan yläpuolella.

  Gironan ilmasto katsotaan mannerilmastoksi, jonka lämpötila vaihtelee tammikuun -3 ºC ja heinäkuun 36ºC välillä ja vuotuinen sademäärä on 800 millimetriä. Koska Girona sijatsee joki-rikkaalla alueella, ilmankosteus on yleensä noin 65 prosenttia.

  Lentokentät

  Lentokenttä sijatsee vain 10 km etelään kaupungin keskustasta. Koska Ryanair teki Gironasta yhden sen keskuslentoasemistaan useita vuosia sitten, lentokenttä on kokenut voimakasta kasvua ja tarjoaa nyt laajan valikoiman reittilentoja useilta Euroopan kohteista. Lentokenttä itsessään on suhteellisen pieni ja vieraanvarainen.

  Girona-Costa Brava Airport (GRO)
  Sijaitsee noin 9 km päässä Gironasta.
  Osoite: 17185 Vilobí d'Onyar, Girona, Espanja
  Puhelin: +34 913 21 1000
  Autovuokraamot Girnonan lentokentällä

  Julkinen liikenne

  Bussit
  Teisa toimittaa jopa kahdeksan palvelua päivittäin (neljä sunnuntaina) ja kuljettaa sinut ympärillä oleviin kaupunkeihin. Sagales kulkee tunneittain lentokentältä Gironan päälinja-autoasemalle ja juna-asemalle. Matka kestää noin 25 minuuttia ja voit ostaa lipun myös kuljettajalta.

  Junat
  Kymmenet junat lähtevät Gironasta päivittäin useisiin matkaajien suosittuihin kohteisiin: Figueres (noin 40 minuuttia), Barcelona (1 tunti 30 minuuttia) ja Portbou tai Cerbère (50 minuutista tuntiin) ovat suurimpia suosikkeja. Tee myös vaikkapa autonvuokraus Gironan rautatieasemalta.

  Teksi
  Voit poimia taksin lentoaseman ulkopuolella. Taxi Girona tarjoaa palveluita heti kun olet kaupungissa. myös hotellisi voi järjestää sinulle taksipalvelun.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Girona