Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO MINNEAPOLIS

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Minneapolis Auto Europen kanssa

  Mississippi-joen varrella sijaitseva Minneapolis muodostaa yhdessä St. Paulin kanssa metropolialueen nimeltään Twin Cities. Alue on todellinen Keski-Amerikan kulttuurin keskus, sillä siellä on New Yorkin jälkeen eniten teattereita asukaslukuun nähden. Vuokra-autolla pääset kätevästi tutustumaan myös lähialueen muihin nähtävyyksiin. Tarpeen vaatiessa saat meiltä vuokra-autot Bostonista tai Denverin autovuokraamoista.

  Autovuokraamo Minneapolis

  Minneapolisin kaupungissa saat vuokra-auton lähinnä vain lentokentiltä:

  Rent a car Minneapolis

  Yhdysvaltain vuokra-autojen hintoihin sisältyy Auto Europella aina kaikki vakuutukset. Jos paikallinen vuokraamo silti tarjoaa sinulle omia, vapaaehtoisia vakuutuksiaan, sinun ei ole pakko ottaa niitä. Ota joka tapauksessa mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä amerikkalainen autovuokraamo vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Puolison tai vanhempien kortti ei siis kelpaa. Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti jo hyvissä ajoin ennen reissua.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa Minneapolisista suoraan palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää. Muistathan myös tarjouksemme vuokra-autoista Las Vegasissa, San Franciscon autovuokraamoissa ja monissa muissa autovuokraamoissa Yhdysvalloissa.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Lentokentän virallinen kotisivu - Saint Paul International