Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO NEWARK

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Newark - Varaa ja säästä

  Jos matkalle on lähdössä enemmän lomalaisia, meiltä löydät myös minivanit eli pikkubussit Newarkista. Autovuokraamo Newarkissa on luotettava yhteistyökumppanimme. Aivan lähialueelta löydät myös sykkivän New Yorkin metropolin. Myös Kanada on muutaman päivän autoretken arvoinen lomakohde. Newarkista löytyy festivaaleja, musiikkitapahtumia ja museoita joka makuun. Kaupunki on monien kulttuurien kohtaamispaikka, joka näkyy muun muassa monimuotoisessa ravintolatarjonnassa brasilialaisesta aina portugalilaiseen keittiöön saakka. Myös taidegallerioiden ystävät viihtyvät Newarkissa. Urheilukaupungissa voit pelata golfia, rullaluistella tai lähteä vaikka piknikille.

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Car rental Newark. Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet lomamatkalle noutamaan vuokra-autoa kohteesta Newark. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo Newarkissa vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä USA:ssa. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi Newarkin lomamatkalle, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan Newarkin autonvuokrauksen vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus Newarkissa on meille hyvin tärkeää.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Autonvuokraus Newark lentokenttä

  Lentokentän virallinen kotisivu - Liberty International Airport