Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO SAN DIEGO

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus San Diego - Varaa ja säästä

  Jos San Diegon lomamatkalle on lähdössä enemmän lomalaisia, meiltä löydät myös minivanit eli pikkubussit San Diegosta. Autovuokraamo San Diegossa on luotettava ja monivuotinen yhteistyökumppanimme. San Diegosta löytyy harvinaisen paljon nähtävää eläinmaailman puolelta: Akvaario, villieläinpuisto, eläintarha sekä vesimaailma SeaWorld. Koko perheen suosikki on varmaan lasten museo tai miksei luonnonhistoriallinen museo. Myös teatteritarjonta on erityisen runsas. Vuokra-auto vie sinut kätevästi myös esimerkiksi Phoenixiin ja Los Angelesiin.

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Car rental San Diego. Huomioithan seuraavat tärkeät asiat, ennen kuin lähdet lomamatkalle noutamaan vuokra-autoasi kohteesta San Diego. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi eli yleensä passi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo San Diegossa vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset joka tapauksessa myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä San Diegossa. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi San Diegon lomamatkalle, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen tai kolhujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle. Jos haluat käydä rajan takana, sinun on paras tutustua myös Meksikon vuokra-autotarjontaamme.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti jo ennen San Diegon autonvuokrausta.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus San Diegossa on meille hyvin tärkeää.