Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO LOS ANGELES

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Los Angeles Auto Europen kanssa

  Los Angeles on muuttunut paljon viimeisten vuosien aikana ja sen ennustetaan muuttuvan vieläkin enemmän seuraavan vuosikymmenen aikana. Kun kantakaupunki ja Grand Avenue saneerataan, L.A.:n sydän muuntuu uudeksi, energiseksi viihteen, ravintoloiden, hotellien ja asuintalojen keskukseksi. Käy Hammer Museum Westwoodissa, joka on tunnettu sekä kuuluisien että uusien taiteilijoiden provosoivista näyttelyistä. Vuokraa auto Los Angelesista ja nauti vapaasta matkustelusta. Vuokra-auto löytyy useimmiten suoraan lentokentän terminaalista tai itse valitsemastasi keskustatoimistosta. Näe myös esimerkiksi vuokra-autolla San Francisco. Tarvittaessa myös Las Vegasin autovuokraamot tarjoavat Auto Europen vuokra-autoja. Jos seuraava lomasi suuntautuu Euroopan puolelle, meiltä löytyy myös vuokra-autoja Britanniasta ja muista suosituista lomamaista ympäri maailmaa.

  Rent a car Los Angeles

  Los Angelesista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutoasemat:

  • Autovuokraamo Los Angeles lentokenttä. Aukioloajat: maanantai-sunnuntai koko päivän
  • Car rental Los AngelesRautatieasema Union Station. Aukioloajat: maanantai-perjantai 07:00-18:00, lauantai-sunnuntai 08:00-00:00 ja 12:30-14:00
  • Car rental Los Angeles West Hollywood. Aukioloajat: maanantai-perjantai 07:00-18:00, lauantai-sunnuntai 09:00-15:00
  • ja monet muut autovuokraamot Los Angelesissa

  Los Angelesin autonvuokraus

  Kun varaat Auto Europen kautta etukäteen, hinta sisältää jo kaikki lakisääteiset vakuutukset. Muistathan tulostaa varausvahvistuksen ja näyttää sitä paikan päällä autovuokraamolle. Jos autovuokraamo tarjoaa sinulle omia, vapaaehtoisia vakuutuksiaan, sinun ei ole pakko ottaa niitä. Otathan lisäksi mukaan ajokorttisi ja henkilöllisyystodistuksesi. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti jo kotona ennen matkaa. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää. Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa Los Angelesista suoraan palvelunumeroomme.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Lentokentän virallinen kotisivu - Los Angeles International Airport (LAX)