Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO SEATTLE

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Seattle - Löydä täydellinen autosi

  Autonvuokraus Seattlessa on oikea päätös, sillä voit tutustua tähän erityiseen kaupunkiin mukavasti ja joustavasti. Auto Europelta voit valita minkä tahansa auton pienistä kaksiovisista malleista luksusautoihin. Jos haluat kuljettaa mukanasi omaa kotia pyörillä, voit myös tutkia meidän asuntoautojen tarjouksia Yhdysvalloissa. Valitse sopivin ajoneuvo parhaaseen hintaan ja ota meidät mukaasi lomalle! Riippumatta siitä, minkä ajoneuvoluokan valitset, löydät kauttamme varmasti oikean. Yhteistyömme ansiosta lukuisten vuokraamojen kanssa pystymme tarjoamaan edullisten hintojen lisäksi myös erittäin laajan valikoiman eri toimistoissa Seattlessa.

  Jokaiselle, kuka kuulee nimen Seattle, tulee välittömästi mieleen maailmankuulu Space Needle, joka on suomennettuna avaruusneula ja kaupungin merkittävä maamerkki. Seattle ei ole tunnettu ainoastaan 184 metriä korkeasta tarkkailu- ja ravintolatornista, joka vetää vuosittain puoleensa miljoonia kävijöitä tähän Washingtonin osavaltioon Yhdysvaltojen länsirannikolla. Täältä löydät myös runsaasti kulttuuritarjontaa, suuren joukon nähtävyyksiä ja maamerkkejä. Kaupunki on Seattlen sinfoniaorkesterin ja Pacific Northwest-baletin koti, joten musiikin- ja kulttuurin ystävät saavat varmasti vastinetta rahalleen. Autonvuokraus Seattlesta tekee matkasta Tyynenmeren rannikolle, Kanadaan tai Wenatcheen metsäalueelle mahdollisen.

  Liikenne

  Seattlen keskustan liikenne on kokoonsa nähden varsin selkeää. Kaupungin kasvaessa myös liikenneruuhkat ovat lisääntyneet, mutta eivät vielä ole yhtä ongelmallisia kuin monissa muissa suurkaupungeissa. Täällä on myös erittain paljon yhdensuuntaisia katuja, joten ainakin aluksi navigaattorin käyttö on suositeltavaa. Seattlessa on lähivuosina rakennettu useita pyöräkaistoja, jotka ovat merkitty vihreäillä tai valkoisilla viivoilla, ja ne sijaitsevat suoraan autokaistojen vieressä. Jokaisella osavaltiolla on omat liikennesäännöt, mutta tärkeimmät niistä ovat johdonmukaisia ja samat kuin kotimaassamme. Kääntyminen vasemmalle punaisissa valoissa on sallittu yksisuuntaisella kadulla toiselle yksisuuntaiselle kadulle. Voit lukea lisää eri liikennesäännöistä USA:ssa täältä.

  Pysäköinti

  Lähes kaikki parkkipaikat Seattlessa ovat maksullisia katuparkista parkkihalleihin. Keskustassa sunnuntaisin pysäköinti on ilmaista kadulla ja klo 18.00 jälkeen arkisin monet parkkipaikat ovat edullisimpia. Yleisesti pysäköinti on kuitenkin melko kallista ja erittäin rajoitettua. Voit todennäköisesti löytää edullisempia paikkoja keskustan ulkopuolelta ja matkustaa keskustaan julkisilla. Voit tehdä pysäköintipaikan löytämisen helpommaksi varaamalla ja maksamalla paikkasi verkossa. Usein ennakkoon maksettu pysäköinti on myös halvempaa. Kaikki maksukoneet eivät hyväksy maksukortteja, joten kannattaa pitää mukana myös käteistä. Joskus parkkialueilla on myös henkilökuntaa, kenelle voit maksaa pysäköinnistä.

  Maantieteelliset tiedot

  Seattle on Washingtonin osavaltion ja Luoteis-Yhdysvaltain suurin kaupunki. Matkaa Kanadan rajalle on vain 155 kilometriä Vancouveriin noin 2,5 tuntia. Kaupungin lempinimi "Emerald City", joka tarkoittaa suomeksi smaragdi-kaupunkia, juontaa juurensa kaupungin ympärillä sijaitsevista lukuisista viheralueista. Pinnanmuodoltaan kaupunki on mäkinen ja sijaitsee usean mäen kukkulalla. Seattlen kaupunkikuvaa hallitsee selvästi vesi. Noin kolmasosa kaupungin pinta-alasta on vesialuetta, joihin kuuluu muun muassa Puget Soundin lahti, joka on noin 150 kilometrin pituinen ja saaria täynnä oleva lahti, jolta pääsee suoraan Tyynelle valtamerelle. Seattlessa vallitsee meri-ilmasto talvet ovat kosteita ja viileitä, kun taas kesät ovat lieviä ja kuivia. Kaupungin sanotaan myös olevan maan viidenneksi sateisin, jossa eniten sataa keskimäärin marraskuussa.

  Lentokenttä

  Seattlen lentokenttä, muilta nimiltään myös Seattle-Tacoma International Airport, Sea-Tac Airport tai Sea-Tac, sijaitsee noin 21 kilometriä Seattlen eteläpuolella SeaTac kaupungissa. Lentokenttä tarjoaa lentoja useisiin Pohjois-Amerikan, Euroopan, Lähi-idän ja Aasian kaupunkeihin. Se on yhdeksänneksi suurin lentokenttä USA:ssa ja yksi nopeiten kasvavimmista maailmassa. Lentokentällä liikennöi useita busseja, raitiovaunuja ja tilatakseja ja kuljetuspalveluja. Autovuokraamot Seattlessa tarjoavat tietysti myös vuokra-autoja lentokentällä.

  Seattle-Tacoman kansainvälinen lentokenttä (SEA)
  Osoite: 17801 International Blvd, Seattle, WA 98158.
  Puhelin: +1 (206) 787-5388
  Nettisivut: www.portseattle.org

  Julkinen liikenne

  Seattlessa on hyvin kehittynyt julkisen liikenteen verkosto ja se tarjoaa kaupunkilaisille ihanteellisen vaihtoehdon, jos et halua liikkua keskustassa vuokra-autolla. Vaihtoehtojasi ovat pikaraitiotie, raitovaunut, bussit ja Monorail. Suosittelemme ostamaan Orca Card-kortin, johon voit ladata haluamasi määrän rahaa. Voit joko ostaa useampia kertalippuja tai päivälippuja, joilla voit matkustaa vapaasti kaikilla matkustumuodoilla, paitsi Monorail-junilla, joissa sinun on maksettava lipusta erikseen. Pikaraitiotie on nopein tapa kulkea kaukungin eteläpuolelta pohjoiseen tai lentokentältä keskustaan. Linja-autot kattavat suurimman osan kaupunkia ja niillä pääsee kulkemaan lähes kaikkialle. Raitiovaunuilla on vain kaksi linjaa, joista yksi kulkee keskustassa ja toinen keskustan pohjoispuolella. Monorail kulkee vain Seattlen keskustan ja Westlake keskustan välillä. Uber sekä taksit ovat myös melko edullinen ja suosittu tapa matkustaa, jos et halua olla riippuvainen aikatauluista.

  Voinko vuokrata asuntoauton Seattlesta?

  Heille, ketkä haluavat lisätä hieman enemmän seikkailua matkalle, suosittelemme asuntoauton vuokrausta Seattlesta loman aikana. Meidän matkailuautot ovat varustettu kaikilla moderneilla mukavuuksilla, kuten wc, suihku, keittiö ja riittävällä majoitustilalla. Lukuisat Seattlen leirintäalueet auttavat sinua tutkimaan kaupunkia ja ympäröivää maaseutua vaivattomasti. Leirintäalueilta löytyy mukavuuksia eri tarpeisiin ja runsaasti aktiviteettejä koko perheelle. Valitse rauhallinen paikka luonnonpuistossa vuoren kupeessa tai lähde merenrannalle nauttimaan auringosta.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Seattle